overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο, απλα μπας και μπουν στο τρυπακι για revives
vassilis018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, overpower είπε Δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο, απλα μπας και μπουν στο τρυπακι για revives οι medic που κάνουν revive είναι λίγοι και καλοί. όλοι σε αυτό το παιχνίδι ζούνε για το k/d ratio. 1
black66.gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vassilis018 είπε οι medic που κάνουν revive είναι λίγοι και καλοί. όλοι σε αυτό το παιχνίδι ζούνε για το k/d ratio. Δυστυχώς σχεδόν σε όλα τα games όλοι ενδιαφέρονται για το k/d ratio. Στο ΜΟΝΟ παιχνίδι που οι παίκτες ενδιαφέρονται για revive είναι αυτό: https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=53051 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από black66.gr
cpttony Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, minim3 είπε [...] sniper το εχουν κανει easy mode me bullet drop καθολου πλεον. sniper πριν ηθελε skill. τωρα Point and shoot. Θα συμφωνήσω στο ότι παλαιότερα το να παίξεις sniper ήθελε κάποιο skill με την έννοια ότι έπρεπε να βρεις κεφάλι (== kill). Τώρα με τον μηχανισμό του sweet spot δεν απαιτείται καθόλου skill, περισσότερο αντανακλαστικά για το ποιος θα δει τον άλλον πρώτος, και θα ρίξει, και αν είσαι μέσα στο sweet spot παίρνει το kill και ας σε βάρεσε στο πόδι (τρόπος του λέγειν), και πίστεψέ με οι περισσότεροι ποντάρουν σ' αυτό. Όσο για το bullet drop, ό,τι είπε ο Zaytsev, να το πεις για τα sniper variants των όπλων των medics να το καταλάβω, αλλά εδώ όχι. 9 ώρες πριν, vassilis018 είπε σε 1 ώρα το ολοκλήρωσα. Σκοπός δεν είναι απλώς να πεις ότι το έκανες και να σου πούμε πόσο "wow" είσαι, σκοπός (θεωρητικά πάντα) είναι να το υιοθετήσεις και μετά το πέρας του asignement, αλλά όπως όλοι ξέρουμε δε πρόκειται να γίνει. (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από cpttony
vassilis018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, cpttony είπε Θα συμφωνήσω στο ότι παλαιότερα το να παίξεις sniper ήθελε κάποιο skill με την έννοια ότι έπρεπε να βρεις κεφάλι (== kill). Τώρα με τον μηχανισμό του sweet spot δεν απαιτείται καθόλου skill, περισσότερο αντανακλαστικά για το ποιος θα δει τον άλλον πρώτος, και θα ρίξει, και αν είσαι μέσα στο sweet spot παίρνει το kill και ας σε βάρεσε στο πόδι (τρόπος του λέγειν), και πίστεψέ με οι περισσότεροι ποντάρουν σ' αυτό. Όσο για το bullet drop, ό,τι είπε ο Zaytsev, να το πεις για τα sniper variants των όπλων των medics να το καταλάβω, αλλά εδώ όχι. Σκοπός δεν είναι απλώς να πεις ότι το έκανες και να σου πούμε πόσο "wow" είσαι, σκοπός (θεωρητικά πάντα) είναι να το υιοθετήσεις και μετά το πέρας του asignement, αλλά όπως όλοι ξέρουμε δε πρόκειται να γίνει. (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα) από την αρχή του παιχνιδιού με σύριγγα και ζεβασόφτ παίζω
cpttony Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Σε 2 servers που δοκίμασα (έπαιξα αρκετή ώρα στον καθένα), οι medics (με σύριγγα) ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού (και περίσσευαν)... δε ξέρω αν έτυχε, αλλά έτσι είχαν τα πράγματα.
aleilo03 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά επανέρχομαι κι εγώ μετά από ένα σερί μήνα και κάτι παιχνιδιού ήδη 89lvl εγώ 50 ο scout 29 ο asault και 21 ο support και το k/d πλέον με θετικό πρόσημο.. Πάντως ακόμα πρέπει να έχω τρομερό θέμα με το σημάδι ή οι άλλοι είναι υπερβολικά καλοί ή κάτι άλλο συμβαίνει.. Σε κοντινές μάχες δεν έχω καμία τύχη αν με πάρει χαμπάρι ο άλλος κι ας έχω ξεκινήσει να ρίχνω πρώτος.. Με δύο τρεις σφαίρες είμαι ξερός ενώ εγώ ακόμα αδειάζω γεμιστηρα.. Ακόμα και με καραμπίνα να είμαι με προλαβαίνουν κάτι 130αριδες ή αποφεύγουν την καραμπινια με κάποιο μαγικό τρόπο.. Επίσης όταν αρχίζω και ρίχνω και βρίσκω στόχο στην αρχή με το που αρχίζει και κινείται ο στόχος τον χάνω εντελώς κυρίως λόγω recoil Επίσης κάτι κουφά που βλέπω είναι ότι ενώ σημαδευω σαν scout κεφάλι και έχω καθαρά τον στόχο η σφαίρα δεν τον βρίσκει και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται.. Ακόμα ενώ μου ρίχνει ο εχθρός και έχω ήδη στρίψει για κάλυψη με σχεδόν μισή ζωή οι σφαίρες συνεχίζουν να με βρίσκουν ενώ έχω πχ στρίψει ήδη στη γωνία... Αν υπάρχει θέμα με το σημάδι πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να το βελτιώσω και έχει αρχίσει και με κουράζει.. Οκ τα μεγάλα lvl με τρώνε για πλάκα αλλά εκεί που τρελαίνομαι είναι όταν με τρώνε κάτι μικρουλιδες και μάλιστα από μακρινή απόσταση με mp18 και automatico Και κάτι τελευταίο ακόμα δεν μπορώ να βγάλω μαχαίρι σε face to face συνάντηση και προσπαθώ είτε με όπλο αλλά με έχει ήδη σφάξει ο αντίπαλος.. Η μόνη βελτίωση που έχω νιώσει είναι σαν scout και σαν support άμα παίζω από φουλ απόσταση με 1917telescopic Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από aleilo03
cpttony Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και όπως το προωθούν ("ENTER HELL....") θα έπρεπε κανείς να περιμένει ένα δυνατό DLC (τουλάχιστον έτσι νομίζω), απ' αυτά που έχω δει δε μου φαίνεται για τέτοιο. 20 Φλεβάρη η κυκλοφορία DLC. 9 ώρες πριν, aleilo03 είπε [...] 1. Επίσης κάτι κουφά που βλέπω είναι ότι ενώ σημαδευω σαν scout κεφάλι και έχω καθαρά τον στόχο η σφαίρα δεν τον βρίσκει και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται.. 2. Ακόμα ενώ μου ρίχνει ο εχθρός και έχω ήδη στρίψει για κάλυψη με σχεδόν μισή ζωή οι σφαίρες συνεχίζουν να με βρίσκουν ενώ έχω πχ στρίψει ήδη στη γωνία... 3. Αν υπάρχει θέμα με το σημάδι πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να το βελτιώσω και έχει αρχίσει και με κουράζει.. [...] 4. Και κάτι τελευταίο ακόμα δεν μπορώ να βγάλω μαχαίρι σε face to face συνάντηση και προσπαθώ είτε με όπλο αλλά με έχει ήδη σφάξει ο αντίπαλος.. 5. Η μόνη βελτίωση που έχω νιώσει είναι σαν scout και σαν support άμα παίζω από φουλ απόσταση με 1917telescopic 1. Δύο τινά βλέπω, είτε δε κάνει register η σφαίρα ή λόγω bullet drop πρέπει να σημαδέψεις λίγο/πολύ "πιο πάνω ή κάτω" για να πάει η σφαίρα στον στόχο. 2. Λόγω καθυστέρησης (διαφορά ping κλπ) 3. Εξάσκηση 4. Για να κάνεις kill με μαχαίρι/φτυάρι κλπ , πρέπει ο άλλος να έχει λιγότερο health απ' ότι κάνει το melee weapon που έχεις (ή κάπως παρόμοια λειτουργεί ο μηχανισμός) 5. Κλασσικά μετά το τελευταίο update, αρκετοί supports έγιναν scouts ή/και campers... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από cpttony
black66.gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aleilo03 είπε Παιδιά επανέρχομαι κι εγώ μετά από ένα σερί μήνα και κάτι παιχνιδιού ήδη 89lvl εγώ 50 ο scout 29 ο asault και 21 ο support και το k/d πλέον με θετικό πρόσημο.. Πάντως ακόμα πρέπει να έχω τρομερό θέμα με το σημάδι ή οι άλλοι είναι υπερβολικά καλοί ή κάτι άλλο συμβαίνει.. Σε κοντινές μάχες δεν έχω καμία τύχη αν με πάρει χαμπάρι ο άλλος κι ας έχω ξεκινήσει να ρίχνω πρώτος.. Με δύο τρεις σφαίρες είμαι ξερός ενώ εγώ ακόμα αδειάζω γεμιστηρα.. Ακόμα και με καραμπίνα να είμαι με προλαβαίνουν κάτι 130αριδες ή αποφεύγουν την καραμπινια με κάποιο μαγικό τρόπο.. Επίσης όταν αρχίζω και ρίχνω και βρίσκω στόχο στην αρχή με το που αρχίζει και κινείται ο στόχος τον χάνω εντελώς κυρίως λόγω recoil Επίσης κάτι κουφά που βλέπω είναι ότι ενώ σημαδευω σαν scout κεφάλι και έχω καθαρά τον στόχο η σφαίρα δεν τον βρίσκει και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται.. Ακόμα ενώ μου ρίχνει ο εχθρός και έχω ήδη στρίψει για κάλυψη με σχεδόν μισή ζωή οι σφαίρες συνεχίζουν να με βρίσκουν ενώ έχω πχ στρίψει ήδη στη γωνία... Αν υπάρχει θέμα με το σημάδι πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να το βελτιώσω και έχει αρχίσει και με κουράζει.. Οκ τα μεγάλα lvl με τρώνε για πλάκα αλλά εκεί που τρελαίνομαι είναι όταν με τρώνε κάτι μικρουλιδες και μάλιστα από μακρινή απόσταση με mp18 και automatico Και κάτι τελευταίο ακόμα δεν μπορώ να βγάλω μαχαίρι σε face to face συνάντηση και προσπαθώ είτε με όπλο αλλά με έχει ήδη σφάξει ο αντίπαλος.. Η μόνη βελτίωση που έχω νιώσει είναι σαν scout και σαν support άμα παίζω από φουλ απόσταση με 1917telescopic Όλα αυτά πού περιγράφεις είναι λόγω net code του παιχνιδιού και κυρίως η διαφορά ping. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από black66.gr
overpower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Για καποιον λογο δεν μπορω να γραψω στο τσατ in-game, παρα μονο αριθμους. Δεν ξερω αν κολλαει το παιχνιδι και νομιζει οτι εχω συνεχως ελληνικα, αλλα η γλωσσα αλλαζει κανονικα. Καμια ιδεα?
vassilis018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Για καποιον λογο δεν μπορω να γραψω στο τσατ in-game, παρα μονο αριθμους. Δεν ξερω αν κολλαει το παιχνιδι και νομιζει οτι εχω συνεχως ελληνικα, αλλα η γλωσσα αλλαζει κανονικα. Καμια ιδεα? Και εγώ αυτό το θέμα είχα χθες. Άνοιξε κλείσε το παιχνίδι τίποτα. Σήμερα είναι οκ. Θαύμα? 😁
overpower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Οχι, απο χθες το ειχα. Τελικα εκανα repair και εστρωσε
saxos55 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασα έτσι για το χαβαλέ να κάνω stream στο twitch. Στα 720p με πέταξε έξω και μου είπε να χαμηλώσω ανάλυση. Στα 540 είχα 454 ping, φυσικά unplayable το παιχνίδι. Μάλλον χωρίς VDSL δε γίνεται δουλειά.
Zaytsev Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, saxos55 said: Δοκίμασα έτσι για το χαβαλέ να κάνω stream στο twitch. Στα 720p με πέταξε έξω και μου είπε να χαμηλώσω ανάλυση. Στα 540 είχα 454 ping, φυσικά unplayable το παιχνίδι. Μάλλον χωρίς VDSL δε γίνεται δουλειά. Με τα Ελληνικά δεδομένα, γιατί δεν είναι μόνο το bandwidth, αλλά και η γενικότερη υποδομή, δεν πρόκειται να κάνεις δουλειά. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από τους twitchers που παρακολουθώ, έχουν δεύτερο υπολογιστή και/ή σε δεύτερη γραμμή για το streaming και φυσικά είναι σε χώρες με σοβαρές υποδομές.
overpower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και εχω διαβασει οτι με τουλαχιστον 24 mbps (αρα ναι τουλαχιστον 30αρι vdsl) κανεις 1080 stream, δεν νομιζω οτι εννοουσαν το ελληνικο 30αρι με μολις 3 mbps upload. Ειχα δει chart σε ενα site αλλα δεν θυμαμαι τωρα που Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από overpower
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα