Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσέθεσαν και ένα μετάλλιο για τους νέους χάρτες, που κυριολεκτικά βγαίνει και τυφλός να είσαι και να βαράς στην τύχη.

Το εκνευριστικό είναι ότι αφαίρεσαν άλλο εβδομαδιαίο μετάλλιο, για εμένα αυτό που πρέπει να παίξεις και να απελευθερώνεις περιστέρια. Εχτές σχεδόν το είχα ολοκληρώσει :(
Αν κοιτάξω στη συλλογή μεταλλίων μου το δείχνει 2/3 στάδια, θα το δοκιμάσω μπας και μπορεί να ολοκληρωθεί.

Σαν αίσθηση πίστας, προσωπικά μου δείχνουν μια αίσθηση σφαγείου, ειδικά η Ζέεμπρουχε, που θα την περίμενες για καθαρές μάχες χαρακωμάτων.
Αλήθεια γιατί δεν βγάζουν Μακεδονικό Μέτωπο; Με Σέρβους και Βουλγάρους τουλάχιστον. Κάτι που έκρινε ουσιαστικά τον πόλεμο, όχι τις αγγλικές βλακείες στην Έλλη και τη Βόρεια Θάλασσα, που δεν κρίναν τίποτα, και περηφανεύονται κιόλας. Για να το αγοράζουν οι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί γκέιμερ;

Για το αερόπλοιο, είναι μεν πολύ γρήγορο αλλά υπάρχουν ένα κάρο πολυβόλα και πυροβόλα να σε σημαδεύουν. Δεν ξέρω αν μπορεί να επιβιώσει με αυτό κάποιος για 5 λεπτά. Και πολλά είπα, συνήθως δεν έφτανε ούτε μισό λεπτό.

Με το αντιτορπιλικό όμως μπορείς να ζήσεις για 5 λεπτά. Ειδικά αν σε καλύπτουν τορπιλοβόλα στο πλάι. Και εδώ κολλάει αυτό που λέω ότι βγαίνει για πλάκα το νέο μετάλλιο: πολλοί πάνε και το αράζουν δίπλα στη θέση που κάνει spawn το εχθρικό τορπιλοβόλο.
Επίσης πάρα πολλοί το χειρίζονται σα να είναι άρμα μάχης, η μούρη μπροστά και γιούργια. Αν είναι εχθρός έχει καλώς, αν είναι σύμμαχος και είσαι πλήρωμα, εξαερώνεσαι σε χρόνο dt. Το ιδανικό είναι το πλευρό να είναι κάθετο στην εχθρική πλώρη, ή έστω να είσαι με το πλευρό προς τον εχθρό για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα πυροβόλα. Και κυρίως το νο3 που χειρίζεται και τις τορπίλες.

Τέλος πρώτη φορά είδα μπανάρισμα από σέρβερ, βγήκε μήνυμα στο τσατ, :lol:, δεν το είχα ξαναδεί..!!

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, G.TH. είπε

Προσέθεσαν και ένα μετάλλιο για τους νέους χάρτες, που κυριολεκτικά βγαίνει και τυφλός να είσαι και να βαράς στην τύχη.

Το εκνευριστικό είναι ότι αφαίρεσαν άλλο εβδομαδιαίο μετάλλιο, για εμένα αυτό που πρέπει να παίξεις και να απελευθερώνεις περιστέρια. Εχτές σχεδόν το είχα ολοκληρώσει :(
Αν κοιτάξω στη συλλογή μεταλλίων μου το δείχνει 2/3 στάδια, θα το δοκιμάσω μπας και μπορεί να ολοκληρωθεί.

Σαν αίσθηση πίστας, προσωπικά μου δείχνουν μια αίσθηση σφαγείου, ειδικά η Ζέεμπρουχε, που θα την περίμενες για καθαρές μάχες χαρακωμάτων.
Αλήθεια γιατί δεν βγάζουν Μακεδονικό Μέτωπο; Με Σέρβους και Βουλγάρους τουλάχιστον. Κάτι που έκρινε ουσιαστικά τον πόλεμο, όχι τις αγγλικές βλακείες στην Έλλη και τη Βόρεια Θάλασσα, που δεν κρίναν τίποτα, και περηφανεύονται κιόλας. Για να το αγοράζουν οι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί γκέιμερ;

Για το αερόπλοιο, είναι μεν πολύ γρήγορο αλλά υπάρχουν ένα κάρο πολυβόλα και πυροβόλα να σε σημαδεύουν. Δεν ξέρω αν μπορεί να επιβιώσει με αυτό κάποιος για 5 λεπτά. Και πολλά είπα, συνήθως δεν έφτανε ούτε μισό λεπτό.

Με το αντιτορπιλικό όμως μπορείς να ζήσεις για 5 λεπτά. Ειδικά αν σε καλύπτουν τορπιλοβόλα στο πλάι. Και εδώ κολλάει αυτό που λέω ότι βγαίνει για πλάκα το νέο μετάλλιο: πολλοί πάνε και το αράζουν δίπλα στη θέση που κάνει spawn το εχθρικό τορπιλοβόλο.
Επίσης πάρα πολλοί το χειρίζονται σα να είναι άρμα μάχης, η μούρη μπροστά και γιούργια. Αν είναι εχθρός έχει καλώς, αν είναι σύμμαχος και είσαι πλήρωμα, εξαερώνεσαι σε χρόνο dt. Το ιδανικό είναι το πλευρό να είναι κάθετο στην εχθρική πλώρη, ή έστω να είσαι με το πλευρό προς τον εχθρό για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα πυροβόλα. Και κυρίως το νο3 που χειρίζεται και τις τορπίλες.

