Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimys2008 είπε

Το automatico σπέρνει αν μάθεις να διαχειριζεσαι τις σφαίρες του γεμιστηρα. Κοινώς δεν κρατάμε το κουμπί του ποντικιού πατημένο καθώς σημαδεύεις :D

Χαχα με παρακολουθείς;; 

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αρκετούς μήνες που το είχα στο μυαλό μου, τελικά το συγκεκριμένο βίντεο/θέμα είναι στον "αέρα".

Suppression... Οι scouts/snipers ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται όταν είσαι suppressed. Ευνοείται ο "κακός" παίκτης & εσύ δε πετυχαίνεις ελέφαντα ή μήπως γίνεται :huh:?

Μια μικρή σημείωση: Προσπάθησα να βάλω αντιπροσωπευτικά δείγματα από το υλικό που είχα μαζέψει (αρκετά που είχα δεν μπήκαν). Το slow mo effect του Vegas δε βοήθησε αρκετά σ' αυτό που είχα αρχικά στο μυαλό μου, ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό. Κάποια ίσως να σας φανούν ότι ήταν απλά kill στον στόχο αλλά frame-by-frame δεν είναι.

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 2
Δημοσ.

Δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί κάπου... Έβαλα μετά από κανα 2 μήνες το battlefield 4 και στον server browser μου έδειχνε όλους τους server να έχουν το ίδιο ping. Μέσα στο game άλλαζε κανονικά. Έβαλα και το battlefield 1 και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Βρήκα ένα thread στα forums που έχουν το ίδιο θέμα αλλά δεν έχω βρει fix ακόμα. Ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dennisbest είπε

Και θα μπαίνω σε έναν έναν τους sever για να πετύχω καλό ping; 

Δεν ξέρεις πάνω κάτω τι ping έχεις; Και σε εμένα δείχνει κάτι 70+ αλλά όταν μπαίνω παίζω με 38-42. Όσο έχω κάθε φορά. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

Δεν ξέρεις πάνω κάτω τι ping έχεις; Και σε εμένα δείχνει κάτι 70+ αλλά όταν μπαίνω παίζω με 38-42. Όσο έχω κάθε φορά. 

Ξέρω το ελάχιστο ping που μπορώ να πιάσω..Ο κάθε server όμως έχει διαφορετικό ping. Όπως και να έχει είναι bug και θέλει επίλυση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 16/1 θα έχουν πρόσβαση ΚΑΙ οι μη κάτοχοι του Premium στην Praise de Tahur, όπως έγινε με την Neville Nights.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
10 hours ago, soctap said:

Εισαι πρωτος!!! Παρακληση ομως να μας εξηγησεις με λεπτομεριες και το καθε κουμπι τι κανει και το ποντικι πως το εχεις ρυθμισει. ΟΚ Περιμενουμε με αγωνια καθως εγω δεν εχω αγγιξει καθολου αεροπλανο.

Επίσης πως κάθεσαι στην καρέκλα, εκτός αν παίζεις ξαπλωμένος. 

Aν παίζεις με τα πόδια. Αν σου κάνουν αέρα την ώρα που παίζεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...