Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από την 1070ti είχα την 1060 όπως είπα. Η οποία και πιστεύω είναι το ταβάνι για τους fx μιας και την είχε 70-80% στο BF1. Σε amd κάρτες δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται αλλά από ότι διάβαζα όλοι πρότειναν nvidia κάρτες με αδύναμα cpus.

Την ίδια συμπεριφορά όπως στο BF1 είχε και στο GTA V και στο witcher 3. Άλλα δεν δοκίμασα.

Επεξ/σία από tetes3e
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tetes3e είπε

Έχει και μένα σε δύσκολα σημεία fps drops από 115 μέσο όρο πέφτει στα 95 (π.χ. στο 1:14)

Αλλά δεν ενοχλούν πλέον ούτε γίνονται αντιληπτά. Με τον fx τα καταλάβαινα και χωρίς τα γραφήματα.. 

Δε μιλάμε για τέτοιου είδους frame drops. Εσένα παίζει όπως θα έπρεπε να παίζει.

110-130 fps και CPU usage που μετά βίας φτάνει το 50%, που είναι το αναμενόμενο για το σύστημα σου.

Αν παίξεις την ίδια πίστα και είσαι συνεχώς στα 80-90fps και 75% usage τότε θα είσαι στην περίπτωση που περιγράφαμε πριν.

Απλά, ακόμα και έτσι, έχει τη δύναμη το σύστημα σου να παίζει το παιχνίδι τέλεια, οπότε και δε σε πολυαπασχολεί.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tetes3e είπε

Πριν από την 1070ti είχα την 1060 όπως είπα. Η οποία και πιστεύω είναι το ταβάνι για τους fx μιας και την είχε 70-80% στο BF1. Σε amd κάρτες δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται αλλά από ότι διάβαζα όλοι πρότειναν nvidia κάρτες με αδύναμα cpus.

Την ίδια συμπεριφορά όπως στο BF1 είχε και στο GTA V και στο witcher 3. Άλλα δεν δοκίμασα.

Τί να πω?

Τη 290 την τερματίζει πάντα, μόνιμα, σε οποιονδήποτε τίτλο.

Τόσο cpu limited στα 1080?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Τί να πω?

Τη 290 την τερματίζει πάντα, μόνιμα, σε οποιονδήποτε τίτλο.

Τόσο cpu limited στα 1080?

Αχ βρε Πέτρο αγόρασε μια GTX να βρεις την υγεία σου. :-P

Δημοσ.

Ααααχχχχ...γυρίσαμε στα φυσιολογικά.

Με ping μέχρι 70, όλα εμετός.

CPU σταθερά >95%, lens flare μέσα από τοίχους, βουνά κλπ, αόρατα αέρια να σου κάνουν ζημιά κιόλας, όλα τα αγαπημένα bug του παιγνιδιού.

Μην ακούσω πως έφταιγε ο FX! Όλες τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή, πώς δεν έφταιγε?

Δημοσ.

Για να εξηγούμαι:

Τις αδυναμίες του setup μου, τις ξέρω και τις αναγνωρίζω.

Ξέρω ότι σε φορτωμένες σκηνές θα έχω frame drops, ξέρω ότι αν μπουκώνει θα έχω stutter (ειδικά λόγω 4GB VRAM σε 1440), ξέρω και καταλαβαίνω.

Να βλέπω τον τηλεφακό του sniper μέσα σε υπόγειο bunker...δεν νομίζω πως ευθύνεται ο επεξεργαστής.

Να μου πετάει μήνυμα gas, mask, κλπ, να χάνω ζωή κιόλας και να μη βλέπω τίποτα μπροστά μου, επίσης.

Άλλαξα δύο servers σήμερα, ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες μέρες.

Στον 2ο, δε, είχα κι 1-2 τύπους με ping 5...αυτό που έχω ξαναγράψει...με το που σε πλησιάζουν, τρελές αιχμές στα γραφήματα (perfoverlay.drawgraph), τα fps να πέφτουν κάτω από 30, όλη οθόνη να τρέμει, μέχρι να πεθάνω και να απομακρυνθεί ο τύπος. Μπορεί αυτό ειδικά κάποιος να μου το εξηγήσει? Μηχανισμός του παιγνιδιού? Πρόβλημα επικοινωνίας server/client? Τί διάλο?

Αν προλάβω αργότερα, ίσως ξανασυγκρίνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε λιγάκι θα είναι έτοιμο. Έγινε η θλιβερή διαπίστωση.. Ryzen 1600 + 1060 6gb = θρίαμβος. 75-80fps Σταθερα.

https://youtu.be/ulmX2XiF5Dc

Άρα 1600 + 1060 πολύ καλύτερα από FX8320 4.6 + 1070ti. Αναμενόμενο θα πείτε ε...

Επεξ/σία από tetes3e
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα σπουδαίο, απλώς είχα καιρό να κάνω βολή πάνω από 400m και είπα να την ανεβάσω.

Όσο για τα προβλήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν ~70ms ping, αυτή (μέχρι τώρα) είμαι στα 58-60ms (όσο είχα κατέβει όταν βγήκε το TUTI DLC). Υπάρχουν servers που είναι όσο smooth γίνεται (~80 fps medium ρυθμίσεις @1440p) και φορές που δε κρατάει τα 60 (μη μου πείτε να κάτσω να δω CPU/GPU util. κλπ). Ψάχνω λοιπόν να βρω αυτόν τον "smooth" server ή κάνω επανεκκίνηση του PC/Origin. Δε ξέρω πως βρίσκετε παιχνίδι εσείς, αλλά μετά το Ρωσικού DLC, μόνο από server browser, υπάρχουν περιπτώσεις όπως έχω ξαναπεί που μπορεί να σε πετάξει σε US server.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tetes3e είπε

Σε λιγάκι θα είναι έτοιμο. Έγινε η θλιβερή διαπίστωση.. Ryzen 1600 + 1060 6gb = θρίαμβος. 75-80fps Σταθερα.

https://youtu.be/ulmX2XiF5Dc

Άρα 1600 + 1060 πολύ καλύτερα από FX8320 4.6 + 1070ti. Αναμενόμενο θα πείτε ε...

Με 1600 στα 3.8, 8gb ram στα 3200 και την rx 580 έχω σταθερά 90+

Ίδια settings. Έχεις πειράξει τίποτα άλλο; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...