Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκα σήμερα μετά από 2, νομίζω, μήνες, να δοκιμάσω τί πιάνει η αλλαγή σπιτιού-γραμμής και να δω και τί γίνεται με τα τελευταία Patches+Premium.

Τα (γ)ίδια Παντελάκη μου, τα (γ)ίδια Παντελή μου.

Operations.

TP=Toilet Paper.

Ο γκιόζης είχε πάρει το άρμα, είχε κατασκηνώσει πίσω από τη σημαία που αρχικά ξεκινάμε, και χαιρόταν.

Σε όλο το παιγνίδι.

Όποιος ήξερε να πετά, θέριζε.

Ακόμα FF=off, στο Operations...γιατί? Για να μλκίζονται όλοι με 15 χέρια, και να βαράνε-σκορπάνε δίχως έλεος?

Θέματα με blur, επιδόσεις, θερμοκρασίες, glitches in the matrix κλπ, δεν είχα κανένα.

Όλα τα βρήκα όπως τα άφησα.

Φωτιές μέσα από τοίχους, νεκρούς και ζωντανούς μέσα σε τοίχους, τοίχους.

Το ότι άλλαξαν λίγο τα stats των όπλων, ελάχιστη σημασία έχει.

Το ότι αποφάσισε στη μεταφορά να απαυτωθεί το τρωκτικό και πιάνει 1 κλικ στα 2-3, κάπως με ταράζει.

Δημοσ.

Παντως ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν πολλοι παικτες που ανετα θα μπορουσες να τους μπερδεψεις με μποτακι σαν αυτα του cs που δεν κανουν καθολου dmg... Τελευταια αμυνα fort vaux, εχουμε κλεισωσει το Α με το squad, στο Β πεφτουν κορμια και απο τις δυο πλευρες και γενικα τους κραταμε και παμε για νικη. Καπου 20-30 τικς πριν το παρουμε το ματς αποφασιζει καποιο βλημα δικο μας να ξεκλειδωσει μια πυλη στο Α, πεθαινει μεσα σε 15 δευτερολεπτα και χυνονται απο εκει καμια 10αρια μλκες απο τους αντιπαλους. Την συνεχεια δεν την περιγραφω, καταλαβαινεται τι εγινε...

Δημοσ.

Battlefield Incursions με νέο χάρτη και game mode.

Ας ξεκινήσω όμως από τις μικρές αλλαγές που υπήρξαν στον χάρτη Giant Shadow. Οι αλλαγές αφορούν την μορφολογία του χάρτη, ειδικά γύρω από τη Β σημαία. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία. Αφαιρέθηκαν κάποια ξύλα που υπήρχαν για κάλυμμα για την "πάνω ομάδα" (spawn-άρει στο Α), και από μια φορά που έπαιξα τον χάρτη, νομίζω ότι έχει ένα μικρό πλεονέκτημα η "κάτω ομάδα". Επίσης, αφαιρέθηκαν/προστέθηκαν γύρω-γύρω στο χάρτη διάφορα πράγματα.

Πάμε στον νέο χάρτη. Sinai Desert αλλιώς. Η DICE είχε ανεβάσει ένα βίντεο με Flythrough στον χάρτη, αλλά το κατέβασε, οπότε βρήκα αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=IFeG6ELa6oQ

Το νέο game mode, με το όνομα King of the Hill, μου φαίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον από το CQ που έπαιξα στη Giant Shadow. Τρεις περιοχές, που για κάποιο x χρόνο πολεμάνε οι δύο ομάδες να κρατήσουν την σημαία της εκάστοτε περιοχής. Μετά το πέρας του χρόνου ή αν έχει συμπληρωθεί κάποιος αριθμών από captures, αλλάζει περιοχή.

Στο συγκεκριμένο χάρτη, "χωράνε" όλα τα στιλ παιχνιδιού. Προτείνω βέβαια να υπάρχει ένα άρμα ή assault, γιατί όπως και στο παρακάτω gameplay, μας ζόρισε το άρμα, και δεν είχαμε Assult.

Γενικότερα, έγινε μεγάλη βελτίωση στο matchmaking και στον τρόπο που κάνεις join ένα game. Το spotting system, υπάρχει καλύτερη λύση.

Ένα γρήγορο edit έκανα...

https://youtu.be/iKReqLLickY

Τελικά καλά λέω εγώ ότι το Gewehr M95 δεν θέλει skill, απλώς ρίχνεις συνεχώς.

Σας αφήνω με κάτι που πειραματίστηκα,

https://www.youtube.com/watch?v=1P7OZ--TjW0

Συγγνώμη για το μεγάλο post  :-) 

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά καλά λέω εγώ ότι το Gewehr M95 δεν θέλει skill, απλώς ρίχνεις συνεχώς.

