Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις:

Έπαιξα στη Heligoland. Μάλλον για τελευταία φορά. Η πίστα είναι κακή, μόνο για naval battle, με 10-15 βάρκες, αερόστατα κι αεροπλάνα. Ένα νησί που μπορείς να πάς μόνο στην παραλία, καθόλου πιό μέσα. Τεράστιο επίσης, που σημαίνει ότι για να κάνεις τον γύρο, θέλεις 5 λεπτά περπάτημα. Τα destroyers και τα μικρά αερόστατα είναι πανίσχυρα, με 1-2 βολές καταστρέφουν βάρκες πιό εύκολα από ότι πεζικό...

Το spotting δεν ξέρω τι έπαθε ή το άλλαξαν, αλλά δε δουλεύει σε βάρκες, αεροπλάνα, πλοία, αερόστατα, σε σημείο που πήγα στο μενού να σιγουρευτώ ότι δεν άλλαξε κάτι στα key bindings!

Περισσότερα αργότερα, αν καταφέρω να παίξω στη δεύτερη πίστα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zaytsev είπε

Πρώτες εντυπώσεις:

Έπαιξα στη Heligoland. Μάλλον για τελευταία φορά. Η πίστα είναι κακή, μόνο για naval battle, με 10-15 βάρκες, αερόστατα κι αεροπλάνα. Ένα νησί που μπορείς να πάς μόνο στην παραλία, καθόλου πιό μέσα. Τεράστιο επίσης, που σημαίνει ότι για να κάνεις τον γύρο, θέλεις 5 λεπτά περπάτημα. Τα destroyers και τα μικρά αερόστατα είναι πανίσχυρα, με 1-2 βολές καταστρέφουν βάρκες πιό εύκολα από ότι πεζικό...

Το spotting δεν ξέρω τι έπαθε ή το άλλαξαν, αλλά δε δουλεύει σε βάρκες, αεροπλάνα, πλοία, αερόστατα, σε σημείο που πήγα στο μενού να σιγουρευτώ ότι δεν άλλαξε κάτι στα key bindings!

Ψιλο-same.

Ο χάρτης είναι ο ορισμός του ό,τι να'ναι. Σα να βλέπεις ταινία καράτε-πορνό-θρίλερ. Λίγο απ'όλα για να ικανοποιήσουμε τους πάντες.

Ξηρά δεν ξέρω καν γιατί υπάρχει. Θα μπορούσε να λείπει εντελώς, είναι άχρηστη.

Teamplay υπό του μηδέν. Ο καθένας καβαλάει μια βάρκα-destroyer-αεροπλάνο-airship κι ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας.

Δεν θα είμαι τόσο απόλυτος να πω πως πρώτη και τελευταία φορά, αλλά ο συγκεκριμένος χάρτης είναι στον πάτο των προτιμήσεών μου.

Στο chat: οι μισοί τον έθαβαν, οι μισοί έλεγαν τι γαμάτος που είναι.

Για τους δεύτερους, αν δεν τρόλαραν, η EA/DICE έπεσε μέσα σε ένα target group. Αυτούς που θέλουν mindless destruction.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/27/2018 στις 5:52 ΜΜ, overpower είπε

Και το πιο σημαντικο είναι να ξερεις και ποιο AA σου ρίχνει. Πχ motte grapa εχει 2 αα στην εκκλησια και αλλο 1 πολυ κοντά τους κατω απο την A flag. Βλεποντας πισω μπορεις να καταλαβεις ποιο ειναι και στην συνεχεια να κινηθεις αναλογα απο τα τυφλα σημεια του καθε aa 

OVERPOWER Μια και βλεπω οτι εχεις καλα στατιστικα για τον χρονο που παιζεις ...κανε ενα βιντεακι να σε δουμε πως κανεις τοσσα kills...

Επεξ/σία από soctap
  • Like 1
Δημοσ.

Έπαιξα μια + μια γύρα.

Η Heligoland, παίζεται, αν παίξεις σκάφη ή αεροπλάνα. Αλλιώς, δεν έχει νόημα. Με τα σκάφη δε, αν βρεις 2-3 καλά σημεία να καταστρέφεις Destroyers, είναι vehicle disabled + vehicle destroyed + 4xMulti kill αν είναι γεμάτο. Θέλει όμως 4 τορπίλες κι από αρκετά μακρυά, για να μην είναι εύκολο να σε πετύχει, γιατί με 2 δικές του, είσαι off.

Η άλλη, ένα μακρόστενο πράγμα, που σε βαράνε από παντού. Η μία ομάδα δε, κάνει spawn το destroyer τόσο κοντά στις σημαίες, που είναι σε ακτίνα βολής χωρίς να κουνηθεί, αλλά παράλληλα, αν στηθεί βάρκα σε καλό σημείο, του ρίχνει με το που εμφανίζεται και μετά μια δεύτερη και το βύθισε. Ηλίθιο σημείο, εντελώς.

Κακοσχεδιασμένες και οι δύο είναι, δε βλέπω να κρατάνε κόσμο για πάνω από μήνα. Θα φανεί και στο rotation αν θα τις διαλέγει ο κόσμος για μετά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Πρώτες εντυπώσεις:

Το spotting που γράφεις δεν δουλεύει στις νεες πίστες/χάρτες ή δεν δουλεύει πλεον γενικός ? 

Δημοσ.
11 minutes ago, panoskatos said:

Το spotting που γράφεις δεν δουλεύει στις νεες πίστες/χάρτες ή δεν δουλεύει πλεον γενικός ? 

Έπαιξα μόνο τις δύο καινούριες. Δεν είπα ότι δε δουλεύει, δε spotαρε βάρκες κι αεροπλάνα. Θέλει να το πατήσεις 10 φορές μερικές φορές κι ας είναι ακριβώς στο κέντρο.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Έπαιξα μόνο τις δύο καινούριες. Δεν είπα ότι δε δουλεύει, δε spotαρε βάρκες κι αεροπλάνα. Θέλει να το πατήσεις 10 φορές μερικές φορές κι ας είναι ακριβώς στο κέντρο.

Αυτό το αντιμετώπιζα και πριν το update

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zaytsev είπε

Ναι για τα αεροπλάνα και τις βάρκες που έγραψες ρώτησα κ εγω !

24 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Αυτό το αντιμετώπιζα και πριν το update

Εγω ως τώρα δεν εχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Patch Notes

Ωστόσο, mid round balancer που έλεγαν, δε είδα να δουλέψει, 25 v 32, καμία αλλαγή μέχρι να μπουν νέοι παίκτες.

The real Dog tag :P

vg8b3ldmg6d01.jpg

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...