Zaytsev Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Cheaters υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια, το θέμα είναι τι κάνει κάθε εταιρία κι κατά πόσο του ανέχεται.
saxos55 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, tetes3e είπε Εκδίκηση με το παλαμάρι του βαρκάρη. Χαχαχα. Ωραίος. Με πιάνει κι εμένα το εκδικητικό μου καμιά φορά με το attack plane (on foot όχι τόσο):
tetes3e Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, saxos55 είπε Χαχαχα. Ωραίος. Με πιάνει κι εμένα το εκδικητικό μου καμιά φορά με το attack plane (on foot όχι τόσο): Καλά o Sibi1337 στανταρακι πήρε lexotanil μετά απο αυτό. Εγώ δεν ξερω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Χαχα. Ο απόλυτος εξευτελισμός. Του έκανες αυταρχικό σεξακι
Πέτρος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 11:00 ΜΜ, cpttony είπε Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, εκτός και αν καταλαβαίνω λάθος αυτό που γράφεις/ετε. Αν δε σου κάνει κόπο, βάλε ένα βίντεο (μια εικόνα χίλιες λέξεις ). Στις 2/10/2018 στις 11:45 ΜΜ, tetes3e είπε Και αν είναι εύκολο ενα screenshot από το hardware monitor του msi afterburner οπως εβαλα εγω πιο πάνω. Είναι πολυ διαφωτιστικό. Έχει τύχη να σέρνεται παιχνίδι παλαιοτερα επειδή το pagefile εφτανε στα όρια του και το κατάλαβα απο αυτό. Μy bad, μάλλον. Μετά από τόσο καιρό με ποντίκια για δεξιόχειρες, το εντελώς ουδέτερο που πήρα (G Pro, τελικά), δεν κάθεται (ακόμα) καλά στο χέρι μου. Παρατήρησα πως όταν κάνω κάποια απότομη κίνηση στροφής (για να αποφύγω τα πυρά) ενώ ταυτόγχρονα ρίχνω, βρίσκει το μικρό δάκτυλο στο pad, με αποτέλεσμα να ανασηκώνεται ελαφρά το ποντίκι και να μην πιάνει ο αισθητήρας επαρκώς την κίνηση. Σαν αποτέλεσμα, κινούμαι πολύ αργά. Θα το επιβεβαιώσω και τις επόμενες ημέρες.
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Να κατι κατι που δεν μου εχει ξανασυμβει. Το επαθα οταν πηγα να πιασω παλι το mortar μου. Κριμα, επειδη εκανε spawn πανω μου το squad
tetes3e Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκδίκηση Vol. 2 (χωρίς ήχο λόγο ηλίθιας εξωτ. κάρτας ήχου) Στο τέλος εννοείτε τσακίστηκα μαζί τους. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από tetes3e
vassilis018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, minim3 είπε αν έχει ανάπηρο tank hunter η αντίπαλη ομάδα...δεν υπάρχει σωτηρία.
prince_21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα μάγκες. Περα από τους σερβερ που λετε οτι λαγκαρουν πολλες φορές, ειδα μεγαλη διάφορα σε cpu usage απο ι5 2500κ σε 2600κ λόγω threads. Να ναι καλα τα παιδια που μου προτειναν την αλλαγη επεξεργαστή. Επίσης ηθελα να ρωτήσω αν εχει ασχοληθεί κανείς απο εσας με real life mod - reshade. Το χρησιμοποιώ εδω και μηνες και δεν μπορώ να γυρίσω πισω στο κανονικό! Θα βσλω φωτογραφίες οταν μπορεσω. Αν γουσταρετε παρέα μπορείτε να με προσθεσετε #aldobasterd#
minim3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, vassilis018 είπε αν έχει ανάπηρο tank hunter η αντίπαλη ομάδα...δεν υπάρχει σωτηρία. ειπα να ανεβασω τα πιο διασκεδαστικα. team balancing στο bf1 γενικως δεν υπαρχει. 1
overpower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Το θεμα ειναι αρχικα το balance να γινει ως προς τους αριθμους των παικτων. Ακομα και στην αρχη παρατηρω να γεμιζει το ενα team (ισως επειδη μπηκε ηδη καποιος απο τα Party τους) με αποτελεσμα να ξεκινανε αρκετα game σε φαση 20 vs 32. Το να γινει balance με βαση το επιπεδο των παικτων δεν νομιζω πως πρεπει να γινει αφου μετα τα behemoths θα ειναι αχρηστα. 1
minim3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, overpower είπε Το θεμα ειναι αρχικα το balance να γινει ως προς τους αριθμους των παικτων. Ακομα και στην αρχη παρατηρω να γεμιζει το ενα team (ισως επειδη μπηκε ηδη καποιος απο τα Party τους) με αποτελεσμα να ξεκινανε αρκετα game σε φαση 20 vs 32. Το να γινει balance με βαση το επιπεδο των παικτων δεν νομιζω πως πρεπει να γινει αφου μετα τα behemoths θα ειναι αχρηστα. γινεται και αυτο. στο συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν φουλ και οι δυο ομαδες. Αλλα ηταν noobs vs average players Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από minim3
vassilis018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, overpower είπε Το θεμα ειναι αρχικα το balance να γινει ως προς τους αριθμους των παικτων. Ακομα και στην αρχη παρατηρω να γεμιζει το ενα team (ισως επειδη μπηκε ηδη καποιος απο τα Party τους) με αποτελεσμα να ξεκινανε αρκετα game σε φαση 20 vs 32. Το να γινει balance με βαση το επιπεδο των παικτων δεν νομιζω πως πρεπει να γινει αφου μετα τα behemoths θα ειναι αχρηστα. Και κάτι off topic. Το RSC1917 έχει γίνει over power. Με 2 shots κάνεις kill. Απλά πρέπει να έχεις καλό χέρι. Καλά για το balance είναι ότι να ναι. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από vassilis018
minim3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Και κάτι off topic. Το RSC1917 έχει γίνει over power. Με 2 shots κάνεις kill. Απλά πρέπει να έχεις καλό χέρι. Καλά για το balance είναι ότι να ναι. εγω δεν το βρισκω op, ειναι μονο για μεσαιες αποστασεις και αμα καθεσαι ανοικτα ακινητος. Αλλα νομιζω θα φαει nerf. θελει πολυ καλο σημαδι για να βγαλεις πανω απο 1 kill με τις 6 σφαιρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα