saxos55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν κρίνω από τα views οι περισσότεροι τα έχετε δει ήδη (thanks btw): https://www.youtube.com/watch?v=saUve9XRYFI (πέρα από τον βλάκα που με εκνεύρισε με τα hackusations, στα highlights του clip το 5.08 ! Έκλαιγα από τα γέλια που πήγα σαν τον νιούφη ακριβώς στη μέση της προς βομβαρδισμό περιοχής, αλλά και το timing ήταν τέλειο. Ούτε στημένο να ήταν. Σε 0.25 ταχύτητα φαίνεται ακόμα πιο καθαρά και το βλήμα που με κάνει σουβλάκι) https://www.youtube.com/watch?v=3jfNpyN6Ndk Ο κόσμος είναι καθυστερημένος πάντως, άλλη εξήγηση δεν έχω. Μπαίνει κάποιος σε ένα server, κάνει 50 kills με το Lewis suppressive σε δύο λεπτά και δε μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ. Αφού πολλές φορές όταν γράφω βίντεο με spectate, επίτηδες γράφω στο chat: Ρε παίδες, σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ο τάδε κλέβει. Και μόνο τότε (και αν) αρχίζουν οι αντιδράσεις. Τώρα το μεσημέρι πάλι, έπαιζα με τον cpttony Albion και μετά τα 20 kills άρχισε η κλάψα πάλι. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω καν αν μπορείς να «κλέψεις» με το attack plane λόγω του απότομου drop που έχει και γενικότερα νομίζω δεν μπορείς καν να κλέψεις με τα καμπύλης τροχιάς όπλα [rifle grenade, attack plane), χωρίς να είμαι σίγουρος. Αλλά που να το σκεφτούν καν αυτό. Τεσπά. Τα είπα και ηρέμησα. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! Υπάρχουν και μερικές ωραίες αντιδράσεις: Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από saxos55 1
spanian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Χαχαχα!! ωραία αντίδραση ο πατριώτης! Μάλλον έχουν βαρεθεί αρκετοί να βρίζουν συνέχεια έναν που 1000% χρησ. cheat αν και είναι ανάλογα τον server που θα πέσεις. Το cheat που σου δείχνει σε όλο τον χάρτη όλους πόσο Health και το ποσοστό που είσαι visible πιστεύω είναι το mostly used. Δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι το χρησιμοποιείς εκτός αν είσαι sniper όπου κάνει λίγο μπαμ. Μακάρι πάντως να μπανάρανε μερικές χιλιάδες αλλά...συμφέροντα είναι αυτά.
saxos55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τώρα που μας χαιρέτησε ο insomniac, αλλάζουμε emblem στο Platoon; Ή είναι πολύ illuminati ; Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από saxos55
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τώρα, saxos55 είπε Τώρα που μας χαιρέτησε ο insomniac, αλλάζουμε emblem στο Platoon; Ή είναι πολύ illuminati ; Άλλαξε το
saxos55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Το άλλαξα. Επίσης εν όψει του νέου χρόνου έγιναν οι κρίσεις στο Platoon. Οι παλιότεροι και όσοι βλέπω να είναι συχνά μέσα και να παίζουν προήχθησαν σε Colonel (παραπάνω δε γίνεται γιατί επιτρέπεται μόνο ένας General σε κάθε platoon). Προφανώς συμβολικό είναι αφού είμαστε χαλαρό platoon, αλλά θα μπορείτε να κάνετε promotions, demotions αλλαγές σε description και γενικά ό,τι θέλετε εκτός του disband.
pogasgeo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 μπορείτε να με βάλετε και μένα στο platoon? pogasgeo13 το username μου.
saxos55 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, pogasgeo είπε μπορείτε να με βάλετε και μένα στο platoon? pogasgeo13 το username μου. Δεν μπορεί κανείς να σε βάλει στο platoon. Πρέπει εσύ να πας στο Platoons (BETA) μέσα από το μενού του παιχνιδιού (είναι το εικονίδιο αριστερά που είναι σαν ασπίδα), να κάνεις search για το Platoon και να κάνεις apply για να μπεις:
pogasgeo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saxos55 είπε Δεν μπορεί κανείς να σε βάλει στο platoon. Πρέπει εσύ να πας στο Platoons (BETA) μέσα από το μενού του παιχνιδιού (είναι το εικονίδιο αριστερά που είναι σαν ασπίδα), να κάνεις search για το Platoon και να κάνεις apply για να μπεις: ευχαριστώ πάρα πολύ καλή χρονιά να έχουμε
overpower Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, saxos55 είπε Οι παλιότεροι και όσοι βλέπω να είναι συχνά μέσα και να παίζουν προήχθησαν σε Colonel (παραπάνω δε γίνεται γιατί επιτρέπεται μόνο ένας General σε κάθε platoon). Ελπιζω να εγινα και εγω και να μην εμεινα στην απεξω επειδη ηρθα για τις γιορτες στο σπιτι μου με ενα απλο λαπτοπ
vassilis018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, saxos55 είπε Το άλλαξα. Επίσης εν όψει του νέου χρόνου έγιναν οι κρίσεις στο Platoon. Οι παλιότεροι και όσοι βλέπω να είναι συχνά μέσα και να παίζουν προήχθησαν σε Colonel (παραπάνω δε γίνεται γιατί επιτρέπεται μόνο ένας General σε κάθε platoon). Προφανώς συμβολικό είναι αφού είμαστε χαλαρό platoon, αλλά θα μπορείτε να κάνετε promotions, demotions αλλαγές σε description και γενικά ό,τι θέλετε εκτός του disband. έγινα colonel πέρα από την πλάκα δεν ξέρω αν έγινε θαύμα, αλλά πάνω από 40ms δεν έχω στο παιχνίδι.
SoFGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 κι εγω λιγο που δοκιμασα το τετραπυρηνο χρεπι μου σε εναν επισημο της dice ειχα αρκετα καλο ping, noob question μεχρι να ανεβει το βιντεο ( αυτη τη φορα δεν ειναι out of sync ο ηχος ! yay !!! ) ειναι η sinai desert απο τα πιο βαρια map για 32v32 conquest ή ειναι ιδεα μου ? να και το cfg που χρησιμοποιησα ελπιζοντας να ριξω λιιιιγο το cpu usage ( @@ καπαμα ) PerfOverlay.DrawFPS 1 RenderDevice.RenderAheadLimit 2 gametime.maxvariablefps 142 Thread.ProcessorCount 4 Thread.MaxProcessorCount 4 Thread.MinFreeProcessorCount 0 WorldRender.MotionBlurEnable 0 WorldRender.MotionBlurRadialBlurMax 0 WorldRender.MotionBlurQuality 0 WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0 WorldRender.MotionBlurForceOn 0 WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0 WorldRender.MotionBlurMax 0 WorldRender.MotionBlurEnabled 0 WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0 WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256 WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0 τα 16gb RAM προφανως δεν κανουν καμια διαφορα εδω, οπως θα δειτε και στο OSD, η συνολικη χρηση της ram δεν ξεπερναει ποτε τα 6.5gb ... Kαλη χρονια και καλα μυαλα, μπας και σταματησετε να αγοραζετε τα games των developers και publishers που κατα τα αλλα μισειτε τοσο πολυ 2
Πέτρος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, vassilis018 είπε έγινα colonel πέρα από την πλάκα δεν ξέρω αν έγινε θαύμα, αλλά πάνω από 40ms δεν έχω στο παιχνίδι. 8 ώρες πριν, SoFGR είπε κι εγω λιγο που δοκιμασα το τετραπυρηνο χρεπι μου σε εναν επισημο της dice ειχα αρκετα καλο ping, noob question μεχρι να ανεβει το βιντεο ( αυτη τη φορα δεν ειναι out of sync ο ηχος ! yay !!! ) ειναι η sinai desert απο τα πιο βαρια map για 32v32 conquest ή ειναι ιδεα μου ? να και το cfg που χρησιμοποιησα ελπιζοντας να ριξω λιιιιγο το cpu usage ( @@ καπαμα ) PerfOverlay.DrawFPS 1 RenderDevice.RenderAheadLimit 2 gametime.maxvariablefps 142 Thread.ProcessorCount 4 Thread.MaxProcessorCount 4 Thread.MinFreeProcessorCount 0 WorldRender.MotionBlurEnable 0 WorldRender.MotionBlurRadialBlurMax 0 WorldRender.MotionBlurQuality 0 WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0 WorldRender.MotionBlurForceOn 0 WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0 WorldRender.MotionBlurMax 0 WorldRender.MotionBlurEnabled 0 WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0 WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256 WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0 τα 16gb RAM προφανως δεν κανουν καμια διαφορα εδω, οπως θα δειτε και στο OSD, η συνολικη χρηση της ram δεν ξεπερναει ποτε τα 6.5gb ... Kαλη χρονια και καλα μυαλα, μπας και σταματησετε να αγοραζετε τα games των developers και publishers που κατα τα αλλα μισειτε τοσο πολυ Ήμουν με εξαιρετικά ping (για τα μέτρα της Ελλάδας) όλη την προηγούμενη εβδομάδα (<60, πάντα). Ταυτόγχρονα, είχε εξαιρετική συμπεριφορά σχεδόν σε όλους τους server, όλες τις πίστες, βούτυρο. Από χτες απόγευμα, με ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις, ανέβηκαν τα Ping (>75, πια) και επίσης κάπως χάλασε πάλι η συμπεριφορά. Όσο για το user.cfg σου, SoFGR, καμμία διαφορά δεν έκανε (με proc count 8, σε εμένα), δυστυχώς. Αλήθεια, πόσο καιρό έχει που χάλασε η χαζομάρα με τα μετάλλια, και δεν δείχνει ingame τί πρέπει να κάνεις και πρέπει να θυμάσαι (χώρια που ακόμα τα έχουν με τη "σειρά", τρομάρα τους...).
SoFGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 νομιζω φαινεται αρκετα ποσο "choppy" ειναι, επαιξε εκει ενα ωραιοτατο kill trade με το καλημερα ...... τουλαχιστον εχω 43 ping
Zaytsev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 16 hours ago, Πέτρος said: Αλήθεια, πόσο καιρό έχει που χάλασε η χαζομάρα με τα μετάλλια, και δεν δείχνει ingame τί πρέπει να κάνεις και πρέπει να θυμάσαι (χώρια που ακόμα τα έχουν με τη "σειρά", τρομάρα τους...). Κανονικά μου τα δείχνει εμένα, όταν είμαι spawn screen. Επίσης, άλλαξαν το σύστημα και μαζεύεις για όλα ταυτόχρονο "πόντους" κι όχι μόνο για το ένα που κάνεις track. Νομίζω είναι σαφώς καλύτερο έτσι. Κανένας άλλος με θέμα framedrops, μετά την ενημέρωση των οδηγώς της nvidia () ? Έχει μαμηθεί το σύμπαν μιλάμε, είμαι με 1080ti, Medium/high settings και από εκεί που έχω 144 minimum, ρίχνει κάτι drops στα 10-15 fps! Στρώνει με reboot αλλά μετά από 2-3 φορές άνοιξε/κλείσε το παιχνίδι (ή αν κάνω mining) αρχίζει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα