Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/14/2018 στις 7:32 ΜΜ, Jimys2008 είπε

Οχι αλλα αυτο εκανα και εγω οταν ξεκινησα να παιζω. Κλασσικο Noob Skill :lol:

Τώρα έχουμε καινούριο Automatico. Λέγεται M1912/P.16 Machinenpistole. Λιγότερο σέξυ όνομα, το ίδιο σέξι ενάντια σε αντίπαλους

:)

Επίσης, το TDM είναι καλή φάση αν παίζεις με γνωστούς (ακόμα κι αν δε μιλάτε)

• Like 3
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cons1985 είπε

Παίζει κάτι στους server? όπου να μπω με βγάζει μόνο μου.. 

Το παιχνίδι μπήκε δυναμικά αλλά ψόφησε απο πολύ νωρίς.

Υπάρχουν φορές που βρίσκω περισσότερο κόσμο στο Bad Company 2 παρά στο Battlefield 1 !!!

Δημοσ.

Όπως γράφω και στην περιγραφή, έγινε πολύ βιαστικά λόγω έλλειψης χρόνου.

Περιέχει μεγάλο αριθμό «εεεεεεεεεεε» και «λοιπόν», μπορεί να ενοχλήσει.

As always, αν ξέχασα να αναφέρω κάτι βασικό ή για οποιαδήποτε κριτική, αφήστε σχόλιο.

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.

Τώρα είδα το TDM από προχτές saxo :)

Έχω την εντύπωση ότι ο Prokroustis μίλησε μερικές φορές με το μικρόφωνο αλλά είχα χαμηλά τον ήχο του παιχνιδιού και δεν πρόσεξα τι έλεγε. 

Όντως ένα μικροφωνάκι το ήθελε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DJ_Duker είπε

Τώρα είδα το TDM από προχτές saxo :)

Έχω την εντύπωση ότι ο Prokroustis μίλησε μερικές φορές με το μικρόφωνο αλλά είχα χαμηλά τον ήχο του παιχνιδιού και δεν πρόσεξα τι έλεγε. 

Όντως ένα μικροφωνάκι το ήθελε.

Α έχασες μοναδικές στιγμές. Είχαμε έναν στη squad ο οποίος δεν περίμενε για revive και έχασα 4-5 φορές προσπαθώντας να τον σώσω. Του έλεγα να περιμένει αλλά...

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, lotusgr said:

Α έχασες μοναδικές στιγμές. Είχαμε έναν στη squad ο οποίος δεν περίμενε για revive και έχασα 4-5 φορές προσπαθώντας να τον σώσω. Του έλεγα να περιμένει αλλά...

Το παθαίνω κ εγώ με μερικούς αυτό και το αποτέλεσμα είναι να ψοφάω και εγώ μετά. αχαχαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.

ειδικά αυτοί που τους κανεις και σποτ για να μην σκιπαρουν αλλα αυτοί το χαβά τους... Δλδ λιγο δεν μπορούν να περιμένουν να καθαρίσει το τοπίο

Τεσπα τωρα έχω αλλάξει φιλοσοφία, δεν βγαίνω πια από κάλυψη να κάνω revive, μόνο για squad mate

γιατί εν τέλει, αν σκιπαρουν κι αυτοί κινδυνεύεις να πεθάνεις κι εσύ και να πάει κι άλλο πόντο η αντιπαλη ομάδα

Δημοσ.
On 1/17/2018 at 9:25 PM, panoskatos said:

Υπάρχουν φορές που βρίσκω περισσότερο κόσμο στο Bad Company 2 παρά στο Battlefield 1 !!!

Δεν "ψόφησε". Απλά δεν έχει τον κόσμο που θα έπρεπε να έχει. Το έχουμε γράψει ξανά: Απευθύνθηκαν σε παιδάκια που θέλουν πίου-πιου, γιατί αυτά θα παίξουν 3-4 μήνες, μετά θα πάνε αλλού κι όταν τους βγάλεις κάτι καινούριο, θα επιστρέψουν (και θα πληρώσουν πάλι). Τη DICE και την κάθε DICE την βολεύει να πουλάει, αλλά μετά να μην έχει φορτίο στους servers, γιατί έτσι έχει λιγότερα πάγια έξοδα.

Όσον αφορά για το BC2, δε μπορώ να βρω στατιστικά, αλλά το BF3, που σίγουρα έχει περισσότερο κόσμο, φτάνει τις 2-3.000 παίκτες online, ενώ το BF1 βρίσκεται στις 20-30.000. Σημαντική διαφορά.

Επίσης, κάτι άλλο σημαντικό που μπορείς να παρατηρήσεις, το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που γράφω παραπάνω είναι, πως στο 3 οι παίκτες από τις κονσόλες είναι 1000-1500, ενώ στο 1, φτάνουν τις 60-65.000. Γιατί απλά, βαριούνται εύκολα τα παλιά παιχνίδια και θέλουν το καινούριο. Εκεί λοιπόν απευθύνεται η DICE. To παλιό καλό BF, είναι για τους ρομαντικούς και μόνο.

10 minutes ago, just getting started said:

ειδικά αυτοί που τους κανεις και σποτ για να μην σκιπαρουν αλλα αυτοί το χαβά τους... Δλδ λιγο δεν μπορούν να περιμένουν να καθαρίσει το τοπίο

Τεσπα τωρα έχω αλλάξει φιλοσοφία, δεν βγαίνω πια από κάλυψη να κάνω revive, μόνο για squad mate

γιατί εν τέλει, αν σκιπαρουν κι αυτοί κινδυνεύεις να πεθάνεις κι εσύ και να πάει κι άλλο πόντο η αντιπαλη ομάδα

Κι εγώ φεύγω πολλές φορές. Ο λόγος είναι, αυτό που λες: Μου γράφει "incoming medic", αλλά γύρω μου γίνεται χαμός. Ποιός ο λόγος να με σηκώσει και να πεθάνω πάλι αμέσως; Και μπορεί εσύ να καθαρίζεις το τοπίο πρώτα, αλλά το κάνουν ελάχιστοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/17/2018 στις 11:25 ΜΜ, panoskatos είπε

:blink:

Έχει άπειρο κόσμο το BF1. Τελευταία μάλιστα, με τις εκπτώσεις που έκαναν, έχει και πολλούς νέους παίκτες χαμηλού level.

Εσύ μάλλον μιλάς για πρωινές ώρες που οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί servers είναι offline και πολύς κόσμος στα κρεβάτια του.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

:blink:

Έχει άπειρο κόσμο το BF1. Τελευταία μάλιστα, με τις εκπτώσεις που έκαναν, έχει και πολλούς νέους παίκτες χαμηλού level.

Εσύ μάλλον μιλάς για πρωινές ώρες που οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί servers είναι offline και πολύς κόσμος στα κρεβάτια του.

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες αλλά έχω την εντύπωση ότι τους σερβερ τους νοικιάζει. Μπορεί δηλαδή εγώ κ εσύ να νοικιάσουμε από έναν σερβερ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ καλά, καλά δε τελείωσαν με το TUTI, και ετοιμάζουν για Φλεβάρη το Apocalypse. Άλλο ένα rushed DLC βλέπω, μέχρι τον Οκτώβρη που θα έρθει το νέο BF, τι content θα βγάλουν άραγε :huh: ?

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Μπαίνεις να χαζοπαίξεις, αφού είσαι κλεισμένος σπίτι.

1ος server...κακός χαμός...οι μισοί φωνάζουν για lag...ανασταίνεις, το βλέπεις 5'' μετά, σκοτώνεις, τα ίδια, σε σκοτώνουν και λες κλέβει το @δι αφού είμαι πίσω από τοίχο τόση ώρα.

2ος server...τα ίδια, lag μέχρι αηδίας. Εδώ, βέβαια, έχεις τη χαρά ο 2ος από τους αντιπάλους να είναι με Ping>130, και να σαρώνει ανενόχλητος. Σε κάποια στιγμή, πέρασε πάνω από όλη τη squad μου...5/5, κι ούτε τον ακουμπήσαμε. Λες, τυχαίο θα είναι και συνεχίζεις.

3ος server, τα ίδια.

Καλό βράδυ, προς το παρόν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...