Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου έλεγα να κάνεις μια αίτηση στην HCN. να παίζεις ανθρώπινα :P

Εδώ που είμαι (Αταλάντη) έχουμε μόνο ΟΤΕ και VODAFONE. Μέχρι το καλοκαίρι ήμουν στον ΟΤΕ και έπαιζα αρκετά καλά με 50-60 ping. Μετά το καλοκαίρι όμως πήγα στη VODA (αρκετά πιο οικονομικό πακέτο λόγω και κινητών που έχω) και δυστυχώς το ping ανέβηκε σε 70-80 :(

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Αυτό ακριβώς. Είχε fast path στον ΟΤΕ και μετά η Vodafone τον γύρισε σε interleaved.

Παιρνει ενα τηλέφωνο ,τους λεει να το γυρισουν σε fast path και σε 3 λεπτά το έχει.

Το λογικό είναι οταν αλλάζεις πάροχο να εισαι σε interleaved απο default.

*btw δεν ηξερα οτι  ο ΟΤΕ δίνει fast path

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 1/21/2018 at 9:11 AM, black66.gr said:

Οπότε.....πρέπει να αλλάξουμε χώρα :P.

Και παιχνίδι να συμπληρώσω...

Γιατί εγώ το έκανα αυτό που λες κι ενώ μέχρι τον Οκτώβριο έπαιζα με 12-18ms, μετά το patch, σπάνια βλέπω κάτω από 40 :mad:

Επεξ/σία από Zaytsev
Δημοσ.
1 hour ago, black66.gr said:

Τους είχα πάρει τηλέφωνο και την είχα κάνει fast path από την αρχή. Τα ping του ΟΤΕ δυστυχώς δεν τα πιάνει η VODA.

Τελευταια φορά έπαιξα πριν 2 μέρες και είχα 49 ping με vodafone και δεν το χω γυρίσει σε fast path :P

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Και παιχνίδι να συμπληρώσω...

Γιατί εγώ το έκανα αυτό που λες κι ενώ μέχρι τον Οκτώβριο έπαιζα με 12-18ms, μετά το patch, σπάνια βλέπω κάτω από 40 :mad:

Έλα όμως που είμαι εθισμένος στο BF και δεν μπορώ άλλο......:wub:

43 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Τελευταια φορά έπαιξα πριν 2 μέρες και είχα 49 ping με vodafone και δεν το χω γυρίσει σε fast path :P

.....ανάλογα το μέρος μάλλον. Σε εμάς εδώ είπαν ότι μέσα στο 18 θα αλλάξουν τα κλασικά ΚΑΦΑΟ στις γειτονιές και θα βάλουν νέες καμπίνες-υποσταθμούς για VDSL. Ίδωμεν. 

Δημοσ.
49 minutes ago, black66.gr said:

Έλα όμως που είμαι εθισμένος στο BF και δεν μπορώ άλλο......:wub:

.....ανάλογα το μέρος μάλλον. Σε εμάς εδώ είπαν ότι μέσα στο 18 θα αλλάξουν τα κλασικά ΚΑΦΑΟ στις γειτονιές και θα βάλουν νέες καμπίνες-υποσταθμούς για VDSL. Ίδωμεν. 

Είμαι Σαλαμίνα και κλειδώνω στα 21 (έχω 24ρα adsl) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Είμαι Σαλαμίνα και κλειδώνω στα 21 (έχω 24ρα adsl) 

Εγώ με το ζόρι 11 με ADSL 24αρα :(.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
1 minute ago, black66.gr said:

Εγώ με το ζόρι 11 με ADSL 24αρα :(.

Έχω καμπίνα πολύ κοντά :P

Σκέψου έκανα μεταφορά της γραμμής λόγω μετακόμισης.. Στο προηγούμενο σπίτι έπιανα 8 με το ζόρι αχαχαχ

Δημοσ.

Μιας κ διαβαζω για ping εγω ειμαι σε fast path, κ εχω καμια 20αρια μερες κ..... να δω 50αρια ping...

ειμαι με 70-80 ping, κ παιζω συνηθως βραδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...