Mojo-Jojo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά σε όλους!!! Έχω βρει το Battlefield 1 Revolution Edition στα 24ε από Origin. Αξίζει να το πάρω; Από τα προηγούμενα Battlefield μόνο το 3 έχω παίξει αρκετά. Το 4 δεν ακούμπησα καν. Γενικά θέλω ένα καλό multiplayer. 1
Jimys2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν παρεις αυτο; https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/premium Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται να αγορασεις και το base game
Mojo-Jojo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν παρεις αυτο; https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/premium Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται να αγορασεις και το base game Αυτό δίνει μόνο τα dlc. 1
mpokwsths Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αξίζει αξίζει! Τα BF3 και BF4 ήταν ένα κακό όνειρο. Ξυπνήσαμε όμως και έχουμε τη σωστή συνέχεια του BF Bad Company 2, το Battlefield 1!
Zaytsev Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ξυπνήσαμε όμως και έχουμε τη σωστή συνέχεια του BF Bad Company 2, το Battlefield 1! 2
Zaytsev Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 χεχεχε :cool: (και φαντάζομαι ο καπετάν Τόνης, θα είναι ακόμα μακρύτερα) 2
panoc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Mη με αποκαρδιωνεις.. 2 βδομαδες παιζω.... Εν το μεταξυ επειδη ηταν η 4η ή 5η φορα στο ιδιο match που τον κτυπησα πανω απο τα 250+ μετρα θα μου κανει λεει report γιατι κλεβω... 1
Zaytsev Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εν το μεταξυ επειδη ηταν η 4η ή 5η φορα στο ιδιο match που τον κτυπησα πανω απο τα 250+ μετρα θα μου κανει λεει report γιατι κλεβω... Μη μασάς. Ας κάνει όσα report θέλει. Το έγραψα και σε ένα παιχνίδι πριν λίγο. Κάνω report με video-proof και πάλι παίρνει 2+ εβδομάδες να κάνουν ban κάποιον. Έτσι με σκέτο, χωρίς να μπορεί να αποδείξει τίποτα φυσικά, ούτε που θα ασχοληθούν. Άλλωστε, αν βρεις την απόσταση, μετά πάνε οι περισσότερες κεφάλι. Λίγο πιό δύσκολο φυσικά από τα BC2-3-4, γιατί δεν έχει mildot το σκόπευτρο και πρέπει να υπολογίζεις με το μάτι. 1
panoc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Νομιζω οτι βελτιωνομαι ραγδαια Η πλακα ειναι οτι παντα σνομπαρα τα του ειδους παιχνιδια. Εχω ακομα δρομο βεβαια
overpower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (και φαντάζομαι ο καπετάν Τόνης, θα είναι ακόμα μακρύτερα) 804m 2
sargio01 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ελα, βγάλτε να τις μετρήσουμε!! Σε hardcore..... ...αλλά εντάξει, είχα κάνει το όπλο, όλμο!
Jimys2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τελευταια παιζω αρκετα συχνα και αρκετες φορες θα προτιμουσα να ειχα παρεα. Καντε με add οσοι δεν με εχετε κανει ηδη : Gajimbo
aleilo03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ και τρεις μέρες έχω μπεί κι εγώ στην παρέα και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σαν νουμπάς που είμαι. Παίζω μόνο deathmatch προς το παρόν και το class που με βολεύει καλύτερα είναι αυτό του σκάουτ Γενικά πάντως βλέπω ότι δύσκολα να σκοτώσω κάποιον σε αντίθεση με τους αντιπάλους που με το που με δούνε πέφτω χαρτί με την μια..Αυτό έχει να κάνει με την ικανότητα μόνο ή και τι lvl είσαι?Πχ εγώ είμαι ακόμα 5 Επίσης τα όπλα που βλέπω ότι είναι κλειδωμένα δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες διαφορές με τα βασικά που χρησιμοποιώ ή κάνω λάθος? Όποιος έχει να δώσει γενικά συμβουλές για το πως να βελτιωθώ θα του ήμουν υπόχρεος!
Zaytsev Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ και τρεις μέρες έχω μπεί κι εγώ στην παρέα και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σαν νουμπάς που είμαι. Παίζω μόνο deathmatch προς το παρόν και το class που με βολεύει καλύτερα είναι αυτό του σκάουτ Γενικά πάντως βλέπω ότι δύσκολα να σκοτώσω κάποιον σε αντίθεση με τους αντιπάλους που με το που με δούνε πέφτω χαρτί με την μια..Αυτό έχει να κάνει με την ικανότητα μόνο ή και τι lvl είσαι?Πχ εγώ είμαι ακόμα 5 Επίσης τα όπλα που βλέπω ότι είναι κλειδωμένα δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες διαφορές με τα βασικά που χρησιμοποιώ ή κάνω λάθος? Όποιος έχει να δώσει γενικά συμβουλές για το πως να βελτιωθώ θα του ήμουν υπόχρεος! 3 λεξούλες που δεν πάνε μαζί... Ξεκίνα με Conquest, που είναι πιό χαλαρά, σου δίνει χρόνο να σημαδέψεις, έχει μεγάλες πίστες κι άσε το TDM για όταν θα μάθεις καλά, ή παίξει με άλλη κλάση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα