Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά επιδι σπάνια βρίσκω αποιον μέσα. Τη θα λέγατε να κλείναμε ένα ραντεβού τάδε του μήνα κ τάδε ώρα μπαίνουμε να παίξουμε μαζί? Με μικρόφωνα όσοι διαθέτουν κλπ

Δημοσ.

Παιδιά, μην μου κάνετε invite να παίξουμε μαζί. Το invite, τουλάχιστο σε μένα, δε δουλεύει.

Εμφανίζεται το invite στην οθόνη μου αλλά είτε είμαι σε game είτε κάνω alt-tab και βγω στο Origin δε μπορώ να κάνω κλικ ούτε στο accept ούτε στο decline και απλά περιμένω να τελειώσει το timer.

Το γράφω εδώ για να μη νομίζετε ότι σας «γράφω». Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το invite;

Μιας και έγραψα alt-tab, θυμήθηκα:

FCU ή αλλιώς Fail Creators Update για τα Windows 10.

ΜΗΝ το βάλετε.

Τουλάχιστο εμένα μου κατέστρεψε το παιχνίδι, δε μπορούσα να παίξω.

Έτσι και πατούσα alt-tab να βγω να δω κανένα στατιστικό (gildo με διαβάζεις;), το παιχνίδι πάγωνε για δύο-τρία λεπτά (κυριολεκτικά) μέχρι να βγει στο desktop. Μόλις πατούσα alt-tab να ξαναμπώ, πάλι 2-3 λεπτά σε παγωμένη οθόνη για να με βάλει σε windowed mode και μετά άλλα δύο για να μπει σε fullscreen.

Τα κουμπιά στο μενού unresponsive. Πατούσα πχ inventory και άνοιγε μετά από 10-15 δευτερόλεπτα.

Το ίδιο το παιχνίδι έκανε οχταπλάσιο χρόνο να φορτώσει (από ~40 δευτερόλεπτα στα 2+ λεπτά από SSD).

Και μέσα στο παιχνίδι, απίστευτα frame drops. Ακόμα και σε αεροπλάνο που πιάνω τα πιο πολλά frames (αφού στον αέρα δεν έχει και πολλά να κάνει η κάρτα γραφικών), να παίζουν τα frames: 120-86-40-120-124-60-60-35-54 ανά δευτερόλεπτο. Να μη μπορεί να κρατήσει σταθερά frames με τίποτα.

Έκανα roll back στο παλιότερο update και ησύχασα.

Δημοσ.

Κάτι έκαναν (έχει αναφερθεί λίγες σελίδες πίσω) και όλοι οι server ανέβηκαν 6-7 ms σε ping. Εγώ όποιον έβρισκα σε 55 πλέον είναι 61-62. Σε άλλους οι 74ρηδες έγιναν 80 κ.ό.κ.

Δημοσ.

Παιδιά, μην μου κάνετε invite να παίξουμε μαζί. Το invite, τουλάχιστο σε μένα, δε δουλεύει.

Εμφανίζεται το invite στην οθόνη μου αλλά είτε είμαι σε game είτε κάνω alt-tab και βγω στο Origin δε μπορώ να κάνω κλικ ούτε στο accept ούτε στο decline και απλά περιμένω να τελειώσει το timer.

[...]

To ίδιο και εμένα, βέβαια έχω απενεργοποιήσει το Origin in-game. Ίσως είναι κάποιο side effect (bug) αυτής της απενεργοποίησης και δεν μπορώ/εις να κάνεις accept/decline κάποιο invite. Αν είσαι στο εκτός game (λ.χ desktop), δουλεύει κανονικά η επιλογή.

Μου δείχνει όλους τους servers σε όλα τα modes 94 ping....έχασα κάτι σε κάποια αλλαγή??? έχω να μπω καμιά βδομάδα..

Είτε κάποιο bug ή είσαι στην περίπτωση που ήμουν εγώ την προηγούμενη εβδομάδα, που δεν έβρισκα παιχνίδι με λιγότερο από 80ms. Τώρα είναι πιο normal για μένα. Βέβαια, έτυχε server που μπήκα με 75ms και βρέθηκα με 100+ms μετά από ένα γύρο.

Δημοσ.

όχι όχι, δεν καταλαβατε, ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ μου τους δειχνει με το ίδιο ping. (90 σε όλους έπειτα από restart), σε 2 που μπήκα ήταν με 88 και 92. 

πολύ κουλό όμως, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο (εκατοστό) server τους βλέπω με 90...δεν παίζει.

Μέχρι πρίν 5-6 μέρες έβρισκα από 65 και πάνω. ήταν δλδ κανονικά, variable ανάλογα με την απόσταση κλπ. Δεν γίνεται ρε σεις να μπαίνω και να τους βλέπω με "κλειδωμένο" ping όλους όπου και να είναι..

αν κάνω κανένα repair χάνω τίποτα settings? πάει στο default? μήπως και ισιώσει έτσι

• Like 1
Δημοσ.

Θεματα με Ping, fps ή με τα Invite απο αλλους δεν εχω, αλλα σπανια εχω αυτα τα 2 παρακατω. 

Στην μια περιπτωση (με τα 3 μηνυματα) απλα παγωνει την ωρα που φορτωνει το game σε operation αλλα μετα απο 5 sec φτιαχνει και ολα good. Στο 2ο κρασαρει το game τελειως, και παιζει ο υπολογιστης να χρειαστει και reboot επειδη εχει κολλησει ολοκληρος. Καμια ιδεα?

post-209186-0-64775000-1512345067_thumb.png

post-209186-0-27515200-1512345080_thumb.png

Δημοσ.

Θεματα με Ping, fps ή με τα Invite απο αλλους δεν εχω, αλλα σπανια εχω αυτα τα 2 παρακατω.

Στην μια περιπτωση (με τα 3 μηνυματα) απλα παγωνει την ωρα που φορτωνει το game σε operation αλλα μετα απο 5 sec φτιαχνει και ολα good. Στο 2ο κρασαρει το game τελειως, και παιζει ο υπολογιστης να χρειαστει και reboot επειδη εχει κολλησει ολοκληρος. Καμια ιδεα?

uninstall-install με ddu τα drivers της gpu σου, κανε και ένα repair το παιχνίδι κ ξαναδοκιμασε !

Δημοσ.

όχι όχι, δεν καταλαβατε, ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ μου τους δειχνει με το ίδιο ping. (90 σε όλους έπειτα από restart), σε 2 που μπήκα ήταν με 88 και 92. 

πολύ κουλό όμως, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο (εκατοστό) server τους βλέπω με 90...δεν παίζει.

Εμφανίστηκε και σε μένα σήμερα.

Όλοι οι server από πάνω μέχρι κάτω το ίδιο ping (75 ακριβώς). Μέσα όμως έπαιζα κανονικά (~55).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την ερωτηση για το GSX δεν την καταλαβα,  προφανως δουλευει μονο του χωρις να χρειαζεται να εχεις εχεις αλλη πηγη ηχου στο μηχανημα, μεχρι και εισοδο για μικροφωνο διαθετει  ( με μετριο αποτελεσμα  οπως φαινεται και στο βιντεο ) 

εμενα παντως σε win7 τα BF4 και battlefront 2015 εχουν αρκετα θεματακια, 

στο πρωτο εχει περιοδικο stutter ( καθε 30-90 sec ) συνοδευομενο απο το αναλογο εικονιδιο  ενω στο 2ο κρασαρει το relive στο loading screen αναμεσα στα rounds ... 

σε windows 10 αρχες του χρονου παιζανε και τα  2 μια χαρα ( μιλαμε για build 1511,  1607  anniversary δεν εχω δοκιμασει ποτε σε games ) 

Φεβρουαριο ειχα δοκιμασει 1-2 ωρες BF1 ( δεν ειχε μπει στο vault αλλα  ειχα trial ) 

καποιες αποτομες πτωσεις απο τα 120 frames στα 70 με χαλαγανε  (32v32 sinai desert conquest μεσα στην πολη ) κατα τα αλλα ομως ητανε smooth, δεν ειχα δηλαδη διακοπες/παυσεις στην ροη  του gameplay.

Απριλιο ειπα να βαλω creators update μιας ειχε γινει corrupt το 1511 installation μου και δεν εβγαζα ακρη με το  repair, τι ηθελα και το εκανα .... ξαφνικα απεκτησα stutter ακομα και στο "βουτυρατο"  game που εχω δει τα τελευταια χρονια ( Overwatch )  οσο ελευθερο χρονο ειχα σπιτι,  αντι να τον αφιερωσω στα games τον ετρωγα στο trouble shooting, windows DVR on/off,  πειραγματα στην registry, κλεισιμο του  game mode και δεν συμαζευεται ...

dirty bomb και rocket league για καποιον περιεργο λογο ειχανε απαλευτο stutter το οποιο δεν εφευγε με τιποτα, απο τον μαιο εχω γυρισεi στα win7, τωρα η unreal engine παιζει μια χαρα αλλα μου κανει τσαλιμακια η frostbite ...

περιμενω   crimson andernaline edition driver + free sync monitor ( https://www.samsung.com/us/computing/monitors/curved/lc24fg70fqnxza-lc24fg70fqnxza/ ) πριν ξανακατεβασω bugfield 1 μπας και γινει κατι - εχει αρχισει τον τελευταιο καιρο να με ενοχλει αρκετα το tearring, τι να πουνε και αυτοι που παιζουν (ακομα) στα 60hz ....

Επεξ/σία από SoFGR
Δημοσ.

Το γράφω εδώ για να μη νομίζετε ότι σας «γράφω». Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το invite;

Μιας και έγραψα alt-tab, θυμήθηκα:

FCU ή αλλιώς Fail Creators Update για τα Windows 10.

ΜΗΝ το βάλετε.

Τουλάχιστο εμένα μου κατέστρεψε το παιχνίδι, δε μπορούσα να παίξω.

Έτσι και πατούσα alt-tab να βγω να δω κανένα στατιστικό (gildo με διαβάζεις ;), το παιχνίδι πάγωνε για δύο-τρία λεπτά (κυριολεκτικά) μέχρι να βγει στο desktop. Μόλις πατούσα alt-tab να ξαναμπώ, πάλι 2-3 λεπτά σε παγωμένη οθόνη για να με βάλει σε windowed mode και μετά άλλα δύο για να μπει σε fullscreen.

Τα κουμπιά στο μενού unresponsive. Πατούσα πχ inventory και άνοιγε μετά από 10-15 δευτερόλεπτα.

Το ίδιο το παιχνίδι έκανε οχταπλάσιο χρόνο να φορτώσει (από ~40 δευτερόλεπτα στα 2+ λεπτά από SSD).

Και μέσα στο παιχνίδι, απίστευτα frame drops. Ακόμα και σε αεροπλάνο που πιάνω τα πιο πολλά frames (αφού στον αέρα δεν έχει και πολλά να κάνει η κάρτα γραφικών), να παίζουν τα frames: 120-86-40-120-124-60-60-35-54 ανά δευτερόλεπτο. Να μη μπορεί να κρατήσει σταθερά frames με τίποτα.

Έκανα roll back στο παλιότερο update και ησύχασα.

Δεν βρίσκω την επιλογή για rollback στα  settings->Update->Recovery. Έχει Reset και advanced startup.

Δημοσ.

αμα το εχεις βαλει εδω και πολλες μερες  ( νομιζω εχει οριο τις 14 )  μετα δεν σε αφηνει να κανεις rollback 

αμα εχεις βαλει τα windows iso με την 1709 ηδη  μεσα παλι δεν παιζει rollback, και στις 2 περιπτωσεις πας για format  ή αλλιως  κρεμεσαι απο τα παπακια της μικροαπαλης μεχρι να γινει κανει κατι στο επομενο μεγαλο update.

για να μην μπερδευομαστε 

1) win + R 

2) γραφουμε  winver

3) παταμε enter

1607 = anniversary 

1703 = creators update

1709 =  fall creators update

ισως εχει ηδη βελτιωθει η κατασταση σε καμια 17046 αν θες να μπεις στο Insider program, αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου και γινεις beta tester για το τιποτα .... 

• Like 1
Δημοσ.

ισως εχει ηδη βελτιωθει η κατασταση σε καμια 17046 αν θες να μπεις στο Insider program, αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου και γινεις beta tester για το τιποτα .... 

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι στο insider και πολλα απο τα θεματα που λετε δεν τα εχω.

*Ξαναπερασα και τα drivers της gpu και δεν εχω και αυτα που εγραψα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...