Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2018 στις 12:59 ΜΜ, _Theo_ είπε

Και εγώ 100% χρήση CPU έχω. Κάτι παίζει με το παιχνίδι και μαξάρει τις CPU της Intel, γιατί οι AMD νομίζω δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Εγώ πάντως δεν το έχω αυτό το πρόβλημα.

qDi6Ebo.jpg

4GEsf3x.jpg

Επεξ/σία από black66.gr
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ, μια χαρά είμαι. Σχεδόν καρφωμένα 144fps, σε ελάχιστα σημεία κατεβαίνει ~120 και το CPU σχετικά χαλαρό. Ούτε frame drops, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα.

Spoiler

Α, ξέχασα... Έχω να παίξω BF1 ~10 μέρες... Παίζω PUBG...

Δημοσ.

Με τα μαθήματα του saxou στην αεροπλοήγηση έχω αρχίσει και τα καταφέρνω με το πεζικό. Μερικά multikill που κατάφερα μου χάρισαν άλλη αίσθηση που δεν την νιώθεις από το έδαφος.

Αλλα σε αερομαχίες δεν έχω καμία τύχη. Ακόμη και με fighter να είμαι, ένα attack plane με ρίχνει. Θέλω πολύ δουλειά ακόμη, άργησα να πάρω μπρος και οι άλλοι έχουν γίνει όλοι καμπότζιδες..

Στο cpu usage, με 6cores(SMT OFF) ειμαι 85-95%. Mε SMT ON 12cores εχω 40-60. Τα fps ελάχιστα καλύτερα τα low με 6cores.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχουμε ξαναπεί. Η μηχανή γραφικών είναι προβληματική. Από εποχές BF3, εμφανίζονταν δειλά δειλά τα stuttering / αλλοπροσαλα cpu usage spikes κλπ. Μια στρώνει μία @@ζεται. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φρέσκο. Συγνώμη που άργησα αλλά αυτό το εφτάλεπτο βίντεο που βλέπετε για να γίνει μου πήρε μιάμιση ώρα.

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 6
Δημοσ.
9 hours ago, 7nisiotis said:

Το έχουμε ξαναπεί. Η μηχανή γραφικών είναι προβληματική. Από εποχές BF3, εμφανίζονταν δειλά δειλά τα stuttering / αλλοπροσαλα cpu usage spikes κλπ. Μια στρώνει μία @@ζεται. 

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Αν ήταν θέμα μηχανής θα:

1. συνέβαινε και στο campaign, πράγμα που δεν ισχύει

2. παρέμενε το πρόβλημα όταν αλλάζεις server.

Είναι καθαρά θέμα networking, κάτι κάνουν με τα πακέτα και κολλάει το σύμπαν.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, 7nisiotis said:

Είναι μια μίξη προβλημάτων. Έχει ευθύνη κ η γερασμενη πλέον μηχανή γραφικών

19 Αυγούστου 2014 κυκλοφορεί το Plants vs. Zombies: Garden Warfare, το πρώτο παιχνίδι με FB 3.0 και εσύ υποστηρίζεις ότι είναι "γερασμένη"; 

Τι να πούνε δηλαδή και κάτι άλλα που χρησιμοποιούν "αρχαίες" μηχανές...;

Είπαμε, δεν είναι το πρόβλημα στα γραφικά και αν θέλεις να το αποδείξεις στον εαυτό σου, αφού δε σε πείθουμε, βάλε ανάλυση 1024Χ768 όλα Low και θα δεις ότι πάλι τα ίδια κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως παρόμοια θέματα υπήρχαν και στα περασμένα Battlefield. Ανάλογα τη περίοδο.

Στο 3 είχα 700+ ώρες

Στο 4 ούτε 300 γιατί από τότε φαινόταν ότι το παιχνίδι χάνει τη ροτα του.

Και είχα κάνει πολλές δοκιμές. Τόσο σε άδειους σερβερ, αλλά και σε γεμάτους. Με διαφορετικές κάρτες γραφικών, επεξεργαστές, συγκρίσεις με συστήματα φίλων παρόμοιων specs κλπ. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που χρησιμοποιείται η Frostbyte πρόβλημα δεν υπήρχε.

Θυμάμαι beta Star Wars Battlefront είχε θέματα, ενώ μετά από ένα χρόνο που είχε βγεί το παιχνίδι δεν υπήρχαν. Ήταν και το τελευταίο ΕΑ παιχνίδι που δοκίμασα μαζί με Bf1 ( trials, κλειδί από φίλο κλπ )

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Αν ήταν θέμα μηχανής θα:

1. συνέβαινε και στο campaign, πράγμα που δεν ισχύει

2. παρέμενε το πρόβλημα όταν αλλάζεις server.

Είναι καθαρά θέμα networking, κάτι κάνουν με τα πακέτα και κολλάει το σύμπαν.

Τείνω να συμφωνήσω, ειδικά μετά την εμπειρία της τελευταίας εορταστικής περιόδου, όπου απλά το παιγνίδι ήταν βούτυρο στο 90% των περιπτώσεων...και ξαφνικά, χωρίς να αλλάζει τίποτα στο setup, στον ίδιο server, μόλις έμπαιναν οι "μάγκες" που "τάραζαν" την ισορροπία...εμετός.

Having said that...να ζητήσω συγγνώμη από κάποιους που ίσως έχω κράξει κατά καιρούς, θεωρόντας πως πυροβολώ, μέσα στο χαμό, ενώ απλά δεν έπιανε το κλικ (για την ακρίβεια, έπιανε τις μισές βολές).

Το νέο τρωκτικό, το έλυσε το θέμα. Τώρα βέβαια, πρέπει να το συνηθίσω στο χέρι, στο βάρος κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Πέτρος said:

Τείνω να συμφωνήσω, ειδικά μετά την εμπειρία της τελευταίας εορταστικής περιόδου, όπου απλά το παιγνίδι ήταν βούτυρο στο 90% των περιπτώσεων...και ξαφνικά, χωρίς να αλλάζει τίποτα στο setup, στον ίδιο server, μόλις έμπαιναν οι "μάγκες" που "τάραζαν" την ισορροπία...εμετός.

Having said that...να ζητήσω συγγνώμη από κάποιους που ίσως έχω κράξει κατά καιρούς, θεωρόντας πως πυροβολώ, μέσα στο χαμό, ενώ απλά δεν έπιανε το κλικ (για την ακρίβεια, έπιανε τις μισές βολές).

Το νέο τρωκτικό, το έλυσε το θέμα. Τώρα βέβαια, πρέπει να το συνηθίσω στο χέρι, στο βάρος κλπ.

Αυτό με το κλικ το παθαινα πάντα σχεδόν και νόμιζα πως είχε θέμα το mouse. 

Δημοσ.

το ρεβολούτιον είχε κατέβει στα 26 ευρώ ξανανέβηκε στα 30...

η φθηνότερη αγορά που /πως (VPN) ;;; 

Επειδή με ενδιαφέρει για χαλαρή φάση όμως, έχω βάλει αγγελ.ζήτησης...αν κάποιος βαρέθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...