RPDrummer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Με cpu 100% και gpu στα 30% έχουμε καμιά λύση ; Ανεξάρτητα απ τις ρυθμίσεις στα video settings.1 Συστημα : i5 3350p, Gtx 1060 3GB, 8GB Ram @1333Mhz
panoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αφου εισαι cpu linited τι αλλο μπορεις να κανεις ; Να παιζεις σε server 16X16 ισως;
cpttony Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Με cpu 100% και gpu στα 30% έχουμε καμιά λύση ; Ανεξάρτητα απ τις ρυθμίσεις στα video settings.1 Συστημα : i5 3350p, Gtx 1060 3GB, 8GB Ram @1333Mhz Για δοκίμασε να κάνεις cap τα frames στα 90.
G.TH. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Φαίνεται πως υπήρχε/υπάρχει ένα Bug με τα battlepack. Δεν πρόλαβα να τα ανοίξω όλα, άφησα 9, και όταν ξαναπήγα στο παιχνίδι σήμερα μου έδειχνε ότι δεν έχω , χάθηκε το Iventory, τα scrap και με δείχνει και στο κεντρικό μενού λέβελ 1. Μέσα στο μούλτι, είχα κανονικά το επίπεδο μου μόνο. Ελπίζω να μπορεί να το λύσει η ΕΑ αν τους κάνω τίκετ.
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, G.TH. είπε Φαίνεται πως υπήρχε/υπάρχει ένα Bug με τα battlepack. Δεν πρόλαβα να τα ανοίξω όλα, άφησα 9, και όταν ξαναπήγα στο παιχνίδι σήμερα μου έδειχνε ότι δεν έχω , χάθηκε το Iventory, τα scrap και με δείχνει και στο κεντρικό μενού λέβελ 1. Μέσα στο μούλτι, είχα κανονικά το επίπεδο μου μόνο. Ελπίζω να μπορεί να το λύσει η ΕΑ αν τους κάνω τίκετ. Λογικα ειναι γενικο το θεμα, εχει ξαναγινει Εγκρινω παντως το καινουργιο logo ^^ 1
panoskatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στις 11/1/2018 στις 3:30 ΜΜ, saxos55 είπε Εξαιρετικές «πρώτες συμβουλές» από τον panoskatos και τον sargio01. Όλες, αλλά ειδικά νομίζω αυτές που έβαλα με bold. Το παιχνίδι θέλει σκέψη. Πέρα από τα τεχνικά (καλό ping, ψηλό framerate κτλ) και το σημάδι που βελτιώνεται συνεχώς παιχνίδι με παιχνίδι (και όσο μαθαίνεις τα όπλα και τις κινήσεις των αντιπάλων), πρέπει να παίζεις και λίγο «τακτικά». ARMA δεν είναι αλλά δεν είναι και COD όπως γράφτηκε. Κι επειδή κατά διαβολική σύμπτωση μου έτυχε μόλις πριν λίγα λεπτά ένα τέτοιο encounter, το ανεβάζω: Παρατήρησε τα εξής, που σχετίζονται με αυτά που σου έγραψαν τα παιδιά: 1) Μένω μέσα στο σπίτι όσο πιο πολλή ώρα μπορώ, αφού έξω κυκλοφορούν πολλοί αντίπαλοι 2) Δε ρίχνω σε άσχετους στόχους (ο τύπος που τρέχει προς το E στο 0:11 και δε με έχει δει) και για να μην προδώσω τη θέση μου και για να μη σπαταλάω σφαίρες (εντάξει στο συγκεκριμένο ήταν για τον πρώτο λόγο, support είμαι, έχω άπειρες) 3) Όταν βλέπω κάποιον που και ξεμοναχιασμένος είναι και είναι engaged με άλλον είναι (στο 0:19, o Ronin_Eq), τον «κατεβάζω» 4) Δεν κάνω reload εκεί που είμαι, αλλά γυρνάω και πέφτω prone ώστε και να έχω κάλυψη από το σπίτι αλλά και να καλύψω τα νώτα μου. 5) Όταν σκάει όλο το παρεάκι, επιλέγω ως στόχο την πιο άμεση απειλή. Ο τύπος που μόλις σκότωσα, και επειδή ξέρει που είμαι (λόγω killcam) και επειδή με σημαδεύει, πρέπει να φύγει πρώτος. 5) Προσπαθώ λοιπόν να στοχεύω μόνο αυτόν και να μην ασχοληθώ καθόλου με τους υπόλοιπους 6) Μόνο όταν φεύγει από το οπτικό μου πεδίο (και μπαίνει μέσα στο σπίτι, στο 0:26), επιλέγω άλλο στόχο. 7) Πάλι, για να κάνω reload πέφτω prone, για να έχω έστω αυτή τη μικρή κάλυψη από τον γκρεμισμένο τοίχο. 8) Αφού αποτελειώσω και τον τελευταίο, είναι η ώρα να fall back. Πάει αυτή η θέση, σε λίγο θα είναι γεμάτη αντίπαλους. Συνοπτικά: Έχε συνέχεια αυτία και μάτια ανοιχτά. Πάντα να παίζεις καλυμμένος κατά το δυνατόν. Προσπάθησε ότι κάνεις να είναι μελετημένο. Παίζε με την ομάδα/squad σου. Αν κάνεις μια μαλακία, μάθε από αυτή ώστε να μην την ξανακάνεις. Εννοείται προσπάθησε συνεχώς να βελτιώνεις το σημάδι σου. Α, και μη νομίζεις πως αυτά στο παραπάνω βίντεο μαθαίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει να αφιερώσεις χρόνο στο παιχνίδι. Τέλος, μη νομίζεις πως όλες οι δικές μου «στενές επαφές με 3 τύπους» όπως η παραπάνω έχουν αίσια έκβαση. Θέλει και λίγο τύχη προφανώς. Πολύ καλές συμβουλές με οπτικοακουστικό υλικό κιόλας !! Εχεις πολύ καλή στόχευση ,μπράβο !!! Για εμένα είναι το πρώτο battlefield που σε γενικές γραμμές αντιμετωπίζω θέμα με την στόχευση, ισως οπως εχω πει κάμποσες φορές σε αυτο το νήμα να φταει οτι είναι η πρώτη φορά που το hardware μου είναι κάπως παλιό ! Εντελώς τυχαία πριν 2 μέρες έβλεπα ενα βίντεο με οδηγίες για το ποντίκι που έλεγε κάποιος για ρυθμιση dpi στο ποντίκι στα 4250 . Δεν μπορώ να πω οτι είδα κάποια διαφορά όμως. Τα βιντεάκια που έβαλες με τον καρπό εχω την εντύπωση οτι βοηθούν περισσότερο αλλά ο τύπος μιλάει πολύ γρήγορα και δεν εχω καταλάβει στα πόσα dpi λεει. 12 ώρες πριν, RPDrummer είπε Με cpu 100% και gpu στα 30% έχουμε καμιά λύση ; Ανεξάρτητα απ τις ρυθμίσεις στα video settings.1 Συστημα : i5 3350p, Gtx 1060 3GB, 8GB Ram @1333Mhz Κάνε reset στο video settings . Βγάλε το ΤΑΑ απο το antialasing τρωει cpu usage και βάλε το fx medium (κάπως ετσι το γράφει αν θυμάμαι καλά. 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πάλι ρόιδο τα κάνανε? Lvl 0, κανένας διαθέσιμος server, κλπ. Στο 4, όλα καλά.
Zaytsev Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Είναι επίτηδες για εμάς που έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο τα ΣΚ, να μας το χαλάνε... 1
aleilo03 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι πάλι κι εγώ με νεότερα.. Έχω βελτιωθεί κατά κάποιο τρόπο στην αντίληψη και στα αντανακλαστικά μου, το k/d μου ανέβηκε στο 0,6 παίζοντας κυρίως support γιατί από κοντά δεν το χω ακόμα και με έχει βολέψει υπερβολικά το MG15 low weight που έχω και τα περισσότερα πλέον kills.. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι μάλλον έχω κολλήσει με αυτό το όπλο και δυσκολεύομαι με όλα τα υπόλοιπα.. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από aleilo03
saxos55 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, aleilo03 είπε Επανέρχομαι πάλι κι εγώ με νεότερα.. Έχω βελτιωθεί κατά κάποιο τρόπο στην αντίληψη και στα αντανακλαστικά μου, το k/d μου ανέβηκε στο 0,6 παίζοντας κυρίως support γιατί από κοντά δεν το χω ακόμα και με έχει βολέψει υπερβολικά το MG15 low weight που έχω και τα περισσότερα πλέον kills.. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι μάλλον έχω κολλήσει με αυτό το όπλο και δυσκολεύομαι με όλα τα υπόλοιπα.. Αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι "one trick ponies". Δηλαδή θερίζουν με ένα συγκεκριμένο όπλο, αλλά δεν μπορούν να παίξουν τίποτα άλλο. Πρόσεξε, δεν λέμε να έχεις κάποιο αγαπημένο όπλο σε κάθε class. Αυτό όλοι σχεδόν το κάνουν και όλοι έχουν ένα όπλο στο οποίο τα kills τους είναι πολλαπλάσια από κάθε άλλο. Μιλάμε να μην μπορείς να παίξεις αλλιώς. πχ: Alien-threat : Παίζει μόνο light tank. 150.000 kills, τα 122.000 με αυτό. Όταν δε μπορεί να πάρει το light tank, είτε φεύγει, είτε παίρνει scout και παίζει camperωτά από μακριά να μην χαλάσει το πολύτιμο k/d του. Τον έχω δει μπροστά μου στο Lupkow Pass (που δεν έχει άρματα), να μπαίνει στο server, να κάνει spawn πάνω μου ως scout, κάνει ένα kill, πεθαίνει και φεύγει από το server. SpawnHere: Μόνο Heavy tank. 56.000 kills, τα 52.000 με το Heavy και ένα σωρό άλλοι που έχω πετύχει και έχουν πχ 40000 kills μόνο με ένα όπλο. Όχι με ένα class, με ένα όπλο. Σίγουρα, το να χρησιμοποιείς μόνο ένα όπλο θα σε κάνει master σε αυτό. Όμως στην ουσία χάνεις ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Προσωπικά, δε θα μπορούσα να παίξω ποτέ έτσι. Ακόμα και στο BF4 που είχα πορωθεί με τα ελικόπτερα και ειδικά με το Little Bird (στα προηγούμενα BF σπάνια άγγιζα κάτι ιπτάμενο), σε κάποια φάση μπούχτισα και άρχισα πάλι να παίζω στο έδαφος. Το ίδιο τώρα και στο BF1. Είπα σε αυτό το BF θα μάθω αεροπλάνο. Έφαγα ώρες ατελείωτες τρώγοντας τα μούτρα μου, έμαθα, έγινα καλός αλλά πλέον το παράτησα. Τώρα πλέον παίρνω attack plane σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Από κει και πέρα, όπως έγραψα και στην αρχή, είναι δική σου απόφαση. 2
mpokwsths Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Master των αιθέρων, kambotzi. Πιστεύω ότι ένα tutorial για γρήγορη εκμάθηση αεροπλάνου θα το εκτιμούσαν πολλοί εδώ μέσα. 4
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αν εχετε παιξει bf 3 ή 4, το plane εδω παντως ειναι πολυ πιο ευκολο.
aleilo03 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, saxos55 είπε Αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι "one trick ponies". Δηλαδή θερίζουν με ένα συγκεκριμένο όπλο, αλλά δεν μπορούν να παίξουν τίποτα άλλο. Πρόσεξε, δεν λέμε να έχεις κάποιο αγαπημένο όπλο σε κάθε class. Αυτό όλοι σχεδόν το κάνουν και όλοι έχουν ένα όπλο στο οποίο τα kills τους είναι πολλαπλάσια από κάθε άλλο. Μιλάμε να μην μπορείς να παίξεις αλλιώς. πχ: Alien-threat : Παίζει μόνο light tank. 150.000 kills, τα 122.000 με αυτό. Όταν δε μπορεί να πάρει το light tank, είτε φεύγει, είτε παίρνει scout και παίζει camperωτά από μακριά να μην χαλάσει το πολύτιμο k/d του. Τον έχω δει μπροστά μου στο Lupkow Pass (που δεν έχει άρματα), να μπαίνει στο server, να κάνει spawn πάνω μου ως scout, κάνει ένα kill, πεθαίνει και φεύγει από το server. SpawnHere: Μόνο Heavy tank. 56.000 kills, τα 52.000 με το Heavy και ένα σωρό άλλοι που έχω πετύχει και έχουν πχ 40000 kills μόνο με ένα όπλο. Όχι με ένα class, με ένα όπλο. Σίγουρα, το να χρησιμοποιείς μόνο ένα όπλο θα σε κάνει master σε αυτό. Όμως στην ουσία χάνεις ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Προσωπικά, δε θα μπορούσα να παίξω ποτέ έτσι. Ακόμα και στο BF4 που είχα πορωθεί με τα ελικόπτερα και ειδικά με το Little Bird (στα προηγούμενα BF σπάνια άγγιζα κάτι ιπτάμενο), σε κάποια φάση μπούχτισα και άρχισα πάλι να παίζω στο έδαφος. Το ίδιο τώρα και στο BF1. Είπα σε αυτό το BF θα μάθω αεροπλάνο. Έφαγα ώρες ατελείωτες τρώγοντας τα μούτρα μου, έμαθα, έγινα καλός αλλά πλέον το παράτησα. Τώρα πλέον παίρνω attack plane σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Από κει και πέρα, όπως έγραψα και στην αρχή, είναι δική σου απόφαση. Θεωρώ ότι επειδή ακόμα δεν είμαι καλός στο σημάδι γιαυτό με έχει βολέψει το συγκεκριμένο. Πχ δοκιμάζω με assault με MP18 ή Automatico και εκεί που αρχίζω και ρίχνω λόγο κακού σημαδιου ξεμενω από σφαίρες με αποτέλεσμα να κάνω κάποιο hit στον αντίπαλο αλλά αυτός να με ξαπλώνει.. Επίσης το δεύτερο έχει και φοβερό recoil που δεν μπορώ να το ελέγξω αν και μου αρέσει σαν οπλακι.. Γιαυτό και παίζω με το όπλο που είπα επειδή και έχει 100 σφαίρες και δεν ξεμενω την ώρα που ρίχνω και νορμάλ recoil..
Jimys2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το automatico σπέρνει αν μάθεις να διαχειριζεσαι τις σφαίρες του γεμιστηρα. Κοινώς δεν κρατάμε το κουμπί του ποντικιού πατημένο καθώς σημαδεύεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα