Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε χαμηλό ύψος και μου συμβαίνει αυτό ??  https://www.youtube.com/watch?v=mRLGy0jYc-8&

Σε αυτό ανεβάζω την μούρη αλλά οριακά δεν τσακίστικα.. https://www.youtube.com/watch?v=xlPN4-b1j6M&

Ίσως καθυστερώ λίγο σε όλα.

Το πρωί αυτή ήταν η κατάσταση με τα fps Saxo.. bzglYCH.png

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βίνδεο αναβέλαϊμπλ και στα δύο μου βγάζει.

Εγώ στο συγκεκριμένο server είχα πολλές φορές απότομα drops σε σημείο να είναι unplayable όταν πλάκωνε κόσμος

Επεξ/σία από saxos55
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tetes3e είπε

Είμαι σε χαμηλό ύψος και μου συμβαίνει αυτό ??  https://www.youtube.com/watch?v=mRLGy0jYc-8&

Σε αυτό ανεβάζω την μούρη αλλά οριακά δεν τσακίστικα.. https://www.youtube.com/watch?v=xlPN4-b1j6M&

Ίσως καθυστερώ λίγο σε όλα.

Το πρωί αυτή ήταν η κατάσταση με τα fps Saxo.. bzglYCH.png

Και στα δύο το πρόβλημα είναι το εξής:

Πριν το switch το αεροπλάνο πρέπει να είναι οριζόντιο. Όσο πιο πολύ σηκωμένη είναι η μούρη, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει να πέφτει. Οπότε προσπάθησε να το οριζοντιώνεις πριν αλλάξεις θέση (μια πολύ μικρή κλίση προς τα πάνω δεν πειράζει, δε χρειάζεται να είναι και αλφάδι).

Στο πρώτο βίντεο, εκτός του ότι δεν είναι οριζόντιο, έχει και μια κλίση προς τα αριστερά. Πάλι, μια ελάχιστη κλίση δεν επηρεάζει, αλλά από ένα σημείο και μετά επιταχύνει την πτώση.

Καλά, στο δεύτερο βίντεο μιλάμε για τρελό save. Όχι μόνο δεν έσκασε κάτω, αλλά δεν έχω ιδέα πως γλίτωσαν τα φτερά από τα δέντρα.

Δημοσ.

Πρέπει να βρήκαν οι τροχοί κάτω..

Κατάλαβα τι λες θα το τσεκάρω. Σιγά σιγά φεύγει και ο πανικός που είχα. Αυτοί με τα fighter planes το πρωί είχαν ωραία μέθοδο. Ερχόταν μου ρίχναν 2-3, μέχρι να πατησω F2 εξαφανίζονταν. Μετα από λίγο πάλι τα ίδια. Μετα την 4 επίσκεψη τους με ανατιναζαν και έφευγαν αλώβητοι.

Και για του λόγου το αληθές.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτο τα ματια 14, να εχεις στο νου σου ανα πασα στιγμη που βρισκονται και να βλεπεις πισω οταν μπορεις. Τον τελευταιο καιρο που παιζω planes, δεν με εχουν πιασει απροετοιμαστο. 

Επισης, οταν βλεπω οτι και καποιος αλλος παιζει με tank hunter plane ή fighter με τα rockets και τα χρησιμοποιει, αν θελω να αλλαξω σε gunner το plane το αφηνω σε στροφη για να μην του το κανω πιο ευκολο.

Εγω εχω καποια αλλα μικροθεματα. Οταν παταω escape μπορει να κολλησει μερικες φορες για 1-2 secs. Επισης το κανει αυτο σιγουρα στο 1ο game που θα παιξω στο session που θα ανοιξω το game και οταν τελειωνει το game στο scoreboard.

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
Δημοσ.
On 2/8/2018 at 10:50 AM, sstav said:

το ρεβολούτιον είχε κατέβει στα 26 ευρώ ξανανέβηκε στα 30...

η φθηνότερη αγορά που /πως (VPN) ;;; 

Επειδή με ενδιαφέρει για χαλαρή φάση όμως, έχω βάλει αγγελ.ζήτησης...αν κάποιος βαρέθηκε

Ήταν η Ινδία και το Μεξικό, με το σκεπτικό ότι πουλάνε την αγγλόφωνη έκδοση.

Αλλά είναι λίγα τα καλά VPN της αγοράς που σε κρύβουν πραγματικά. Τo ExpressVPN που θεωρείται το καλύτερο, δε δουλεύει και καταλαβαίνει την πραγματική χώρα. Το Norton που δοκίμασε φίλος, παίζει και νομίζω έχει και trial.

Δημοσ.

καλησπερα, ειπα μετα απο πολυ καιρο να ξαναασχοληθω με το παιχνιδι.. ολα οκ ολα καλα αλλα νιωθω οτι το παιχνιδι εχει lagarismata στις αποτομες κινησεις ενω το fps (μεσω Origin) μενει σταθερα πανω απο 60. στις ρυθμισεις δεν εχω πειραξει τιποτα ολα στα αυτοματα.. εχετε να προτεινετε τιποτα να πειραξω βαση του συστηματος μου? για premium ποια ειναι η φθεινοτερη επιλογη? στο Origin εχει 15 ευρω αν δεν κανω λαθος. υπαρχει καπου φθηνοτερα?

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiris123 είπε

καλησπερα, ειπα μετα απο πολυ καιρο να ξαναασχοληθω με το παιχνιδι.. ολα οκ ολα καλα αλλα νιωθω οτι το παιχνιδι εχει lagarismata στις αποτομες κινησεις ενω το fps (μεσω Origin) μενει σταθερα πανω απο 60. στις ρυθμισεις δεν εχω πειραξει τιποτα ολα στα αυτοματα.. εχετε να προτεινετε τιποτα να πειραξω βαση του συστηματος μου?

Αυτό ακριβώς λέω παραπάνω.

Όταν μου ρίχνουν και πάω να στρίψω/κινηθώ πλάγια, σαν κάτι να με "κρατάει".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tetes3e είπε

XAAXXAAXA τώρα το κατάλαβα.. Με το springfield τον έριξες ?!!!

That is correct :ph34r:

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, εκτός και αν καταλαβαίνω λάθος αυτό που γράφεις/ετε. Αν δε σου κάνει κόπο, βάλε ένα βίντεο (μια εικόνα χίλιες λέξεις ;) ).

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Και αν είναι εύκολο ενα screenshot από το hardware monitor του msi afterburner οπως εβαλα εγω πιο πάνω. Είναι πολυ διαφωτιστικό. Έχει τύχη να σέρνεται παιχνίδι παλαιοτερα επειδή το pagefile εφτανε στα όρια του και το κατάλαβα απο αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...