Τέλος πρώτη φορά είδα μπανάρισμα από σέρβερ, βγήκε μήνυμα στο τσατ, :lol:, δεν το είχα ξαναδεί..!!

ιστορικά να το δεις και τα αμερικανάκια σχεδόν ένα χρόνο πριν τελειώσει ο πόλεμος μπήκανε. ας όψεται ο αρχηγός του υποβρυχίου που βούλιαξε το αμερικάνικο πλοίο, και αναγκαστήκανε και μπήκανε. αλλά είπαμε το παν είναι το χρήμα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Απο το update και μετά παρατήρησα κάποιο lag στο μενου με τους server , το εχει πάθει κανένας άλλος ?

Ναι, και εγώ. Ίσως να φταίει το οτι πρόσθεσαν dynamic background αντί για στατική εικόνα που είχαν αν δε κάνω λάθος (για το τελευταίο).

Προς το παρόν δεν έχω δει να λειτουργεί ο balancer, δυστυχώς.

In other news, Battlefield™ 1 now has more than 25 million unique players life to date.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Μετά από μία ώρα gaming δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα.... Αλλά μπορεί να είμαι και εγω περίεργος. Οι δύο καινούριοι χάρτες μου θυμίζουν την φράση " Ο σώζων εαυτό σωθείτο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cons1985 είπε

Μετά από μία ώρα gaming δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα.... Αλλά μπορεί να είμαι και εγω περίεργος. Οι δύο καινούριοι χάρτες μου θυμίζουν την φράση " Ο σώζων εαυτό σωθείτο

Εγω εχτές που έπαιξα ήμουν σ έναν σερβερ που ήμασταν το πολύ 15 άτομα η κάθε ομάδα , οταν έφτανε στην Μπουζέχρερ (κάπως έτσι καταλάβατε !) το γύριζε σε domination και μου άρεσε πάρα πολύ γιατι ιδιαίτερα στους νέους χάρτες μου αρέσει να είμαι πεζικάριος . Destroyer κτλ τα θεωρώ ολίγον τι άκυρα . 

Σήμερα που είδα την Μπουζεχέσε σε conquest 64αρι δεν μου άρεσε καθόλου, γίνεται ενας πανικός και δεν ξέρεις απο που σου έρχονται, κακός χάρτης για  conquest .

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panoskatos είπε

Εγω εχτές που έπαιξα ήμουν σ έναν σερβερ που ήμασταν το πολύ 15 άτομα η κάθε ομάδα , οταν έφτανε στην Μπουζέχρερ (κάπως έτσι καταλάβατε !) το γύριζε σε domination και μου άρεσε πάρα πολύ γιατι ιδιαίτερα στους νέους χάρτες μου αρέσει να είμαι πεζικάριος . Destroyer κτλ τα θεωρώ ολίγον τι άκυρα . 

Σήμερα που είδα την Μπουζεχέσε σε conquest 64αρι δεν μου άρεσε καθόλου, γίνεται ενας πανικός και δεν ξέρεις απο που σου έρχονται, κακός χάρτης για  conquest .

Γενικά νομίζω πως είναι κακοί χάρτες. 
Γνώμη μου ειναι πως οι χάρτες του base game αλλά και του they shall not pass ειναι οι καλύτεροι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpttony είπε

Ναι αυτό μας μένει, να δούμε last man standing χωρίς respawn τώρα...

Όσο για τους νέους χάρτες, αυτός με το νησί που δε μπορείς να ανέβεις στα υψώματά του και αν είσαι με τα πόδια απλά κόβεις βόλτες γύρω γύρω δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DJ_Duker είπε

Όσο για τους νέους χάρτες, αυτός με το νησί που δε μπορείς να ανέβεις στα υψώματά του και αν είσαι με τα πόδια απλά κόβεις βόλτες γύρω γύρω δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε...

Αν έβαζαν σημαία/ες στη κορυφή του βουνού θα ήταν sniperfest η πίστα, ή αν έβαζαν τούνελ θα γινόταν grenadefest και δεν θα έπαιζε κανείς στην θάλασσα (όπου είναι και ο (α)στόχος της πίστας/DLC), αλλά και το να περπατάς αρκετά λεπτά για να φτάσεις σε μια σημαία, χωρίς να σε σκοτώσει πρώτα απο το πουθενά ένα destroyer/plane/bohemoth, αν παίζεις infantry δεν είναι καλύτερο.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cpttony είπε

αλλά και το να περπατάς αρκετά λεπτά για να φτάσεις σε μια σημαία, χωρίς να σε σκοτώσει πρώτα απο το πουθενά ένα destroyer/plane/bohemoth, αν παίζεις infantry δεν είναι καλύτερο.

αυτό είναι το θέμα, πέρα από το C στο οποίο μπορείς λίγο να καλυφθείς από τη θάλασσα και είδα πολλούς να κάθονται μόνο εκεί γιατί βαριούνται το πέρα δώθε, σε όλα τα άλλα αναγκάζεσαι να μπεις σε βάρκα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το dlc είναι naval. Η θάλασσα ειναι το κυρίαρχο στοιχείο. Αν δεν έχει βαρκούλες και σκαφάκια τοτε ποιό το νόημα;

Εμένα πάντως οι δυο καινούργιοι χάρτες μου ψιλό θύμισαν από το BF4 την Wave breaker χωρισμένη σε δύο πίστες. Την εξωτερική με τα νησιά η Heligoland Bight και την εσωτερική κάτω από το νησί με την βάση υποβρυχίων η Zebrugge.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...