cpttony Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 O τελευταίος χάρτης του 3ου DLC Στο δεύτερο βίντεο βλέπω νέο skin στο Gewehr 98 (δε το έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο), οπότε έρχονται κι άλλα. 1
SoFGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασα αυτό "RenderDevice.RenderAheadLimit 1" σε user.cfg file και προς το παρόν πάει καλά. Τα drops δεν εξαφανίστηκαν, αλλά ελαττώθηκαν. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα, τα περισσότερα προβλήματα στο παιχνίδι δεν τα δημιουργούν τα configuration μας αλλά οι servers. Μου έχει τύχει σε ένα server να παίζω νερό και μετά από 2-3 γύρους κόλαση. Ή όλοι οι servers από μία χώρα κάποια μέρα να παίζουν χάλια ενώ άλλοι καλά. Οπότε κι εγώ δεν το πολυσκαλίζω, μόνο αν τύχει κάτι που επιμένει για >5-6 μέρες. to limit 1 οσες φορες το εχω δοκιμασει σε battlefront 2015 kai bf1 "τρωει" τουλαχιστον 20-30 fps, καλυτερα να το εχεις στο "2" κανε Α/Β test στο ιδιο σημειο κανα campaign mission ή αδειο server να το επιβεβαιωσεις εχει και εμενα υψηλο cpu usage αλλα δεν εχω θεμα με drops μεχρι 100 ειναι το λιγοτερο που εχω δει αναλογα και το map τρεχει με 140-150fps σε 1080 αναλυση ολα στο max με 1070 ειμαι και εγω αρχικα ηθελα να παρω την ti αλλα σκεφτηκα αυτο που συζηταμε ολοι οτι σε αυτην την τιμη πας για gtx 1080 για δοκιμασε να απενεργοποιησεις μεσω του bios 2 απο τους 6 πυρηνες που εχεις btw το "πραμα" το εχω παραλαβει απο το ΣΚ αλλα δεν εχω καθολου χρονο για τεσταρισμα :/ https://imgur.com/a/h769u https://imgur.com/a/VD5sG πρωτες εντυπωσεις στα αλλα 2 games που εχουν ιδια μηχανη ( BF2015 + BF4 ) ειναι εξαιρετικες, βλεπω ομως στο OSD των andrenaline VRAM usage 3.5 + RAM usage sto 5.9 και αισθανομαι λιγο καπως θα ξαναβαλω BF1 να κατεβαινει το βραδυ με την ελπιδα οτι θα τρεχει πιο στρωτα τωρα, λογω freesync δεν με ενοχλει πλεον η αποτομη εναλλαγη μεταξυ 80-90-100-135fps, το θεμα ειναι να μην βλεπω παλι κιτρινα θαυμαστικα οπως εβλεπα στο BF4 πριν τους andrenalin και να εχω οσο το δυνατον λιγοτερα drops κατω απο τα 70fps ...
panoskatos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Παίζοντας και βλέποντας πόσο καλή δουλειά εχουν κάνει με το νερό , την θάλασσα τα πλεούμενα κτλ θα ήθελα ενα expansion του bf1 να είναι ναυμαχία. Θα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θα ήθελα το επόμενο Battlefield να εχει θέμα τον μεσαίωνα . Άλογα , τόξα, βέλη ,σπαθιά , πολεμίστρες κτλ . Οχι νεο Bad Company , εντάξει τα fps με σύγχρονα όπλα εχουν κορεστεί και τα βαρεθήκαμε.
7nisiotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μπα το επόμενο απευθείας συνέχεια του 4 θα είναι αν κρίνουμε με βάση το spam "throwback" των levelcap, jackfrags, matimio με Bf3/4 βίντεο εκτός και πάνε σε Ww2/cold war σκηνικό
cpttony Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 1. Παίζοντας και βλέποντας πόσο καλή δουλειά εχουν κάνει με το νερό , την θάλασσα τα πλεούμενα κτλ θα ήθελα ενα expansion του bf1 να είναι ναυμαχία. Θα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον. 2. Επίσης θα ήθελα το επόμενο Battlefield να εχει θέμα τον μεσαίωνα . Άλογα , τόξα, βέλη ,σπαθιά , πολεμίστρες κτλ . 3. Οχι νεο Bad Company , εντάξει τα fps με σύγχρονα όπλα εχουν κορεστεί και τα βαρεθήκαμε. 1. Παιχνίδι ή DLC πλήρως με ναυμαχίες (ή αερομαχίες) δεν νομίζω να βγάλουν. Δεν ξέρουν όλοι να οδηγούν, πιλοτάρουν πλοία και αεροπλάνα αντίστοιχα ή δεν θέλουν να ασχοληθούν μ' αυτό. Ανεξάρτητα, το παιχνίδι λέγεται Battlefield ήτοι πεδίο μάχης, περιλαμβάνει οποιοδήποτε μέσο (σε στεριά, θάλασσα, αέρα) υπάρχει σε μια σύγκρουση. 2. Δύσκολο επίσης. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι "πιασάρικο". 3. Η τεχνολογία προχωράει οπότε δεν θα υπάρχει κορεσμός, νομίζω. Συμφωνώ με το ότι υπάρχουν δεκάδες modern FPS, αλλά το καθένα δίνει βάρος σε διαφορετικά στοιχεία. Επίσης, και ΒΠΠ ή Βιετνάμ να είναι, μπορούν να βάλουν μάχες από λιγότερο γνωστά μέτωπα, περιοχές κλπ (για να μην υπάρχει ανακύκλωση παλαιοτέρων ή/και κορεσμός). Μπα το επόμενο απευθείας συνέχεια του 4 θα είναι αν κρίνουμε με βάση το spam "throwback" των levelcap, jackfrags, matimio με Bf3/4 βίντεο εκτός και πάνε σε Ww2/cold war σκηνικό Σύμφωνα με τα leaks (δες το θέμα του BC3), πάμε σε ΒΠΠ το 2018, και BC3 το 2020 (?) . Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από cpttony 1
7nisiotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σύμφωνα με το Eurogamer είναι fake το Bad company 3 leak
cpttony Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σύμφωνα με το Eurogamer είναι fake το Bad company 3 leak Κοίτα, έτσι όπως το λες, (εμένα τουλάχιστον) είναι σαν να λες ότι ήταν ψευδές το όλο leak του BC3 (που δε το ξέρουμε), το eurogamer είπε ότι το BF του 2018 δεν είναι BC3 (εκτός αν έχασα κάτι). Προσωπικά, φαίνεται εύλογο ένα WW2 παιχνίδι.
skiathos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά εχω το battlefield 1 κ θελω βοήθεια στα γραφικά δεν ειναι σταθερά στα 60fps ultra ανεβοκατεβαίνει συνεχώς...μιπως υπάρχει καποια ρύθμιση που επιβαρύνει πολυ να την κατεβάσω;fx8350 msi gtx1050ti 4gb lp 8gb ram
just getting started Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά με τον 8350 κάποια drops στα 45-50 θα τα έχεις ανεξαρτήτων ρυθμίσεων. Ειδικά σε στοκ καταστάσεις Αν δεν έχεις δοκιμάσει overclock θα ξεκινούσα με αυτό αν ξέρεις τι να κάνεις, αλλιώς έχω την εντύπωση πως το mesh quality επηρεάζει την απόσταση που που η μηχανή κάνει render τις λεπτομέρειες. Αυτή η ρύθμιση φαντάζομαι επιβαρύνει κυρίως τον cpu.
vassilis018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παίζοντας και βλέποντας πόσο καλή δουλειά εχουν κάνει με το νερό , την θάλασσα τα πλεούμενα κτλ θα ήθελα ενα expansion του bf1 να είναι ναυμαχία. Θα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον. Επίσης θα ήθελα το επόμενο Battlefield να εχει θέμα τον μεσαίωνα . Άλογα , τόξα, βέλη ,σπαθιά , πολεμίστρες κτλ . Οχι νεο Bad Company , εντάξει τα fps με σύγχρονα όπλα εχουν κορεστεί και τα βαρεθήκαμε. εγώ λέω να το πάμε πιο πίσω. Τρωικό πόλεμο,
saxos55 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω μετά από αυτό πρέπει να σταματήσω να παίζω scout. Nothing can top it :p 5
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα ρωτήσω το χιλιοερωτημενο, αλλά για πείτε με τί ρυθμίσεις παίζετε (σε graphs, πάντα).
jeandoumpier Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα ρωτήσω το χιλιοερωτημενο, αλλά για πείτε με τί ρυθμίσεις παίζετε (σε graphs, πάντα). Όλα ultra σε 1440p. Με το σύστημα της υπογραφής. Ποια gpu έχεις και σε τί ανάλυση είσαι; 1
panoskatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα ρωτήσω το χιλιοερωτημενο, αλλά για πείτε με τί ρυθμίσεις παίζετε (σε graphs, πάντα).Εγώ το έχω αφήσει στο auto και μου το έχει βάλει στο ultra. Από δοκιμές που έχω κάνει έχω δει ότι και στο medium ακόμα και στο low μια χαρά απολαυστικά είναι τα γραφικά του παιχνιδιού. Οπότε βάλε το εκεί που νιώθεις ότι το παιχνίδι τρέχει σωστά. ≠====================================== Ρε μάγκες προχτές έπαιζα σε έναν σερβερ και ένας τύπος είχε 4 ping!! Τον ρώτησα από που είναι και μου είπε Πολωνία. Στο black Ops 2 που έπαιζα με bots,είχα 9 ping που έπαιζα στην ουσία με τον υπολογιστή μου Και αυτός είχε 4 στο battlefield !!!!!
black66.gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όλα ultra σε 1440p. Με το σύστημα της υπογραφής. Πόσα fps βγάζεις; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από black66.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα