panoc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μαλιστα.. οσο περισσοτερο παιζω και μαθαινω το παιχνιδι τοσα περισσοτερα βλεπω. Ο αλλος (αντιπαλος) ειχε παρει το αλογακι και το δορι και 1. μπηκε στο καστρο εκανε ενα κυκλο εφαγε 5-6 βγηκε 2. ξαναμπηκε στο καστρο καστρο εκανε ενα κυκλο εφαγε 5-6 βγηκε 3. ξανα-ξαναμπηκε καστρο εκανε ενα κυκλο εφαγε 5-6 βγηκε 4. τον περιμενε η παραπανω squad και δε προλαβε να ξαναμπει... μαλλον αυτοι ειχαν ανωτερης κλιμακας cheat... Κατα τη διεαρκεια του 1-2-3 30 παιχτες τον πυροβολουσαν.... Τι διαολο ουτε στο wot και warthunder δεν ειχαμε τοσο καραμπινατους κλεφτες.
_Theo_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μαλιστα.. οσο περισσοτερο παιζω και μαθαινω το παιχνιδι τοσα περισσοτερα βλεπω. Ο αλλος (αντιπαλος) ειχε παρει το αλογακι και το δορι και 1. μπηκε στο καστρο εκανε ενα κυκλο εφαγε 5-6 βγηκε 2. ξαναμπηκε στο καστρο καστρο εκανε ενα κυκλο εφαγε 5-6 βγηκε 3. ξανα-ξαναμπηκε καστρο εκανε ενα κυκλο εφαγε 5-6 βγηκε 4. τον περιμενε η παραπανω squad και δε προλαβε να ξαναμπει... μαλλον αυτοι ειχαν ανωτερης κλιμακας cheat... Κατα τη διεαρκεια του 1-2-3 30 παιχτες τον πυροβολουσαν.... Τι διαολο ουτε στο wot και warthunder δεν ειχαμε τοσο καραμπινατους κλεφτες. Είπαμε...Δεν είναι Cheat είναι Skill...Not. 1
giannhstsip Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 6.06 GB ειναι εμενα... να δουμεα αν θα χαλασουν τπτ αλλο...
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκινάει από 5.86 και καταλήγει 6.06 giga. Όπως το είπες ακριβώς είναι. Σε κάθε patch περιμένουμε να δούμε τι χάλασε αντί για τι έφτιαξε 1
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γενικα βλεπω καλυτερο performance overall. Η μαλακια με τα ricochet ή πως ηταν την διορθωσαν σαν tanks
_Theo_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γενικα βλεπω καλυτερο performance overall. Η μαλακια με τα ricochet ή πως ηταν την διορθωσαν σαν tanks Eννοείς τον εξοστρακισμό του βλήματος όταν χτυπήσει σε κάποια τμήματα του τανκ; Αυτό είναι ρεαλιστικό, γιατί να το διορθώσουν;
Zaytsev Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Guys... guys... relax... Δεν είναι όλοι οι καλοί παίκτες κλέφτες... Μια καλή ομάδα snipers, μπορεί να θερίσει αν ξέρει να παίζει. Η ομίχλη δε λέει τίποτα, όταν υπάρχει 3d spotting. Βλέπεις το world icon μέσα στην ομίχλη και ρίχνεις στα τυφλά. Ειδικά με αυτό που έκαναν, που τα world icons μικραίνουν και γίνονται πιό αχνά με την απόσταση, το κάνει παιχνιδάκι να υπολογίσεις την απόσταση μέσα από ομίχλη. Ο Cpt Tony έχει βαρεθεί να διαβάζει hackusations στο chat του, από άτομα που δεν ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι. Όσο για τον καβαλάρη, το damage που δέχεται είναι σαφώς μικρότερο από τους άλλους και το ότι "τον βάραγαν δέκα" δε μου λέει τίποτα, γιατί δε μπορώ να γνωρίζω πόσο άμπαλοι ήταν. Βγαίνει, πετάει medikit (που έχει), επιστρέφει στο 100% και κάνει ξανά γυροβουλιά. Μάθετε μπαλίτσα και μετά αρχίστε να κατηγορείτε. Χώρια που εγώ όταν είχα server, αν κατηγορούσαν άτομο χωρίς αποδείξεις, έτρωγαν kick. Video, or it didn't happen. 2
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ενα πραγμα με ενθουσιασε στο καινουργιο Update. Επιτελους οταν πεφτεις με το αεροπλανο μετα το end of round δεν μετραει το death
panoc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Νταξ δε ξεκινησαμε εχθες να παιζουμε online παιχνιδια, ναι στο bf1 ειμαι καρα νουμπας αλλα Δοξα τω Θεω δεν ειμαι ηληθιος. Ο καλος παιχτης αργα η γρηγορα φαινεται. Το να βαραω στο spawn του αντιαπαλου απο τερμα πισω στο καστρο με ορατοτητα μηδεν ειναι ενα skill που πρεπει να κατακτησω. Αλλωστε εγω οχ ειμουν κατω διπλα μπροστα στη πυλη και η ορατοτητα ηταν τοση ωστε ειχα οπτικη επαφη (σκια) με τα 2 αντιπαλα αρματα λιγο πριν περασουν τη πυλη. Οπως επισης πρεπει να κατακτησω και το skill του να μη πεθαινω οταν με βαραει ολη ο ομαδα. Το ξερω οτι ο καβαλαρης δεχεται μικροτερο damage, και οτι εχει medkits, αλλα ολη η ομαδα αμπαλη δε νομιζω... Βιντεο φανταζομαι μονο κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μπορουμε να τραβηξουμε ε? Δεν εχει replay οπως πχ εχει το warthunder που βλεπεις ακριβως τι πως ποτε και γιατι ; Η ομιχλη που σου αναφερω δεν εχει καμια σχεση με το 1ο βιντεο. Ειχαμε τη μιση και βαλε ορατητητα σε σχεση με το βιντεο και οι τυποι ηταν ηδη 50+ μετρα πισω απο εμας και 150+ απο το spawn των αντιπαλων. EDIT. Τα βιντεο με το καβαλαρη δεν εχουν καμια σχεση με το καστρο. Στα βιντεο τρεχει σε ανοιχτο χωρο, στο καστρο ειναι ενας χωρος, βασικα 2 χωροι 30Χ30 μετρα και ηταν μεσα 25 ατομα. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Βεβαια μπορει οντως να ειναι skill και στις 2 περιπτωσεις οποτε παιζω και μαθαινω ελπιζοντας να το κατακτησω
_Theo_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Guys... guys... relax... Δεν είναι όλοι οι καλοί παίκτες κλέφτες... Μια καλή ομάδα snipers, μπορεί να θερίσει αν ξέρει να παίζει. Η ομίχλη δε λέει τίποτα, όταν υπάρχει 3d spotting. Βλέπεις το world icon μέσα στην ομίχλη και ρίχνεις στα τυφλά. Ειδικά με αυτό που έκαναν, που τα world icons μικραίνουν και γίνονται πιό αχνά με την απόσταση, το κάνει παιχνιδάκι να υπολογίσεις την απόσταση μέσα από ομίχλη. Ο Cpt Tony έχει βαρεθεί να διαβάζει hackusations στο chat του, από άτομα που δεν ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι. Όσο για τον καβαλάρη, το damage που δέχεται είναι σαφώς μικρότερο από τους άλλους και το ότι "τον βάραγαν δέκα" δε μου λέει τίποτα, γιατί δε μπορώ να γνωρίζω πόσο άμπαλοι ήταν. Βγαίνει, πετάει medikit (που έχει), επιστρέφει στο 100% και κάνει ξανά γυροβουλιά. Μάθετε μπαλίτσα και μετά αρχίστε να κατηγορείτε. Χώρια που εγώ όταν είχα server, αν κατηγορούσαν άτομο χωρίς αποδείξεις, έτρωγαν kick. Video, or it didn't happen. Έχεις κάνει σκόρ 60-0 ή έστω 60-10 με sniper;; Αν ναι, πάσο...
panoc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ενα πραγμα με ενθουσιασε στο καινουργιο Update. Επιτελους οταν πεφτεις με το αεροπλανο μετα το end of round δεν μετραει το death Μιας και που το ανεφερες να αδραξω την απορια να ρωτησω. Οταν θελω να πηδηξω απο το αεροπλανο ποσο ψηλα πρεπει να ειναι για να προλαβει να ανοιξει το αλεξιπτωτο ; Ρωταω γιατι το εχω καταφερει μονο μια φορα μεχρι τωρα... (τοσο νουμπας ειμαι )
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 ... Βασικα αν χρησιμοποιουσε καποιος trench periscope ειναι αρκετα ευκολο Έχεις κάνει σκόρ 60-0 ή έστω 60-10 με sniper;; Αν ναι, πάσο... Ναι, δεν ειναι δυσκολο, ειδικα σε operation που ουσιαστικα σε 3 rounds μαζευεις αρκετα Μιας και που το ανεφερες να αδραξω την απορια να ρωτησω. Οταν θελω να πηδηξω απο το αεροπλανο ποσο ψηλα πρεπει να ειναι για να προλαβει να ανοιξει το αλεξιπτωτο ; Ρωταω γιατι το εχω καταφερει μονο μια φορα μεχρι τωρα... (τοσο νουμπας ειμαι ) το ποσο ψηλα δυσκολα θα σου πω μιας και δεν δειχνει την αποσταση απο το εδαφος, αλλα ας ξεκινησουμε με τον λογο που πετας χαμηλα Γενικα δεν θελει πολυ, απλα πατα γρηγορα space 2
panoc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Βασικα αν χρησιμοποιουσε καποιος trench periscope ειναι αρκετα ευκολο Ενας απο τους 4 εννοεις ; Η καποιος αλλος, γιατι ολη ομαδα ηταν εντος του καστρου. Εαν ηταν ενας απο 4, τοτε δηλαδη εχεις το headshot λουκουμακι στα 150+ μετρα χωρις να βλεπεις τη τυφλα σου ? Γαμάτο!, πρεπει να ανεβασω το skill μου, θελω και εγω !
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τέλειωσα δύο γύρους, έναν σε κάθε καινούριο χάρτη. Για τους χάρτες δε μπορώ να έχω άποψη ακόμη για τον εξής λόγο: Επειδή είναι καινούριοι για όλους, έγινε και στους δύο το κλασικό. Μαζεύτηκαν δύο μπούγια από 30 άτομα και κάνανε κύκλο. Μία σημαία κατέβαζε το ένα, μία σήκωνε το άλλο. Λογικό τώρα που είναι αρχή όλοι να μένουν με την ομάδα τους μέχρι να μάθουν καλά τους χάρτες. Πάντως και οι δύο χάρτες μου έδωσαν την εντύπωση πως έχουν φτιαχτεί γι'αυτό το πράγμα. Δηλαδή να συναντιούνται κάπου δύο μεγάλες ομάδες και να γίνεται π__ταν@ριό. O ναυτικός χάρτης μου φάνηκε πως ευνοεί τους επιτιθέμενους αλλά μπορεί να ήταν και ιδέα μου. Πρόλαβα και σήκωσα λίγο και το νέο elite class, infiltrator. Κλάμα. Απλά. (Ξέχασα να βάλω spawn beacon από τη χαρά μου ο βλάκας. Ίσως ερχόταν κανένας άλλος για βοήθεια. Δυστυχώς δεν το χάρηκα πολύ γιατί μας την έπεσαν πολλοί) Νόμιζα πως εγώ παίζω πολύ αλλά μπήκα μέσα και κάτι καμμένοι είχαν ήδη ξεκλειδώσει όλα τα νέα όπλα. Με έφαγε κάποια στιγμή ένας medic με το νέο rifle και αργότερα στο γύρο με έφαγε ο ίδιος με το νέο MG. Έλεος. Το παιχνίδι έπαιζε νερό (φτου φτου φτου να μην το ματιάσω). Matchmaking και κατευθείαν με έβγαλε σε ευρωπαϊκό server. Όσοι το έχετε παρατήσει λόγω τεχνικών θεμάτων ξαναδοκιμάστε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα