Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα ultra σε 1440p. Με το σύστημα της υπογραφής.

Ποια gpu έχεις και σε τί ανάλυση είσαι;

Mε μια 290 έχω ξεμείνει, λιγάκι "σηκωμένη", οπότε ας πούμε 290Χ.

Σε 1440 παίζω, με ένα mix High/Ultra (144Hz monitor, το αντίστοιχο του δικού σου με FS).

Κυρίως με ενδιαφέρει να βρω αν κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση "τρώει" πολύ (είτε από CPU είτε από GPU), χωρίς αντίστοιχο οπτικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στα min.

Φυσικά, το παιγνίδι παραμένει ότι να'ναι, με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από μέρα σε μέρα και από server σε server, ειδικά σε θέματα stutter - dips - whatever, αλλά τα "σιγουράκια" κοιτάζω.

Ξέρω, ο 8320, ακόμα και στα 4.6-4.8 που τον έχω δεν αρκεί, είναι σαπάκι (που θα έλεγαν και κάτι ψυχές), σέρνεται, θέλει πέταμα κλπ, αλλά ψάχνω λίγο πιο σοβαρές γνώμες.

Δημοσ.

Πόσα fps βγάζεις;

Κατά μέσον όρο 80. Βέβαια κάποιες φορές υπάρχουν αυξομειώσεις ή μικρά fps drops-δηλαδή π.χ. να φτάσουν 70-73 στιγμιαία (είτε λόγω servers κτλ), αλλά και πάλι με το gsync η ομαλότητα παραμένει.

Δοκίμασέ στα high με μειωμένα φίλτρα, με την ταχύτητα που έχει το gameplay δεν θα ''προλαβαίνεις'' να παρατηρήσεις τόσο εύκολα τις όποιες μικρές διαφορές. Τουλάχιστον προσωπικά που πειραματιζόμουν στην ανάλυσή μας (2k) μεταξύ high-ultra δεν είδα διαφορά. Ακόμη και σε medium με κάποιες high ρυθμίσεις, τα γραφικά είναι πολύ καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Κατά μέσον όρο 80. Βέβαια κάποιες φορές υπάρχουν αυξομειώσεις ή μικρά fps drops-δηλαδή π.χ. να φτάσουν 70-73 στιγμιαία (είτε λόγω servers κτλ), αλλά και πάλι με το gsync η ομαλότητα παραμένει.

Και χαραμίζεις την acer predator xb271hu στα 70 fps;;;;;;; Ρίξε ανάλυση να φτάσεις τουλάχιστον τα 120 (αν μπορεί να τα πιάσει η κάρτα στα 1440p) να δεις την υγεία σου αδερφέ. Παει χαμένο το monitor έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασέ στα high με μειωμένα φίλτρα, με την ταχύτητα που έχει το gameplay δεν θα ''προλαβαίνεις'' να παρατηρήσεις τόσο εύκολα τις όποιες μικρές διαφορές. Τουλάχιστον προσωπικά που πειραματιζόμουν στην ανάλυσή μας (2k) μεταξύ high-ultra δεν είδα διαφορά. Ακόμη και σε medium με κάποιες high ρυθμίσεις, τα γραφικά είναι πολύ καλά.

Κάτι τέτοιο βλέπω.

Έκοψα πειραματικά εντελώς το ΑΑ, την πρώτη φορά χτύπησε λίγο στο μάτι, τη δεύτερη λιγότερο, μετά ούτε που το καταλάβαινα (εκτός από όταν είμαι πυροβολητής σε άρμα).

Από εκεί και πέρα, βλέπουμε.

Δημοσ.

Και χαραμίζεις την acer predator xb271hu στα 70 fps;;;;;;; Ρίξε ανάλυση να φτάσεις τουλάχιστον τα 120 να δεις την υγεία σου αδερφέ. Παει χαμένο το monitor έτσι.

Όλα τα δοκιμάζω-σε όλα έχω πειραματιστεί, ανάλογα τα κέφια. Παίζω μεταξύ high-ultra ενίοτε.Σου έγραψα μέσον όρο 80, πολλές φορές χτυπάει και 90-95, σπανιότερα πέφτει στα 70-75. Μια χαρά smooth είναι το παιχνίδι λόγω gsync και στα 80-90. Αλλά και ικανοποιητικά γρήγορο. Πίστεψέ με. Όταν θέλω ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, βάζω medium+κάποια high και πιάνω τα fps που γράφεις.

Είναι δύσκολη η 2k ανάλυση πάντως, δεν είναι 1080p. Θέλει μερικές παραχωρήσεις για υψηλά fps.

Δημοσ.

Μολις εκανα ενα headshot στα 320-330+ μετρα υπαρχει καπου να δω στατιστικα ή εαν γραφεται κατι τετοιο ?

Δημοσ.

Με εννέα ώρες παιχνιδιού ο ξεφτίλας έβαλε aimbot και wallhack !

Το όνομα του ξεφτίλα JuggaRuggaBro.

Εχω ετοιμάσει video και θα τον κάνω report .

