just getting started Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Να μοιραστώ κάτι που παρατήρησα Πήρα σσδ και επειδή μου φάνηκε αντιπαραγωγικο να περάσω κι εκεί w7, πέρασα τελικά w10 Ταυτόχρονα βγήκε και το νέο dlc οπότε δεν ξέρω αν η dice έκανε κάποια αλλαγή, αλλα εγώ είδα το ping να πέφτει σε όλους τους σερβερς από 69-74 σε 59-62 Επίσης θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να ξαναγυρίσω στο άλλο λειτουργικό να δω ξανά αν υπάρχει αυτή η διαφορά Και σήμερα λογικά θα τρυπησω τον τοίχο να περάσω καλώδιο για ιντερνετ να τεστάρω κι αυτο Είδε κάνεις άλλος αλλαγή μετα το update? Α και το dx12 ειναι για τα μπαζα σε αυτο το game. Στην αρχή κολλάει ο τόπος ενώ Γενικά έχεις διάφορα frame drops και υπάρχει μια αίσθηση ότι έχει θέμα με το frame pacing
saxos55 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα σσδ και επειδή μου φάνηκε αντιπαραγωγικο να περάσω κι εκεί w7, πέρασα τελικά w10 Ταυτόχρονα βγήκε και το νέο dlc οπότε δεν ξέρω αν η dice έκανε κάποια αλλαγή, αλλα εγώ είδα το ping να πέφτει σε όλους τους σερβερς από 69-74 σε 59-62 Δεν είναι τα windows, ούτε κάτι άλλο στη γραμμή σου. Με το που βγήκε το DLC και εμένα το ping έπεσε από 55 σε 46. Κάτι άλλαξαν/βελτίωσαν στους servers τους. 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει. Και εγώ 63-65 ping έχω συνήθως από 75-76 που είχα.
tetes3e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αλλαξα hardware και θα καταθεσω την εμπειρία μου. Παίζω μονο το συγκεκριμένο παιχνίδι τον τελευταίο χρόνο. Σε 1080p ολα ultra ειχα τα κλασικά βυθισματα στα fps με τον fx8320 σε 4.5ghz και 1060 6g. 60fps τις περισσότερες φορές αλλά σε έντονες σκηνές επεφταν 45-50 και προκαλούσε εκνευριστικο lag. Χτυπαω αρχικά μια 1070ti να δω τι θα γίνει και μαντέψτε... Καμία διαφορά. Καμια φορα επιανε 70-80 αλλά οι βουτιές βουτιές. Αλλάζω και cpu σε 1600ryzen και βουαλα.. 115-135fps.. Ουτε πανω ουτε κάτω. Μεχρι και το ping επεσε στα 50.. Αλλα διαβαζω οτι και εσείς το παθατε) Τωρα παμε για οθόνη. 1
saxos55 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Άρα εγώ πρέπει να ξεκινήσω την αναβάθμιση αλλάζοντας επάγγελμα. (1070ti μου μυρίζει δόσεις από πλαίσιο) 2
gregory83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω αγοράσει το game σε cd και όταν το κάνω εγκατάσταση μου ζητάει να κάνω λογαριασμό στο origin μέχρι εδώ όλα καλά πάω να κάνω είσοδο και μου πετάει μήνυμα ότι είναι λάθος ο κωδικός ενώ δεν είναι λάθος! πατάω το ξέχασα τον κωδικό μου και δεν μου έρχεται ποτέ μήνυμα τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα;
tetes3e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Άρα εγώ πρέπει να ξεκινήσω την αναβάθμιση αλλάζοντας επάγγελμα. (1070ti μου μυρίζει δόσεις από πλαίσιο) !!! Ούτε μπροστά να ήσουν!!! Ολα 12 άτοκες απο πλαίσιο.
icenex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Άρα εγώ πρέπει να ξεκινήσω την αναβάθμιση αλλάζοντας επάγγελμα. (1070ti μου μυρίζει δόσεις από πλαίσιο) Αμα ειναι να παρεις 1070τι και ποσο μαλλον απο πλαισιο δεν πας καλυτερα με παρομοια χρηματα σε 1080 απο σκρουτζομαγαζο?
