saxos55 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ο ιδιος που σε έφαγε σιγά μην ξεκλείδωσε τα οπλα , απλά αγόρασε το κιτ . Τώρα κατάλαβα τι λες ! Πρέπει να το ψάξεις με τους drivers της κάρτας γραφικών σου. Κάνε καθαρή εγκατάσταση και μετά ενα reset στο video μέσα στο παιχνίδι --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Και μια που μιλάτε για cheaters . Αυτο εδω το https://battlefieldtracker.com/bf1/profile/pc/GiveMee5 κάθαρμα το έχω πετύχει αρκετές φορές αφού μπάινει πολύ συχνά στον σερβερ που παίζω. Λίγα λόγια για αυτον αφού τον έχω παρακολουθήσει και μέσα στο παιχνίδι και σαν θεατής απ έξω ! 1ον Εχει wallhack , εξακριβωμένο και εχω γραψει και βίντεο 2ον Δεν παίζει ποτέ πεζός . Συνήθως παίρνει αεροπλάνο, αν δεν πάρει αεροπλάνο θα πάρει το artillery truck το οποίο είναι μονοθέσιο ,ευέλικτο και εύκολης διαφυγής . 3ον Αν για κάποιον λόγο και σπάνιο φαινόμενο δεν πάρει όχημα οταν εχει πεθάνει θα μπει σε αεροπλάνο πολυβολητής. 4ον Εχει ικανότητες , είναι πολύ καλός πιλότος και αν ο #k#ς δεν έκανε χρήση cheat θα του έβγαζα το καπέλο 5ον Εχει και θράσος αφου οταν το κράζουν λεει οτι ειναι ολοι νουμπάδες και δεν ξέρουν να πάιζουν ενω αυτος ξέρει !!! Πάντως τα νούμερά του δεν έχουν κάτι το εντυπωσιακό. Τα σύγκρινω πχ με τα δικά μου που απ'όσο ξέρω δεν κλέβω . Το κάνω γιατί κι εμένα μου αρέσει το attack plane και γιατί έχουμε περίπου τις ίδιες ώρες κλείσει (~34 μέρες αυτός, ~33 μέρες εγώ): Έχει infantry k/d 1.10. Έχω infantry k/d 1.75. Έχει ~30000 kills με attack planes σε 14 μέρες Έχω ~17000 kills σε 7 μέρες (άρα περισσότερα εγώ. 1.7 kpm ενώ αυτός 1.5 kpm) Αν δεις έχει κατεβάσει 11000 αντίπαλα αεροπλάνα, σχεδόν τετραπλάσια από μένα, στο διπλάσιο χρόνο. Με δεδομένο ότι οι αερομαχίες παίρνουν περισσότερη ώρα από το να βιάζεις κόσμο στο έδαφος, εξηγείται και αυτή η διαφορά στο kpm. Στο Artillery truck έχει 1.9 kpm ενώ εγώ 1.5 αλλά πραγματικά δεν παίζω καλά με Arti γιατί το βαριέμαι. Μου φαίνεται για κλασική περίπτωση τύπου που δεν άντεχε το βρωμόξυλο στο έδαφος και είπε να αρχίσει το plane/tank whoring. Τέλος, να πω πως συνήθως οι aimbotters αποφεύγουν πράγματα που θέλουν skill (όπως το αεροπλάνο) γιατί πολύ απλά αν είχαν skill ή αν ήθελαν να το αναπτύξουν δε θα έκλεβαν εξαρχής. Βέβαια εσύ μιλάς για σκέτο wallhack και όχι aimbot οπότε δεν είναι ακριβώς στην ίδια κατηγορία. Άρα, χωρίς ούτε να αμφισβητώ αυτά που λες ούτε να θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση, καθαρά με τους αριθμούς εγώ κάτι ύποπτο δε βλέπω. Βέβαια μπορεί πχ να το έβαλε πρόσφατα το wallhack και να μην έχουν προλάβει να ανέβουν πολύ τα τα νούμερά του.
panoskatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης . Το k/d ratio του είναι 4,4 Μπορεί στην αρχή να είχε φάει ξύλο και να αργει να ανέβει. Εχει wallhack οχι aimbot . Εχει skill στην αερομαχία αλλά οταν εχεις wallhack βρίσκεις πολύ ευκολα τον στόχο . Εγω οταν πάιρνω αεροπλάνο που δεν είμαι καλός προσπαθώ πραγματικά να βρω στόχο !
just getting started Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πείτε και καμια συμβουλή όταν σας κυνηγάει άλλο fighter τι κάνετε για να αντιστρεψετε τους ρόλους;
overpower Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πείτε και καμια συμβουλή όταν σας κυνηγάει άλλο fighter τι κάνετε για να αντιστρεψετε τους ρόλους; Solo στο plane και απλα αλλαζεις θεση και του αλλαζεις τα φωτα. O Saxos θα συμφωνησει Αν δεν ξερει να παιζει ο αλλος καλα ή απλα δεν βρουν στοχο τα rockets του απλα φρεναρε για να πας πισω του. Συνηθως παιρνουν αργα χαμπαρι οτι φρεναρω και εν τελει τους κυνηγαω εγω μετα. Μην ξεχασεις να κανεις μανουβρες οσο θα φρεναρεις γιατι θα του ειναι πιο ευκολο οταν θα ερθειτε πιο κοντα μεταξυ σας. Με το gun στην 2η θεση παντα να στοχευεις την μηχανη τους για να δεις γρηγορα αποτελεσματα. Αν εισαι solo και αλλαξεις στην 2η θεση, το plane προτινω να το αφησεις να στριβει για να μην σε πετυχουν πιθανα rockets απο το fighter. Επισης μην βαλεις την μυτη του αεροπλανου προς τα πανω, αφου οταν θα αλλαξεις θεση απλα θα πεσει πιο γρηγορα. Κρατησε το πανω απο τον οριζοντα. 1
cpttony Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δε το περίμενα, αλλά μπορείς να παίξεις και τους δύο χάρτες με sniper -- περισσότερο φοβόμουν για τον Achi Baba --, στην οποία βέβαια πρέπει να είσαι τέρμα εύστοχος ή θα παίζεις με όπλο όπως Vetterli, Gewehr M95 κοκ.Επίσης, έχω την εντύπωση ότι η "πάνω" ομάδα έχει ένα πλεονέκτημα, αλλά ίσως είναι και ιδέα μου. Η Cappe Hellles είναι για όλα τα play styles, στην συγκεκριμένη μ' αρεσε όταν την έπαιξα ως attacker. Όπως είπε ο saxos, οι πίστες είναι σχεδιασμένος κάπου να γίνει η σύγκρουση των δύο ομάδων. Και το παιχνίδι έτρεχε αρκετά καλά, πέρα από ένα server που ήταν χάλι μαύρο. O server browser μια εμφανίζει servers, μια όχι (ό,τι φίλτρα και αν βάλεις), και αν εμφανίζει, τους δείχνει με εικονικό ping. Ακόμη, το quickmatch με πέταξε μια στιγμή σε US server (ping 130+). Γενικά παίζει αυτό που λες αλλά ο συγκεκριμένος ήταν πολύ καψιματίας. Σκέψου πως ήταν ήδη lvl 121!!! Εγώ παίζοντας ένα χάρτη, βρέθηκα στο lvl 122, και ανάθεμα ξέρω πως ακριβώς. Εγώ περιμένω να δω αν κ πότε βγάλουν στους sniper ένα unlock που να επιτρέπει ενώ ζουμαρεις κ πυροβολείς να κάνει reload χωρίς να πρέπει να ξεζουμαρεις.... Όπως το btf4 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αυτό. Αν θυμάμαι καλά, το Gewehr M95 (meh) δουλεύει έτσι όπως περιγράφεις. 1
panoskatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τελευταία παίζω με άτομα άστα να πάνε ! Παίζω operation και είμαστε attackers ! 24 Snipers στους 32 !!! Δεν το εχω ξαναδεί αυτο το πράγμα , τα είχα πάρει κρανίο ! Να προσπαθείς με άλλους 6-7 ταλαίπωρους σαν κ εμένα να αντιμετωπίσουν τανκς,snipers,αντιαεροπορικά και όλα τα καλούδια !! Ουτε σποτ στα τανκς δεν έκαναν , έλεος!! Είχα να βρεθώ με τέτοιο αρνητικό k/d ratio απο τότε που έπαιζα και ημουν νουμπάς . Απαράδεκτοι.
soctap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως εχω πεσει 20 ms( απο 75 -80 ms πηγα 53 -60ms ) κατω σε ping στις δυο καινουργιες πιστες που επαιξα εχθες για 2 ωρες περιπου καλο αυτο!!! επισης παρατηρησα πιο καθαρα γραφικα η η ιδεα μου ειναι σε αυτο;;;
black66.gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πάνω που είπα να κόψω το gaming. http://www.guru3d.com/news-story/battlefield-bad-company-3-is-coming-in-2018.html 1
soctap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Στο game library βλεπω ξαφνικα BATTLEFIELD 1 BETA COMMUNITY TEST ENVIRONMENT ( CTE) εχει κανενας απο εσας δει κατι τετοιο;;
saxos55 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, εκεί γίνονται οι δοκιμές των patch, καινούριων χαρτών κτλ
panoskatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Πάνω που είπα να κόψω το gaming. http://www.guru3d.com/news-story/battlefield-bad-company-3-is-coming-in-2018.html Κρατάω μικρό καλάθι. Καταρχας διάβασα για μίξη Bad Company 2 με στυλ παιχνιδιού Battlefield 3 το οποίο για εμένα δεν βγάζει νόημα. Ουδεμία σχέση εχει το BC2 με BF3,4,1 . Ηταν ενα εντελώς διαφορετικής αίσθησης παιχνίδι το BC2 που το βλέπω ακατόρθωτο να επαναληφθεί. 1
saxos55 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 O ναυτικός χάρτης μου φάνηκε πως ευνοεί τους επιτιθέμενους αλλά μπορεί να ήταν και ιδέα μου. Έχοντας παίξει 6 παιχνίδια στο Cape Helles ενισχύεται η παραπάνω άποψη. Τα 4 που ήμουν στην επίθεση κερδίσαμε και από τα 2 ως αμυνόμενος κερδίσαμε μόνο το ένα. Αλλά σ'αυτό το ένα πιστεύω πως παίζαμε εναντίον 3ης Δημοτικού που είχε πάει εκδρομή σε internet cafe. Δεν έκαναν καμία προσπάθεια. Κι ο Achi Baba γέρνει ελαφρώς υπέρ της πάνω ομάδας (όπως έγραψε κι ο Captain Tony). 1
SoFGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 update στα προηγουμενο post direct upgrade απο την Ζ ειναι το GSX 1000 της sennheiser τσιμπημενο (καπου 170 στο σκρουτς ) αλλα αξιζει καθε ευρω εφοσον θες να κανεις sound whoring στα FPS γενικα https://www.youtube.com/watch?v=MGX069Zo8kE οταν λεω sound whoring εννοω την δυνατοτητα να μπορεις να χρησιμοποιεις τα αυτια σου σαν 2ο ζευγαρι ματια, ετσι ωστε να σε αποκαλει μετα ο καθε αμπαλος χθεσινος wallhacker cheater κλπ https://www.youtube.com/watch?v=FBeIBPbUuFo in other news, παρελαβα ενα δεματακι σημερα ... say hello to my litle friend 2.0 https://imgur.com/a/BjepS (εδω το 1.0 για οσους ειναι περιεργοι https://www.thelab.gr/forums/topic/76128-official-battlefield-3-thread/?do=findComment&comment=1591578 ) εντυπωσεις μεσα στον μηνα, περιμενω το patch και τον "μεγαλο" driver απο AMD μπας και καρκινιασω λιγοτερο με την παρτη του "καταλαθος" battlefield ( εσπασε η καποτα και βγηκε οπως λεει ο τακης ) παιζω κυριως semi-auto rifles αποτι εχετε δει και στα βιντεο οποτε οποια βελτιωση στο κρατημα εχει το νεο τρωκτικο, σε συγκριση με το προηγουμενο που εχει ΑΘΛΙΕΣ λαβες ( https://imgur.com/a/hj4C2 ) ειναι καλοδεχουμενη. 1) το sennheiser GSX δεν το εχω τσιμπησει ακομα και δεν νομιζω να το παιρω φετος, δεν βλεπω να αγοραζει κανεις την Z τσιμπησα ομως σε προσφορα τα hypex revolver απο τα οποια ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ως τωρα 2) το zowie βολεψε αρκετα, οχι οτι περιμενα κατι λιγοτερο δηλαδη, εχω αγορασει το ιδιο καλουπι απο '10 4 φορες και θα συνεχισω να τους "τιμαω" οσο κανουνε refresh και βελτιωσεις το πολωνεζικο mousepad αρκετα καλο για το 10ρικο που ζηταει, απλα δεν τρελενομαι με το παχος και την βαση ( οποιος εχει παιξει εστω και 10 λεπτα με zowie G-SR ή/και καποιο artisan με νιωθει απολυτα ) 3) με βαλανε σε fastpath (τον τελευταιο καιρο εγραφε το router fast/interleave αντι για fast/fast + αναβθμιση στα 50/5 με μονο 2 ευρω εξτρα + mini-UPS "δωρακι" https://imgur.com/a/yCZsC 4)το free sync μονιτορ το παραλαμβανω αυριο, εβαλα χθες το βραδυ τον andrenalin και οι πρωτες εντυπωσεις στο BF4 ητανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ελαχιστο stutter, gpu usage 100% cpu 50-70 ολα βουτυρo, καμια σχεση με αυτo το χαλι τελευταια που σαμπρελιαζαν τα frames και εβγαινε το κιτρινο θαυμαστικο καθε 20-30 δευτερολεπτα. μετρησεις απο BF1 ( ping - gpu usage - cpu usage - σταθεροτητα στα clock της καρτας -- RAM usage τα παντα ολα ) + βιντεακι αυριο-μεθαυριο stay tuned ΥΓ : πηρα και μερικα spray πεπιεσμενου αερα για το coolermaster TK stealth στο μαγαζι YΓ 2 : οσοι συμβιβαζεστε με τον συνδυασμο 60fps + 60hz αλλα σας ενοχλει το input lag του vsync δοκιμαστε το "enchanced sync" που μπηκε τωρα με τους andrenaline σε ολες τις GCN καρτες, 60fps cap στο game, vsync off και μετα απο το πανελ των crimson διαλεγουμε "enchanced sync" στο profile του game ή στο global 1
cpttony Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το νέο Medic όπλο, αρκετά OP, σε ρίχνει κυριολεκτικά με 4 σφαίρες. Το suppression ήταν που ήταν, έγινε χειρότερο/πιο έντονο, από την πρώτη κιόλας σφαίρα (όποιος παίζει sniper θα καταλάβει). Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεσαι suppressed στο άκυρο, και φορές που είσαι suppressed αλλά χωρίς να έχει μαυρίσει η κάμερα/οθόνη. Και πριν λίγο, βρήκα γιατί χάλασαν τον ήδη σπασμένο μηχανισμό του, υπάρχει assignment για τους support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα