Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@FORIS78 Επειδή έχουμε την ίδια gpu, προσωπικά δοκιμάζοντας και dx11 & dx12 πολλάκις, βλέπω μακράν καλύτερο gameplay με την dx11. Η 12 όλο κολλήματα δημιουργεί. Βέβαια, πάνε αρκετοί μήνες που πειραματιζόμουν. Μπορεί τώρα πια να έχει βελτιωθεί η κατάσταση με την dx12 όσον αφορά στις nvidia. Δεν χάνεις πάντως κάτι αν κάνεις 1-2 δοκιμές.

θα το δοκιμάσω φίλε thx

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από αρχές Σεπτέμβρη, είπα να κρατάω τις περιπτώσεις hackusations και όχι μόνο (δεν είναι τόσο καλά δεμένο το βίντεο, το επόμενο θα 'ναι καλύτερο). Ελπίζω να αρέσει και αυτή η "κατηγορία" βίντεο από μένα.

Και ένα tip γι' αυτούς που τρέχουν για το community mission.

Πως τα έχουν κάνει εκεί στην DICE έτσι με τον κώδικα, αλλά "vehicle" θεωρείται από ένα mortar ή sniper shield ή ΑΑG μέχρι το heavy tank (εννοείτε βάρκες, armored cars κλπ). Οπότε... got my point? ;)

• Like 2
Δημοσ.

Και ένα tip γι' αυτούς που τρέχουν για το community mission.

Πως τα έχουν κάνει εκεί στην DICE έτσι με τον κώδικα, αλλά "vehicle" θεωρείται από ένα mortar ή sniper shield ή ΑΑG μέχρι το heavy tank (εννοείτε βάρκες, armored cars κλπ). Οπότε... got my point? ;)

Ακριβώς αυτό. Μην τρέχετε μόνο για τανκς. Και με τα απλά οχήματα,τα mortars,και τα shields γίνεται η δουλειά.

Δημοσ.

Ρε πως φαίνονται αυτοί που έχουν πάει Αεροπορία. Μία αποστολή τους βάζουν και αυτοί κοιτάνε πως θα φιδιάσουν.

:P :p :P

Δημοσ.
περίμενα να φτιάξω ένα κάλο pc για να το ευχαριστηθώ το παιχνίδι

το έχω enable το dx12 είναι καλύτερα η να το κλείσω?

Εγω είμαι σε windows 7 οπότε δεν εχω προσωπική άποψη αλλά παντού ,όλοι γράφουν οτι το DX12 εχει προβλήματα και το γυρνάνε σε DX11.

Μάλιστα λένε οτι και οπτικά το DX11 είναι πιο όμορφο.

• Like 1
Δημοσ.

Ω ναι.

Επι την ευκαιρια, μια ερωτηση.

Εχθες ειχα μια squad 4 ατομων στην ομαδα μου που ηταν και οι 4 scout. Παιζαμε operation στο Σουεζ και καποια στιγμη επεσε τοση ομοχλη που πρακτικα εγω προσωπικα δεν εβλεπα τιποτα σε αποσταση ανω των 20 μετρων.

Οι τυποι ειχαν ανεβει στο τελευταιο πισω πυργο του καστρου και βαραγαν ατελειωτα τους αντιπαλους.

Το σκορ τους αφου φυσικα νικησαμε ηταν τυπου 69/1, 50/0, 60/2 ενω ενας μαλλον ηθελε να το παιξει καμικαζι ειχε 4 ή 5 deaths. Να φανταστω οτι μιλαμε για καρατσιταριο ή κατι μου διαφευγει ?

Οχι τοσο για το ratio αλλα ρε πουστη μου που διαολο τους εβλεπαν ;

Να συμπληρωσω οτι το "φυσικα νικησαμε" εννοω οτι πρακτικα στα τελευαια 20 λεπτα που ειχε πεσει η ομιχλη, οσοι ειμασταν κατω στο καστο και περιμεναμε τους αντιπαλους ζητημα να ριξαμε 2-3 βολες και ισα που παιξαμε εναντιων 2 αντιπαλων τανκς αφου οπως φαινεται δε προλαβαινε κανενας αντιπαλος να πλησιασει....

Δημοσ.

Ω ναι.

Επι την ευκαιρια, μια ερωτηση.

Εχθες ειχα μια squad 4 ατομων στην ομαδα μου που ηταν και οι 4 scout. Παιζαμε operation στο Σουεζ και καποια στιγμη επεσε τοση ομοχλη που πρακτικα εγω προσωπικα δεν εβλεπα τιποτα σε αποσταση ανω των 20 μετρων.

Οι τυποι ειχαν ανεβει στο τελευταιο πισω πυργο του καστρου και βαραγαν ατελειωτα τους αντιπαλους.

Το σκορ τους αφου φυσικα νικησαμε ηταν τυπου 69/1, 50/0, 60/2 ενω ενας μαλλον ηθελε να το παιξει καμικαζι ειχε 4 ή 5 deaths. Να φανταστω οτι μιλαμε για καρατσιταριο ή κατι μου διαφευγει ?

Οχι τοσο για το ratio αλλα ρε πουστη μου που διαολο τους εβλεπαν ;

Να συμπληρωσω οτι το "φυσικα νικησαμε" εννοω οτι πρακτικα στα τελευαια 20 λεπτα που ειχε πεσει η ομιχλη, οσοι ειμασταν κατω στο καστο και περιμεναμε τους αντιπαλους ζητημα να ριξαμε 2-3 βολες και ισα που παιξαμε εναντιων 2 αντιπαλων τανκς αφου οπως φαινεται δε προλαβαινε κανενας αντιπαλος να πλησιασει....

Ωραία. Θα το ξεκινήσω ξανά. Αυτό που περιγράφεις είναι κλασσική περίπτωση...cheater.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...