Zaytsev Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω αγοράσει το game σε cd και όταν το κάνω εγκατάσταση μου ζητάει να κάνω λογαριασμό στο origin μέχρι εδώ όλα καλά πάω να κάνω είσοδο και μου πετάει μήνυμα ότι είναι λάθος ο κωδικός ενώ δεν είναι λάθος! πατάω το ξέχασα τον κωδικό μου και δεν μου έρχεται ποτέ μήνυμα τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα; Να μιλήσεις με το support της ΕΑ/Origin https://help.ea.com/en/contact-us/?product=origin&platform=pc&category=technical-support&issue=installation&isChannelSelection=true 1
gregory83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Να μιλήσεις με το support της ΕΑ/Origin https://help.ea.com/en/contact-us/?product=origin&platform=pc&category=technical-support&issue=installation&isChannelSelection=true Εντάξει λύθηκε το θέμα έφτιαξα άλλο λογαριασμό με άλλο email ευχαριστώ!
saxos55 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 @tetes3e Με'γειές. Άλλαξε και την υπογραφή ντε! 1
tetes3e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 @tetes3e Με'γειές. Άλλαξε και την υπογραφή ντε! Ευχαριστώ. Την άλλαξα αλλά μην γελάτε με την μητρική, αυτήν είχε ετοιμοπαράδοτη. Και δεν κρατιόμουν. Εντομεταξύ αντί να κοιτάω το παιχνίδι κοιτάω τα fps.. Oσοι είστε με i7 δεν μπορείτε να καταλάβετε τι τράβηξα ένα χρόνο. Καμπότζη εσύ με τι εργαλείο μας διδάσκεις? (και δίνεις πόνο καθημερινά με κατι 100-2)
saxos55 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έχω κι εγώ τα θέματά μου όπως όλοι. Αν ανεβάσω κάνα clip με MSI Afterburner και RTSS θα πέσει κλάμα με το τι γίνεται ώρες ώρες από stutter και drops. i5 7500, Asus GTX 1060 6gb, 16gb μνήμη σε μια απλή Β150 μητρική έχω. Το θέμα είναι πως μέχρι πρόσφατα είχα ησυχάσει από το 100% CPU usage που με ταλαιπωρούσε (εμένα και όλους τους χρήστες i5) και ήταν η κύρια αιτία για τα drops αλλά επανήλθε. Δοκίμασα αυτό "RenderDevice.RenderAheadLimit 1" σε user.cfg file και προς το παρόν πάει καλά. Τα drops δεν εξαφανίστηκαν, αλλά ελαττώθηκαν. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα, τα περισσότερα προβλήματα στο παιχνίδι δεν τα δημιουργούν τα configuration μας αλλά οι servers. Μου έχει τύχει σε ένα server να παίζω νερό και μετά από 2-3 γύρους κόλαση. Ή όλοι οι servers από μία χώρα κάποια μέρα να παίζουν χάλια ενώ άλλοι καλά. Οπότε κι εγώ δεν το πολυσκαλίζω, μόνο αν τύχει κάτι που επιμένει για >5-6 μέρες. 1
panoskatos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κ εμένα μετά το τελευταίο dlc του Δεκεμβρίου η κατάσταση βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς αισθητά. Εχω στην κατοχή μου i5 και το θέμα frame drops /shuttering εχει καταντήσει πια να είναι θέμα τύχης. Μπορεί μια ολόκληρη μέρα να παίζει το παιχνίδι άψογα και την άλλη να είναι σκατά. Σε όλο το διαδίκτυο ολοι φωνάζουν οτι αυτο το παιχνίδι τους i3 & i5 της Intel τους πηγαίνει για τσάι. Για τους επεξεργαστές της AMD δεν εχω εικόνα. Εχω δοκιμάσει τα πάντα και πουθενά δεν βρήκα μια σίγουρη λύση. Έχοντας ανοιχτό το network performance παρατήρησα οτι την ώρα που γίνεται ανταλλαγή πυροβολισμών κάνει τρομερά άλματα προς τα πάνω το Extr Offset . Κ εκει είναι η στιγμή που σε λογικά πλαίσια θα είχα σκοτώσει να πηγαίνω για βρούβες ! Δεν ξέρω πως το παραπάνω διορθώνεται ..
FORIS78 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 εχει και εμενα υψηλο cpu usage αλλα δεν εχω θεμα με drops μεχρι 100 ειναι το λιγοτερο που εχω δει αναλογα και το map τρεχει με 140-150fps σε 1080 αναλυση ολα στο max με 1070 ειμαι και εγω αρχικα ηθελα να παρω την ti αλλα σκεφτηκα αυτο που συζηταμε ολοι οτι σε αυτην την τιμη πας για gtx 1080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα