Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Παρέα, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Πείτε καμιά γνώμη για το νέο logo του καναλιού.

Για όποιον δε θέλει να πάει στο yt, στο spoiler.

Θενκς ιν αντβάνς.

Απόκρυψη περιεχομένων

logo3.png.82e65454bed932bb934c5cab39e17246.png

Πολύ πρασινάδα ρε σύ.

Το χρώμα με χαλάει μόνο εμένα. Το υπόλοιπο μ αρέσει.

Σκέψου κάποια διχρωμία :P 

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να το κανεις οπως ειναι και το logo του bf1 (οπως εχεις κανει και στα βιντεο σου) και απλα να βαλεις αντικαταστησεις το k με το ak47

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

Μπορεις να το κανεις οπως ειναι και το logo του bf1 (οπως εχεις κανει και στα βιντεο σου) και απλα να βαλεις αντικαταστησεις το k με το ak47

Ανώνυμο-1.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά δώστε κανένα tip γιατί χανόμαστε.. Παίζω ήδη καμιά βδομάδα και νιώθω εντελώς άσχετος..Έχω τρομερό πρόβλημα στο σημάδι.. Για να σκοτώσω κάποιον πρέπει να αδειάσω μισό γεμιστηρα και ταυτόχρονα να μη με δει ο αντίπαλος αλλιώς αν με δει έχω πέσει χαρτί με μια δυο σφαίρες... Έχω καταντήσει να παίζω με καραμπίνα είναι το μόνο όπλο που μπορώ και κάνω κανένα kill.. Έχω πειραματιστει με sensitivity κτλ χωρίς μεγάλη επιτυχία.. Έχω φτάσει lvl26 αλλά πιστεύω είναι τελείως εικονικό.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aleilo03 είπε

Παιδιά δώστε κανένα tip γιατί χανόμαστε.. Παίζω ήδη καμιά βδομάδα και νιώθω εντελώς άσχετος..Έχω τρομερό πρόβλημα στο σημάδι.. Για να σκοτώσω κάποιον πρέπει να αδειάσω μισό γεμιστηρα και ταυτόχρονα να μη με δει ο αντίπαλος αλλιώς αν με δει έχω πέσει χαρτί με μια δυο σφαίρες... Έχω καταντήσει να παίζω με καραμπίνα είναι το μόνο όπλο που μπορώ και κάνω κανένα kill.. Έχω πειραματιστει με sensitivity κτλ χωρίς μεγάλη επιτυχία.. Έχω φτάσει lvl26 αλλά πιστεύω είναι τελείως εικονικό.. 

O ανιψιός μου βρίσκεται σε αυτό το στάδιο μονίμως αλλά παίζει με 25fps.. Που βρίσκεσαι σε ping και fps; 

Για αρχή καλύτερα παίζε κλάση support, να είσαι κοντά σε συμπαίκτες σου. Aπέφευγε κοντινές μάχες. Οι παλαίμαχοι θα σε σκίσουν.

Δες όλα τα βίντεο του kambotzi άκουγε τα σχόλια του και παρατήρησε τις κινήσεις του.

https://www.youtube.com/watch?v=gc3fPojnPTo&list=PL9M902RMlnK8vizkzipCuI_tVyhjlkw8y

Προσωπικά είδα μεγάλη βελτίωση.

Επεξ/σία από tetes3e
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tetes3e είπε

O ανιψιός μου βρίσκεται σε αυτό το στάδιο μονίμως αλλά παίζει με 25fps.. Που βρίσκεσαι σε ping και fps; 

Για αρχή καλύτερα παίζε κλάση support, να είσαι κοντά σε συμπαίκτες σου. Aπέφευγε κοντινές μάχες. Οι παλαίμαχοι θα σε σκίσουν.

Δες όλα τα βίντεο του kambotzi άκουγε τα σχόλια του και παρατήρησε τις κινήσεις του.

https://www.youtube.com/watch?v=gc3fPojnPTo&list=PL9M902RMlnK8vizkzipCuI_tVyhjlkw8y

Προσωπικά είδα μεγάλη βελτίωση.

Παίζω σε 27αρα οθόνη με μέσο όρο 90-100 fps σε 1440p..Τώρα για ping δεν ξέρω καμιά φορά ανάβει ένα πορτοκαλί θαυμαστικό στο πλάι

Προσπαθώ να ακολουθώ τα γκρουπ αλλά συνήθως ο καθένας πάει όπου ναναι..

Έχω δει ήδη κάποια βίντεο χωρίς τύχη..Θα δω τώρα κι αυτό και θα ενημερώσω

Δημοσ.

προσπάθησε να παίξεις το objective και μάθε πώς να χειρίζεσαι την κάθε κλάση καλά. Το gunplay θα έρθει αργότερα. Να θυμάσαι απλά να μην εκτίθεσαι σε πολλούς αντίπαλους ταυτόχρονα και να χρησιμοποιείς γενικά το περιβάλλον προς όφελος σου

Τωρα όταν έρθει η στιγμή του 1v1 πρέπει να έχεις καλό crosshair placement για να τον βρεις αν μπορείς κεφάλι. Τα smg έχουν recoil όμως οπότε μετα από 2-3 σφαίρες κατέβασε τα λίγο

Α, και μη γίνεσαι greedy

Δημοσ.
1 ώρα πριν, just getting started είπε

προσπάθησε να παίξεις το objective και μάθε πώς να χειρίζεσαι την κάθε κλάση καλά. Το gunplay θα έρθει αργότερα. Να θυμάσαι απλά να μην εκτίθεσαι σε πολλούς αντίπαλους ταυτόχρονα και να χρησιμοποιείς γενικά το περιβάλλον προς όφελος σου

Τωρα όταν έρθει η στιγμή του 1v1 πρέπει να έχεις καλό crosshair placement για να τον βρεις αν μπορείς κεφάλι. Τα smg έχουν recoil όμως οπότε μετα από 2-3 σφαίρες κατέβασε τα λίγο

Α, και μη γίνεσαι greedy

Αυτό άρχισα να κάνω ήδη και παρότι δεν έχω πολλά Kills βγαίνω αρκετά πάνω στην βαθμολογία επειδή τρέχω για σημαίες κάνω supplies κτλ

Σχετικά με το recoil επειδή τα smg πάνε προς τα πάνω ξεκινάω να πυροβολάω από από τη μέση του αντιπάλου και πάνω ώστε να είμαι στον στόχο όσο περισσότερο γίνεται..Παρόλα αυτά σχεδόν πάντα με τρώνε αυτοί πρώτοι αν με πάρουν είδηση κι ας έχω αρχίσει να ρίχνω εγώ πρώτος... 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, aleilo03 είπε

Καλα... καλως ηρθες στο club..  Ετσι ειναι δυστυχως και εγω για πανω απο 2 μηνες ετρωγα σαπισμα που δεν περιγραφεται. Το θεμα ειναι να μην απογοητευτεις και συνεχιζοντας μετα απο καποιο διαστημα θα βλεπεις σταδιακη βελτιωση. Αυτο ειναι το BF1 το καλυτερο παιγνιδι που εχει βγει ever για μενα μεχρι στιγμης ,πρεπει ολες σου οι αισθησεις να εινα στην τσιτα και να εισαι ομαδικος να ακολουθεις την ομαδα σου και ολα θα πανε καλα. Καλως ηρθες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...