Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνεις στο παιχνίδι, και έχει community mission "75 kills με bolt action"... Ωραία, πάλι με το σταγονόμετρο οι medics, supports..

Επεξ/σία από cpttony
  • Sad 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

ωραιος man, παιζαμε μαζι προχτες cape heles ειχα μπει gunner στο αεροπλανο.

Το ξέρω κι ευχαριστώ! Σε έχω ήδη κάνει celebrity :P

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, overpower είπε

Καποια στιγμη ρε saxo να παιξουμε μαζι με Planes, εσυ ground support, εγω tank hunter και ο tony με sniper κοντα σε AA :P 

Ε, δε θα μείνει κάτι. Θα γίνει μια πίστα ίσωμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, overpower είπε

Καποια στιγμη ρε saxo να παιξουμε μαζι με Planes, εσυ ground support, εγω tank hunter και ο tony με sniper κοντα σε AA :P 

1 ώρα πριν, saxos55 είπε

Ε, δε θα μείνει κάτι. Θα γίνει μια πίστα ίσωμα

Και εγώ θα παίζω enemy και θα φωνάζω στο chat ωσάν νέα Λουκά : OUOUOUOUOU CHEATERS, OUOUOUOUOU HACKERS.....είστε του διαβόλου:devil::devil:.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαίνεται αφού δεν έσπασα την κατοστάδα πριν το patch όπου αύξησαν το dmg των όπλων ενάντια στα αεροπλάνα, δε θα την σπάσω ποτέ.

Σήμερα πάλι έφτασα (σχετικά) κοντά. Αλλά μετά το 50-0, με πήραν χαμπάρι και όποτε έκανα dive σε αντίπαλο γκρουπ μου έριχναν με rifles, smg, lmg, κουγιουμτζή, πιστόλια, χειροβομβίδες, φωτοβολίδες, πέτρες, γαρίφαλα, πιάτα, σφεντόνες και λοιπά.

Μία φορά με κατέβασαν (τα άλλα δύο deaths ήταν ως medic στην αρχή του γύρου) και αυτό με πυρά από όπλα. 

79-3.png.f2fec3f08593ae59a1ca1e4edbe74605.png

Είμαι περίεργος να δω αν το patch που έρχεται θα επηρεάσει πολύ το dmg vs airplanes.

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...