Ξεκινάει το παιχνίδι στην Amien και παίρνω το sentry gun , πηγαίνοντας Charlie ακούω τον flame trooper σε ενα σπίτι και πάω για να τον αντιμετωπίσω .

Την ώρα που ανεβαίνω τις σκάλες ξαφνικά πέφτω κάτω ξερός απο 100% health και τον χαρακτηριστικό ήχο οτι εχω πάει απο headshot .

Το κατάλαβα αμέσως οτι κάτι δεν πάει καλά.

Σε λίγο θα ανεβάσω και το λινκ για να δείτε τον ξεφτίλα ! 

Δημοσ.

Καλά, δε χρειάζεται καν να δεις παρακάτω από αυτό:

post-175401-0-25779100-1514066661_thumb.png

Πριν τέσσερις μήνες: 1.83 k/d

Τις τελευταίες ώρες: από 7 ως 124 k/d

Αν τους τελευταίους τέσσερις μήνες δεν έκανε εγχειρήσεις σε μάτι, χέρι, εγκέφαλο για να γίνει cyborg, ή κλέβει.

Περίπτωση είτε stolen/sold account είτε τύπου που θυμήθηκε ότι έχει ένα παιχνίδι που δεν παίζει ποτέ οπότε «ας μπω να τα γ@μήσω όλα, τι με νοιάζει;»

EDIT: Από περιέργεια κοίταξα και όπλα.

Accuracy 24% με το SMLE (από την εποχή που έπαιζε «κανονικά» προφανώς), 30% με το automatico (που χρησιμοποιεί τώρα). Seems legit

• Like 2
Δημοσ.

Αν και έχω αρκετό υλικό για sniper βίντεο, είπα να ασχοληθώ με το νέο όπλο του medic. Σαν παίκτης που δεν παίζει αρκετά συχνά medic, η γνώμη μου είναι ότι το όπλο είναι OP (φυσικά για κάποιον που το χρησιμοποιεί δεν τον ενδιαφέρει, αλλά για τους υπόλοιπους είναι :) - αν και δε βλέπω να παραπονιούνται, ίσως φταίει το ότι οι περισσότεροι παίζουν medic (?) ή έχω το πρόβλημα μόνο εγώ), ίσως και το καλύτερο στην κλάση. Σε κάθε περίπτωση θα σε ξελασπώσει, είτε είναι τετ-α-τετ (και ας έχει χαμηλό fire rate) είτε είναι μακρινή, στην πρώτη κάνεις spam από σφαίρες χωρίς μεγάλο penalty στο accuracy, και στις μακρινές όσο ρίχνεις οι σφαίρες πάνε ευθεία συνεχώς (απεναντίας με όλα τα άλλα όπλα). Βέβαια, κάτι παίζει με τα σκοπευτικά, είτε δεν είναι μηδενισμένα σωστά ή δεν είναι ευθυγραμμισμένα με την κάνη, υπήρχαν φορές που έριχνα κεφάλι, και οι σφαίρες πήγαιναν λίγο πάνω από το κεφάλι, και φορές που έριχνα στο σώμα αλλά κατέληξαν στο κεφάλι.

(και σε 1440p)

Υ.Γ Συγχωράτε με για τα κολλήματα σε κάποια σημεία του βίντεο, από το νέο έτος ελπίζω να μην υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό.

Μέσα στην εβδομάδα θέλω να έχω έτοιμο ένα βίντεο με sniper  :-)  (για τους λίγους που ίσως ενδιαφέρονται).

Δημοσ.

352 για την ακρίβεια

https://battlefieldtracker.com/

βάζεις το Origin name σου και στην αρχική σελίδα κάτω κάτω πριν τα modes που έχεις παίξει έχει "Longest Headshot"

attachicon.gif panoc.png

Ω ευχαριστω, ανασκαλυπτω το κοσμο ο νουμπας :P

Παρατηρησα οτι λεει οτι τις τελευταιες ωρες εχω 20 k/d ratio, πως το μετραει αυτο ; Γιατι το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η τελευταια μαχη που εκανα εχθες και πεθανα μονο μια φορα ενω σκοτωσα 16 νομιζω.

Το τελευταιο διαστημα επειδη δε μου βγαινει η καταμετωπο επιθεση  -αδυνατω να καταλαβω πως το διαολο πεθαινω τοσο γρηγορα ειδικα μολις βγουν απο καποια γωνια πριν ριξω 2-3 σφαιρες με το smg εχω πεθανει...- παιζω scout, κατα προτιμηση ακροβολιζομαι 150-200 μετρα πλαγια του επικεντρου ή ακομα πολλες φορες καταφερνω και καθομαι πισω απο τους αντιπαλους. Για να υπολογιζω την αποσταση χρησιμοποιω την ενδειξη αποστασης που δινει στις σημαιες, υπαρχει καποιος αλλος τροπος υπολογισμου της αποστασης ;

Δημοσ.

πάντως το tracker δεν με πιάνει στα leaderboards  ψάχνοντας τα καλύτερα long shots (όχι πως με νοιάζει...μόλις 373 λέει άλλωστε lol ).

Γενικά είναι ωραίο να ψάξεις για κάποιον κ να δεις τί παίζει πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...