overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ενας απο τους 4 εννοεις ; Η καποιος αλλος, γιατι ολη ομαδα ηταν εντος του καστρου. Εαν ηταν ενας απο 4, τοτε δηλαδη εχεις το headshot λουκουμακι στα 150+ μετρα χωρις να βλεπεις τη τυφλα σου ? Γαμάτο!, πρεπει να ανεβασω το skill μου, θελω και εγω ! Οποιος και αν το χρησιμοποιησει, βλεπει ολο το team τον αντιπαλο με περιγραμμα. Δεν ξερω, υποθεσεις κανω.
panoc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 το ποσο ψηλα δυσκολα θα σου πω μιας και δεν δειχνει την αποσταση απο το εδαφος, αλλα ας ξεκινησουμε με τον λογο που πετας χαμηλα Γενικα δεν θελει πολυ, απλα πατα γρηγορα space Μια φορα αποπειραθηκα να πεταξω αεροπλανο και επειδηξ ειδσα οτι δε μοιαζει καθολου με το warthunder που εχω συνηθισει δε μου αρεσε και το παρατησα. Μιλαω παντα για οταν ειμαι πολυβολυτης στα αεροπλανα οπτοε δε κανονιζω εγω το υψος, και εχω διαπιστωσει οτι ειναι μερικοι πιλοτοι που κανουν ακριβως αυτο, πιλοταρουν, οποτε εχεις την ευκαιρια σαν πολυβολθτης ειτε ν α καταριψεις αντιπαλά αεροσκαφη ειτε να ριξεις στο εδαφος, φευγουν και το επιδιορθωνουν κλπ. Ενω υπαρχουν αλλοι που πετανε το αεροπλανο εντελως αυτοκτονικα σαν να ειναι μονοι τους και οταν το διαπιστωνω αυτο δε ξερω πως στο διαολο να πηδηξω να φυγω.
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Οπως μπαινεις και βγαινεις στα οχηματα. Με το "E", εκτος αν εχεις ορισει αλλο γραμμα γενικα ή για αεροπλανα μονο. Γενικα εγω το εχω βαλει στο G μιας και το πατουσα πολλες φορες καταλαθος οταν αλλαζα weapons. Δυσυχως υπαρχουν πολλοι που παιρνουν plane απλα για να φτασουν καπου ή μπαινουν στο δικο σου για να τους πεταξεις καπου. Κλειδωνω εδω και αρκετο καιρο το squad και εχω ησυχασει. Και solo μπορω πλεον, ακομα και με αεροπλανα απο πισω. 1
Zaytsev Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Βεβαια μπορει οντως να ειναι skill και στις 2 περιπτωσεις οποτε παιζω και μαθαινω ελπιζοντας να το κατακτησω Μπερδεύεστε όλοι στο ίδιο πράγμα... Άλλο να είναι κάποιος καλός, άλλο να είναι cheater. Το δεύτερο, θέλει αποδείξεις. Δε σου λέω ότι δεν έκλεβαν. Λέω με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να γίνει, χωρίς να κλέβουν. Δεν έψαξα τρελά για τα videos, τα 3-4 πρώτα που βρήκα έβαλα και μην ξεχνάς, ότι δεν είναι όλοι attention whores να ανεβάζουν τα παιχνίδια τους δημοσίως. Αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι μπορεί να το κάνουν, αλλά δε θα το δεις. Θα ήταν χρήσιμο να σημειώσεις τα ονόματά τους και να ελέγξεις: 1. Αν έχουν κανάλι σε youtube, twitch 2. Τα στατιστικά τους Τότε θα έβλεπες αν αυτό ήταν κάτι που γίνεται συνέχεια, έτυχε, ήταν ομάδα, κλπ. Έχεις κάνει σκόρ 60-0 ή έστω 60-10 με sniper;; Αν ναι, πάσο... Δηλαδή αν το έχω κάνει εγώ, αυτοί δεν έκλεβαν; Άστοχο το σκεπτικό σου. Το ρεκόρ μου στο BF1 είναι 48-2. Τι μας λέει αυτό; Τίποτα. Γιατί δεν ξέρεις που έγινε, πότε, με ποιούς, αν η άλλοι ήταν άμπαλοι, κοκ. Αυτός τι σου λέει; https://www.youtube.com/watch?v=rVtuBj0DIoY Αυτός; http://bf1stats.com/pc/Flammable_69 4.2 K/D, με 65% να είναι headshots και accuracy 43.5%. Προσωπικά απορώ πως δεν έχει φάει πόρτα από το Fairfight ακόμα.
spanian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ...... Το παιχνίδι έπαιζε νερό (φτου φτου φτου να μην το ματιάσω). Matchmaking και κατευθείαν με έβγαλε σε ευρωπαϊκό server. Όσοι το έχετε παρατήσει λόγω τεχνικών θεμάτων ξαναδοκιμάστε. βρε λες; για να δούμε.. επίσης για πρώτη φορά είδα ότι πάει μπάλα το downloading σε Origin.. Όσο αφορά περί cheaters, παίδες έπειτα από 5-6 φορές που βλέπεις να σκοτώνει κάποιος αβέρτα και ειδικά πολύ εύκολα (όλοι έχετε νιώσει το "ε,με δυο σφαίρες με m18 ή με lmg από ΤΕΤΟΙΑ απόσταση) καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες να κλέβει είναι πολλές.. άλλωστε..: https://i.imgur.com/qaVLbSd.jpg δεν τους πιάνουν παρά ΜΟΝΟ με video παίδες κι αν.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από spanian
_Theo_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πάλι δεν διόρθωσαν το πρόβλημα με το 1080i. Άντε γεια προς το παρόν...
