Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο launch, δε μπορούσες να βάλεις 2 ταυτόχρονα (αν θυμάμαι καλά), και έκαναν max 72 dmg. Βέβαια, παραπονέθηκαν όλοι τότε με το Mosin και αύξησαν και το dmg και το πλήθος. Με το patch του Γενάρη, υποτίθεται δε σε αφήνουν να τις βάλεις δίπλα-δίπλα... πάλι το κακό γίνεται.

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Όχι αλλά όλοι τα βάζουν διπλά (είτε κολλητά είτε πολύ κοντά τέλος πάντων) οπότε αν κάνεις trip το ένα γίνεται και το άλλο και...:angry:

Αααααα γιαυτό τώρα που μου ήρθε η όρεξη να παίξω scout πήρα μπόλικα kills με την σκατούλα που πατάς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, cpttony said:

Στο launch, δε μπορούσες να βάλεις 2 ταυτόχρονα (αν θυμάμαι καλά), και έκαναν max 72 dmg. Βέβαια, παραπονέθηκαν όλοι τότε με το Mosin και αύξησαν και το dmg και το πλήθος. Με το patch του Γενάρη, υποτίθεται δε σε αφήνουν να τις βάλεις δίπλα-δίπλα... πάλι το κακό γίνεται.

Fixed :P

----------

Ενα γρηγορο match μετα απο αρκετες μερες. Με enemy cheater και παρ'αυτα κερδισαμε. 

Ειχα καιρο να παιξω assault εξου και τα πολλα kills. Με ολες τις αλλες κλασεις κανω την κοτα :P

ezKLEkK.jpg

Επεξ/σία από Jimys2008
Δημοσ.

Μετα το καινοuργιο update σερνεται ωρες ωρες. 100 cpu usage.

Exω i7 4790 max temp 65 celsiou να τρεχει στα 3.8

16 gb ram dual channel στα 1600 mhz και μια 970 με max turbo boost στα 1340  με 72 celsiou max temp και δεν ειναι tdp limited.

παλια 100 cpu usage ειχαν μονο οι i5.

Δημοσ.

Και εγώ 100% χρήση CPU έχω. Κάτι παίζει με το παιχνίδι και μαξάρει τις CPU της Intel, γιατί οι AMD νομίζω δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Πάντα η ΕΑ φροντίζει να τους ικανοποιεί όλους. Οπότε συμφωνώ, άργησε κι όλας. Γιατί να υποφέρουμε μόνο οι κάτοχοι i5;

:P

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Σε εμένα συνεχίζει να πιάνει κανονικά το κόλπο βγες-ξαναμπές. Δουλεύει ρολόι μετά.

Αν και έχω παρατηρήσει ότι το κάνει πιο συχνά.

Ωραίο κολπάκι, αλλά προσωπικά βαριέμαι να βγαίνω και να ξαναμπαίνω. Τους είναι τόσο δύσκολο να το διορθώσουν; Έλεος.

Δημοσ.

Η DICE όταν κάνει ban, κάνει τον λογαριασμό του Origin, οπότε δεν αλλάζει.

Οι παίκτες και οι Admins, δεν έχουν πλέον δυνατότητα να γνωρίζουν το GUID του παίκτη κι αν αλλάξει μετά τον γύρο που τον έγραψες, δε μπορείς να βρεις το profile του να τον κάνεις report.

Λογική από τα Lidl.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...