Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειρωνεία < αρχαία ελληνική εἰρωνεία

(στο έπος και την τραγωδία*) η κατάσταση κατά την οποία ο ήρωας αγνοεί ουσιώδη ζητήματα που τον ενδιαφέρουν ή έχει εσφαλμένη αντίληψη γι' αυτά, ενώ ο αναγνώστης ή ο θεατής γνωρίζει την αλήθεια

Το νέο community mission: Να καταστρέψεις 100 οχήματα. Τώρα. Ενώ υπάρχει εδώ και ένα μήνα το ricochet bug και το ξέρουν και οι πέτρες. Είναι λες και η συγκεκριμένη εταιρεία προσπαθεί να σπάει μπάλες. Συνεχώς.

*Άρα αυτός ο ορισμός ταιριάζει τέλεια στο BF1 γιατί όσο έπος είναι μερικές στιγμές, τόσο τραγωδία είναι κάποιες άλλες.

Planes bitch

Περα απο την πλακα, με attack plane σε κανα iron walls op ή oil of empires, απλα στοχευεις τα αλλα αεροπλανα με attack plane και tank bullets. Σε καθε game ριχνω 10+ αεροπλανα και χωρια και τα υπολοιπα οχηματα

• Like 1
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Planes bitch

Περα απο την πλακα, με attack plane σε κανα iron walls op ή oil of empires, απλα στοχευεις τα αλλα αεροπλανα με attack plane και tank bullets. Σε καθε game ριχνω 10+ αεροπλανα και χωρια και τα υπολοιπα οχηματα

Ναι εννοείται. Ακόμα καλύτερα, Albion + boats = profit.

Το λέω γενικά για το mentality τους.

Είναι broken ένα βασικό mechanic του παιχνιδιού και αποφασίζουν ένα mission που για τον περισσότερο κόσμο έχει να κάνει με rockets+tanks.

Δεν πήγαινε για μένα το σχόλιο, εγώ θα το βγάλω για πλάκα. Ήδη το απόγευμα σήμερα μπήκα σε ένα Galicia με tank hunter variant του Attack plane και σε δέκα λεπτά μέσα είχα φάει 5 αεροπλάνα, 1 artillery truck και 2 armored cars.

Δημοσ.

όσο περνάει ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες μια λέξη μου έρχεται πια για το παιχνίδι, κρίμα.

Ίσως "στρώσει" σε κάποια φάση, εμένα πάντως δεν μου κάνει αίσθηση με τις τελευταίες π@π@ριές στους..και πάλι: κρίμα.

Δημοσ.

όσο περνάει ο καιρός τις τελευταίες εβδομάδες μια λέξη μου έρχεται πια για το παιχνίδι, κρίμα.

Ίσως "στρώσει" σε κάποια φάση, εμένα πάντως δεν μου κάνει αίσθηση με τις τελευταίες π@π@ριές στους..και πάλι: κρίμα.

σε ποιο θέμα είναι κρίμα το παιχνίδι?

γιατί σε εμένα δεν βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Εσύ και 30.000 ακόμα.

Οι υπόλοιποι 90.000 το παρατήσαμε και γιατί μας έσπασε τα πρια και γιατί πρέπει να πάρει η DICE ένα μάθημα.

https://battlefieldtracker.com/bf1/insights/population?days=-1

ευκαιρία να δοκιμάσετε και άλλα παιχνίδια που δεν σας σπάζουν τα @@ :)

Δημοσ.

Σιγουρα εχει θεματακια το παιχνιδι αλλα πραγματικα τελευταια που μπαινω και χαζοπαιζω μπορω να πω οτι το διασκεδαζω με το παιχνιδι.Ειδικα οταν σκοτωνεις κοσμο σου δινει τρελη ικανοποιηση και ποσο μαλλον οταν ανατιναζεις καποιο οχημα με 3-4 ατομα μεσα.

Δημοσ.

Σιγουρα εχει θεματακια το παιχνιδι αλλα πραγματικα τελευταια που μπαινω και χαζοπαιζω μπορω να πω οτι το διασκεδαζω με το παιχνιδι.Ειδικα οταν σκοτωνεις κοσμο σου δινει τρελη ικανοποιηση και ποσο μαλλον οταν ανατιναζεις καποιο οχημα με 3-4 ατομα μεσα.

Αυτο ρε άνθρωπε το συναίσθημα υπάρχει απο το πρώτο battlefield πριν 15 χρόνια και όλα τα επόμενα !

Το παλικάρι που έγραψε κρίμα είναι για το τεχνικό κομμάτι που όσο πάει και χειροτερεύει.

Τώρα με τους custom servers που τους βαφτίζουν hardcore και απλά εχουν δώσει boost damage bullets εχει γίνει η χαρά του sniper κια του καμπερά.

• Like 1
Δημοσ.

operation beyond the marne είδα cpu usage 99% τι γίνετε γιατί τόσο πολύ? :blink:

τωρα βλεπω οτι το κανει σε ολα σχεδον τα maps...

Έτσι είναι το BF1 κυρίως στο Multiplayer

• Like 1
Δημοσ.

οκ δεν το ηξερα..thx τα fps παντως δεν πεφτουν 

Μια χαρά είσαι έχεις και εξαπύρηνο τι να πω και εγω με τον i5 6600k :-D ( την παλεύει άνετα και ο δικός μου να φανταστείς)

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά είναι και ο δικός σου φίλε, έχει ακόμα αρκετό ψωμί :-)

προχτές το πήρα το bf1 revolution από kinguin, όταν είχε βγει το είχα πάρει για ps4  και το πούλησα μέσα σε 2 μέρες

περίμενα να φτιάξω ένα κάλο pc για να το ευχαριστηθώ το παιχνίδι

το έχω enable το dx12 είναι καλύτερα η να το κλείσω?

Δημοσ.

@FORIS78 Επειδή έχουμε την ίδια gpu, προσωπικά δοκιμάζοντας και dx11 & dx12 πολλάκις, βλέπω μακράν καλύτερο gameplay με την dx11. Η 12 όλο κολλήματα δημιουργεί. Βέβαια, πάνε αρκετοί μήνες που πειραματιζόμουν. Μπορεί τώρα πια να έχει βελτιωθεί η κατάσταση με την dx12 όσον αφορά στις nvidia. Δεν χάνεις πάντως κάτι αν κάνεις 1-2 δοκιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα παιδιά used δε πάει πανό από 71% ο cpu (i7 6700k)

Όσο για το game σήμερα για πρώτη φορά χάρηκα παιχνίδι! Επιτέλους με sniper o εχθρός με μια σφαίρα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα κ με αυτόματα δεν ήθελα ένα γεμιστήρα για να σκοτωθεί ο αντίπαλος. Και αν τραυματίζονται οι παίκτες δε γέμιζε ως διαμαγιας η ζωή. Αλλά μόνο με φαρμακείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...