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 1080i ? http://www.insomnia.gr/topic/608483-battlefield-1-pc/?p=56104677 κι η απάντηση από κάτω
_Theo_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 1080i ? Ναι. Αν βάλεις το παιχνίδι σε fullscreen τότε, αν η ανάλυση σου είναι 1920X1080p, το παιχνίδι τρέχει σε 1920Χ1080i και η οθόνη τρεμοπαίζει ενώ είναι αλλοιωμένη και η εικόνα. Το πρόβλημα λύνεται αν το ρυθμίσεις να τρέχει σε borderless fullscreen αλλά εκεί έχω παρατηρήσει μειωμένη απόδοση. Συν του ότι δεν λειτουργούν τα optimization settings καθώς στο auto μου βάζει τα γραφικά στο low. Επίσης δεν ξέρω τι σκατά έχουν κάνει αλλά ο i5-8400 τρέχει στο 100%!! Το HDR τους μάρανε, άχρηστοι!!
panoskatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ναι. Αν βάλεις το παιχνίδι σε fullscreen τότε, αν η ανάλυση σου είναι 1920X1080p, το παιχνίδι τρέχει σε 1920Χ1080i Αυτο πως το βγάζεις ?
panoskatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Νόμιζα πως εγώ παίζω πολύ αλλά μπήκα μέσα και κάτι καμμένοι είχαν ήδη ξεκλειδώσει όλα τα νέα όπλα. Με έφαγε κάποια στιγμή ένας medic με το νέο rifle και αργότερα στο γύρο με έφαγε ο ίδιος με το νέο MG. Έλεος. Ο ιδιος που σε έφαγε σιγά μην ξεκλείδωσε τα οπλα , απλά αγόρασε το κιτ . Ναι. Αν βάλεις το παιχνίδι σε fullscreen τότε, αν η ανάλυση σου είναι 1920X1080p, το παιχνίδι τρέχει σε 1920Χ1080i και η οθόνη τρεμοπαίζει ενώ είναι αλλοιωμένη και η εικόνα. Το πρόβλημα λύνεται αν το ρυθμίσεις να τρέχει σε borderless fullscreen αλλά εκεί έχω παρατηρήσει μειωμένη απόδοση. Συν του ότι δεν λειτουργούν τα optimization settings καθώς στο auto μου βάζει τα γραφικά στο low. Επίσης δεν ξέρω τι σκατά έχουν κάνει αλλά ο i5-8400 τρέχει στο 100%!! Το HDR τους μάρανε, άχρηστοι!! Τώρα κατάλαβα τι λες ! Πρέπει να το ψάξεις με τους drivers της κάρτας γραφικών σου. Κάνε καθαρή εγκατάσταση και μετά ενα reset στο video μέσα στο παιχνίδι --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Και μια που μιλάτε για cheaters . Αυτο εδω το https://battlefieldtracker.com/bf1/profile/pc/GiveMee5 κάθαρμα το έχω πετύχει αρκετές φορές αφού μπάινει πολύ συχνά στον σερβερ που παίζω. Λίγα λόγια για αυτον αφού τον έχω παρακολουθήσει και μέσα στο παιχνίδι και σαν θεατής απ έξω ! 1ον Εχει wallhack , εξακριβωμένο και εχω γραψει και βίντεο 2ον Δεν παίζει ποτέ πεζός . Συνήθως παίρνει αεροπλάνο, αν δεν πάρει αεροπλάνο θα πάρει το artillery truck το οποίο είναι μονοθέσιο ,ευέλικτο και εύκολης διαφυγής . 3ον Αν για κάποιον λόγο και σπάνιο φαινόμενο δεν πάρει όχημα οταν εχει πεθάνει θα μπει σε αεροπλάνο πολυβολητής. 4ον Εχει ικανότητες , είναι πολύ καλός πιλότος και αν ο m@l#k#ς δεν έκανε χρήση cheat θα του έβγαζα το καπέλο 5ον Εχει και θράσος αφου οταν το κράζουν λεει οτι ειναι ολοι νουμπάδες και δεν ξέρουν να πάιζουν ενω αυτος ξέρει !!! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από panoskatos
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ο ιδιος που σε έφαγε σιγά μην ξεκλείδωσε τα οπλα , απλά αγόρασε το κιτ . Γενικά παίζει αυτό που λες αλλά ο συγκεκριμένος ήταν πολύ καψιματίας. Σκέψου πως ήταν ήδη lvl 121!!!
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ πιθανο να το ειχε λιωσει απο τα ξημερωματα που βγηκε. Τα assignments δεν ειναι τιποτα δυσκολο παντως. Ηδη για τα Plane το προχωρησα αρκετα
giannhstsip Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ περιμένω να δω αν κ πότε βγάλουν στους sniper ένα unlock που να επιτρέπει ενώ ζουμαρεις κ πυροβολείς να κάνει reload χωρίς να πρέπει να ξεζουμαρεις.... Όπως το btf4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα