_Theo_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ξέρετε αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το 1080i αντί του 1080p;; Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε;
saxos55 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ξέρετε αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το 1080i αντί του 1080p;; Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε; Κάνε λίγο υπομονή μήπως διορθωθεί με το patch του Δεκεμβρίου. 1
cpttony Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ξέρετε αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το 1080i αντί του 1080p;; Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε;Δοκίμασε το παρακάτω In Documents/Battlefield1/settings folder, edit the file PROFSAVE_profile with a text editor. Change GstRender.FullscreenRefreshRate 59.939999 to GstRender.FullscreenRefreshRate 60 1
panoc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει καποιο παιδακι που θα ηθελε να παρει ενα noobα απο το χερι να παιξουνε παρεα και να του εξηγησει μικρα ή μεγαλα μυστικα, να του δειξει πως παιζουμε κλπ ? Επικοινωνια, οπως αγαπατε, ts, skype κλπ Nα επαναλαβω τη λεξη κλειδι -> noobας..... ΥΓ panocmp ειναι το nick μου...
overpower Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Παιζει bug στην ballroom σε operation. Αν εισαι defender, και οι attackers βγαλουν behemoth στις πρωτες σημαιες, θεωρητικα σαν defender δεν εχεις anti air. Αν προλαβεις να πας στα 2 μπροστα απο τα μπαλκονια το game δεν σε σκοτωνει. Το εκανα και θελει ελαχιστα λιγοτερο απο 9 sec για να το φτασεις
saxos55 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει καποιο παιδακι που θα ηθελε να παρει ενα noobα απο το χερι να παιξουνε παρεα και να του εξηγησει μικρα ή μεγαλα μυστικα, να του δειξει πως παιζουμε κλπ ? Επικοινωνια, οπως αγαπατε, ts, skype κλπ Nα επαναλαβω τη λεξη κλειδι -> noobας..... ΥΓ panocmp ειναι το nick μου... Ξεκινάς από εδώ, τα βλέπεις όλα και αύριο μεσημέρι έχει διαγώνισμα :p Κάνε με άντ, είμαι πλόκ. Αν και πέρα από την πλάκα δεν νομίζω να μπορέσω να σε βοηθήσω όπως περιγράφεις. Από ότι θυμάμαι από το thread του Skyrim mod, παίζεις αργά βράδυ ενώ εγώ συνήθως πρωΐ ή μεσημέρι. Αλλά ετοιμάζω μικρά βιντεάκια (<4min) στα ελληνικά με tips για το BF1. Να δω πότε θα προλάβω να τα τελειώσω και να τα ανεβάσω. 4
SoFGR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 direct upgrade απο την Ζ ειναι το GSX 1000 της sennheiser τσιμπημενο (καπου 170 στο σκρουτς ) αλλα αξιζει καθε ευρω εφοσον θες να κανεις sound whoring στα FPS γενικα https://www.youtube.com/watch?v=MGX069Zo8kE οταν λεω sound whoring εννοω την δυνατοτητα να μπορεις να χρησιμοποιεις τα αυτια σου σαν 2ο ζευγαρι ματια, ετσι ωστε να σε αποκαλει μετα ο καθε αμπαλος χθεσινος wallhacker cheater κλπ https://www.youtube.com/watch?v=FBeIBPbUuFo in other news, παρελαβα ενα δεματακι σημερα ... say hello to my litle friend 2.0 https://imgur.com/a/BjepS (εδω το 1.0 για οσους ειναι περιεργοι https://www.thelab.gr/forums/topic/76128-official-battlefield-3-thread/?do=findComment&comment=1591578 ) εντυπωσεις μεσα στον μηνα, περιμενω το patch και τον "μεγαλο" driver απο AMD μπας και καρκινιασω λιγοτερο με την παρτη του "καταλαθος" battlefield ( εσπασε η καποτα και βγηκε οπως λεει ο τακης ) παιζω κυριως semi-auto rifles αποτι εχετε δει και στα βιντεο οποτε οποια βελτιωση στο κρατημα εχει το νεο τρωκτικο, σε συγκριση με το προηγουμενο που εχει ΑΘΛΙΕΣ λαβες ( https://imgur.com/a/hj4C2 ) ειναι καλοδεχουμενη. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 in other news, παρελαβα ενα δεματακι σημερα ... say hello to my litle friend 2.0 https://imgur.com/a/BjepS Άμα γυρίσεις το πληκτρολόγιο εκείνο ανάποδα, παίζει να πεταχτεί κανα παστίτσιο όπως το κόβω 5
black66.gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Άμα γυρίσεις το πληκτρολόγιο εκείνο ανάποδα, παίζει να πεταχτεί κανα παστίτσιο όπως το κόβω Δεν είναι πληκτρολόγιο..........σταχτοδοχείο είναι. 2
Zaytsev Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 direct upgrade απο την Ζ ειναι το GSX 1000 της sennheiser τσιμπημενο (καπου 170 στο σκρουτς ) αλλα αξιζει καθε ευρω εφοσον θες να κανεις sound whoring στα FPS γενικα οταν λεω sound whoring εννοω την δυνατοτητα να μπορεις να χρησιμοποιεις τα αυτια σου σαν 2ο ζευγαρι ματια, ετσι ωστε να σε αποκαλει μετα ο καθε αμπαλος χθεσινος wallhacker cheater κλπ Στο Amazon UK βρίσκεις φθηνότερα το 1200 Pro αυτή την περίοδο (το έχει προσφορά) Όμως, εκτός από το εξαιρετικό positioning, σαν ηχητικό αποτέλεσμα έχει πολύ μέτριο. Αν το θέλεις για παιχνίδια και μόνο, οκ, αλλά για γενικότερη λύση στον ήχο, δε θα το επέλεγα. Η SB E5/G5 που είναι στα ίδια χρήματα, έχει σαφώς ανώτερο ήχο και είναι και mobile λύση (laptop, κινητό, NFC, κλπ)
panoc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκινάς από εδώ, τα βλέπεις όλα και αύριο μεσημέρι έχει διαγώνισμα :P Κάνε με άντ, είμαι πλόκ. Αν και πέρα από την πλάκα δεν νομίζω να μπορέσω να σε βοηθήσω όπως περιγράφεις. Από ότι θυμάμαι από το thread του Skyrim mod, παίζεις αργά βράδυ ενώ εγώ συνήθως πρωΐ ή μεσημέρι. Αλλά ετοιμάζω μικρά βιντεάκια (<4min) στα ελληνικά με tips για το BF1. Να δω πότε θα προλάβω να τα τελειώσω και να τα ανεβάσω. Ευχαριστω πολυ, τα βλεπω ηδη τα βιντεακια. Βασικα απογευματα παιζω εγω αργα το βραδυ εχει νανι Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δε τους βλεπω (ναι ειναι μπροστα μου ) εαν δω καποιον το πιο πιθανο ειναι να πεθανει εχω γρηγορα αντανακλαστικα. Για πρωτη φορα καταλαβα κατι φιλους που τους εβαλα στο warthunder και μου ελεγαν "πως τους σκοτωνεις ? εμεις δε τους βλεπουμε ποτε..." παντως μερα με τη μερα βελτιωνομαι, καταφερα το 1/4 (kill/death) να το φερω σχεδον στο 1/1 μεσα σε μια εβδομαδα. Ερωτηση, ενα κιτρινο κυκλακι με θαυμαστικο που αναβει που και που πανω αριστερα τι ειναι ; Α, ξεχασα, αλλη μια νουμπικη ερωτηση, Με το 4 ριχνω τις antitank granades ή οτι αλλο εχω διαλεξει (assault class) τις κανονικες χειροβομβιδες πως τις ριχνω οεο ?
saxos55 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ερωτηση, ενα κιτρινο κυκλακι με θαυμαστικο που αναβει που και που πανω αριστερα τι ειναι ; Α, ξεχασα, αλλη μια νουμπικη ερωτηση, Με το 4 ριχνω τις antitank granades ή οτι αλλο εχω διαλεξει (assault class) τις κανονικες χειροβομβιδες πως τις ριχνω οεο ? Τα σύμβολα explained: To default κουμπί είναι το F αλλά εμένα τουλάχιστο με βολεύει να το έχω στο ένα πλαϊνό κουμπί του mouse (και στο άλλο έχω το melee). 1
panoc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τα σύμβολα explained: syvzV.png To default κουμπί είναι το F αλλά εμένα τουλάχιστο με βολεύει να το έχω στο ένα πλαϊνό κουμπί του mouse (και στο άλλο έχω το melee). thanks again (1. λατρευω το σχολιασμο στα βιντεακια σου 2. αυτος ο trog θα σε βλεπει στον υπνο του ) 1
soctap Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 direct upgrade απο την Ζ ειναι το GSX 1000 της sennheiser τσιμπημενο (καπου 170 στο σκρουτς ) αλλα αξιζει καθε ευρω εφοσον θες να κανεις sound whoring στα FPS γενικα οταν λεω sound whoring εννοω την δυνατοτητα να μπορεις να χρησιμοποιεις τα αυτια σου σαν 2ο ζευγαρι ματια, ετσι ωστε να σε αποκαλει μετα ο καθε αμπαλος χθεσινος wallhacker cheater κλπ in other news, παρελαβα ενα δεματακι σημερα ... say hello to my litle friend 2.0 https://imgur.com/a/BjepS (εδω το 1.0 για οσους ειναι περιεργοι https://www.thelab.gr/forums/topic/76128-official-battlefield-3-thread/?do=findComment&comment=1591578 ) εντυπωσεις μεσα στον μηνα, περιμενω το patch και τον "μεγαλο" driver απο AMD μπας και καρκινιασω λιγοτερο με την παρτη του "καταλαθος" battlefield ( εσπασε η καποτα και βγηκε οπως λεει ο τακης ) παιζω κυριως semi-auto rifles αποτι εχετε δει και στα βιντεο οποτε οποια βελτιωση στο κρατημα εχει το νεο τρωκτικο, σε συγκριση με το προηγουμενο που εχει ΑΘΛΙΕΣ λαβες ( https://imgur.com/a/hj4C2 ) ειναι καλοδεχουμενη. Αν εχεις καρτα ηχου δεν πρεπει να παιζει το GSX 1000 της sennheiser;;;
soctap Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ, τα βλεπω ηδη τα βιντεακια. Βασικα απογευματα παιζω εγω αργα το βραδυ εχει νανι Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δε τους βλεπω (ναι ειναι μπροστα μου ) εαν δω καποιον το πιο πιθανο ειναι να πεθανει εχω γρηγορα αντανακλαστικα. Για πρωτη φορα καταλαβα κατι φιλους που τους εβαλα στο warthunder και μου ελεγαν "πως τους σκοτωνεις ? εμεις δε τους βλεπουμε ποτε..." παντως μερα με τη μερα βελτιωνομαι, καταφερα το 1/4 (kill/death) να το φερω σχεδον στο 1/1 μεσα σε μια εβδομαδα. Ερωτηση, ενα κιτρινο κυκλακι με θαυμαστικο που αναβει που και που πανω αριστερα τι ειναι ; Α, ξεχασα, αλλη μια νουμπικη ερωτηση, Με το 4 ριχνω τις antitank granades ή οτι αλλο εχω διαλεξει (assault class) τις κανονικες χειροβομβιδες πως τις ριχνω οεο ? Πατωντας το ροδακι του ποντικιου σου πρεπει να εχεις default την χειροβομβιδα. Το F ειναι το μαχαιρωμα απο default tου παιγχνιδιου. Τωρα αναλογως το ποντικι σου πχ εγω εχω το 3 δεξι scroll to 4 αριστερο scroll - μπροστα τον τροχο εχω το F μαχαιρωμα - πισω τον τροχο εχω αλλαγη οπλου δηλ το 1 και 2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα