Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια πρώτη γνώμη μετά από ένα παιχνίδι σε καθεμιά από τις 3 νέες πίστες.

Spoiler

Somme: defender η χαρά των kill, ειδικά αν είσαι sniper. Attacker δύσκολα τα πράγματα αν δε τραβάει η υπόλοιπη ομάδα. Ο χάρτης θα δούλευε καλύτερα σε απλό CQ.

Passendale: (απλό CQ) κλασσικός infantry map με tanks, σαν να παίζεις την Nivelle Nights μέρα. Δε παίζεις sniper, πολύ CQC.

Caporetto: Όπως η Somme.

Somme και Caporetto οι "επιτιθέμενοι" πρέπει να τρέξουν ~100m & ~300m αντίστοιχα για να πάνε στην πρώτη σημαία. Φυσικά, οι "αμυνόμενοι" spawn-άρουν σ' αυτή. Απορώ για δύο πράγματα:

1) γιατί δεν έβαλαν Operations στο νέο DLC αφού το CQ Assault σ' αυτούς τους χάρτες (όπως και στο προηγούμενο DLC) ουσιαστικά είναι σα να παίζεις Operations, δηλαδή είχαν έτοιμο το mode.

2) Τι δοκιμάζουν στο CTE? Οι χάρτες/modes θέλουν αλλαγές.

Ο μόνος χάρτης που μπορώ να πω ότι αντιπροσωπεύει το "Apocalypse" του πράγματος (DLC) είναι ο Passendale.

Assignments εύκολα.

Bugs δε βρήκα κάτι. Εκτός από το ότι από το 130, πήγα 133 μέσα σε μισή πίστα με ένα "άλμα".

Στο chat, δεν πήρε και τις καλύτερες εντυπώσεις το DLC.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1
Δημοσ.

Γμτ. Ακομα παλευω για τα 120 lvl και ηδη πηγε 140 :/

Αν και τελευταια ανεβαινω αρκετα γρηγορα (εμαθα να παιζω γκουχ γκουχ :P )

Δημοσ.

Προς στους scout class αυτό το δεύτερο rifle θέλει να κάνεις kill 2500μ για να το ξεκλειδώσεις?  Γιατί από αγγλικά δεν σκαμπάζω και πολλά. 

Δημοσ.

Για καλή μου τύχη, δεν αφαίρεσε το μετάλλιο που έχω κάνει πρόοδο αυτή την εβδομάδα :D
Όχι είναι αθροιστικό αυτό με τα 2500 μέτρα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G.TH. είπε

Για καλή μου τύχη, δεν αφαίρεσε το μετάλλιο που έχω κάνει πρόοδο αυτή την εβδομάδα :D
Όχι είναι αθροιστικό αυτό με τα 2500 μέτρα

Ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...