Ναι αλλά πρέπει να κάνεις γύρω γύρω την πίστα και να αλλάζεις θέση συνεχώς, σε αντίθεση με τα ''original'' snipers. Και δεν είναι ότι καλύτερο να έρχεσαι αντιμέτωπος τετ α τετ με όσους χρησιμοποιούν αυτόματα είτε και καραμπίνες, ακόμη και με αυτό το όπλο...

Το ''εγκατέλειψα'' πια, είμαι με το smle εδώ και καιρό, αλλά η αλήθεια να λέγεται... :-D .

Στο 2.50 λες ''δεν βαριέσαι, ας πάρω έστω 1 kill πριν με φάει ο άλλος, ή ταν ή επί τας''... :-D  

Δημοσ.

1. Ναι αλλά πρέπει να κάνεις γύρω γύρω την πίστα και να αλλάζεις θέση συνεχώς, σε αντίθεση με τα ''original'' snipers. Και δεν είναι ότι καλύτερο να έρχεσαι αντιμέτωπος τετ α τετ με όσους χρησιμοποιούν αυτόματα είτε και καραμπίνες, ακόμη και με αυτό το όπλο...

2. Στο 2.50 λες ''δεν βαριέσαι, ας πάρω έστω 1 kill πριν με φάει ο άλλος, ή ταν ή επί τας''... :-D  

1. Αν παίζεις aggressive, ναι, πρέπει να κάνεις την πίστα γύρω-γύρω, δεν παίζει σημασία το όπλο που έχεις, απλώς με τα υπόλοιπα έχεις περισσότερες πιθανότητες για kill σε μακρινές βολές (?). Δε το έχω παίξει πολύ το Gewehr M95. Γενικά, δεν θα γράψω την γνώμη μου για το όπλο :-D ​.

2. Τους σκότωνα και τους δύο με το Mars, αλλά ναι κάτι τέτοιο σκέφτηκα. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι και μην την πάρεις. Προτίμησε μια Z, Zx, ZxR.

Εχω τωρα την ZX γιά πες μου γιατι λες οχι... Οι κριτικες που διαβαζω αναφερουν για μεγαλη διαφορα απο τις αντιστοιχες ZX - ZXR

Δημοσ.

Εχω τωρα την ZX γιά πες μου γιατι λες οχι... Οι κριτικες που διαβαζω αναφερουν για μεγαλη διαφορα απο τις αντιστοιχες ZX - ZXR

Οι κριτικές σε sites και περιοδικά;

Διάβασε χρηστών από το Amazon ή άλλα εμπορικά sites.

https://www.amazon.co.uk/BlasterX-Hi-Resolution-Soundcard-Headphone-lighting/product-reviews/B073HT4GM4/ref=cm_cr_dp_d_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

• Like 1
Δημοσ.

Οι κριτικές σε sites και περιοδικά;

Διάβασε χρηστών από το Amazon ή άλλα εμπορικά sites.

https://www.amazon.co.uk/BlasterX-Hi-Resolution-Soundcard-Headphone-lighting/product-reviews/B073HT4GM4/ref=cm_cr_dp_d_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

Επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο για κάρτα ήχου. Τι να πάρω; Εσωτερική, εξωτερική (πχ scarlett), ή απλό dac; Και ποιά; Κυρίως gaming και μουσική. Τα ηχεία μου είναι τα Tannoy reveal 402 studio monitors και sub το Samson mediaone 10s. Ακουστικά δεν χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο για κάρτα ήχου. Τι να πάρω; Εσωτερική, εξωτερική (πχ scarlett), ή απλό dac; Και ποιά; Κυρίως gaming και μουσική. Τα ηχεία μου είναι τα Tannoy reveal 402 studio monitors και sub το Samson mediaone 10s. Ακουστικά δεν χρησιμοποιώ.

Νομίζω ότι χρειάζεσαι έναν εξωτερικό ενισχυτή που να δέχεται οπτική ίνα (φαντάζομαι έχει η μητρική σου). Δεν υπάρχει λόγος για κάρτα εσωτερικά. Εγώ που έχω μόνο ακουστικά, θα έβαζα την Ε5, αλλά την παίρνω συνέχεια μαζί μου όταν ταξιδεύω και δε θέλω να της σκίσω τη μπαταρία, αφού θα είναι συνέχεια στο USB.

Ανοίξτε όμως ένα θέμα, γιατί θα το χαλάσουμε αυτό και υπάρχουν άτομα με σαφώς περισσότερες γνώσεις και σε μηχανήματα, αλλά και των διαθέσιμων στην αγορά :)

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι χρειάζεσαι έναν εξωτερικό ενισχυτή που να δέχεται οπτική ίνα (φαντάζομαι έχει η μητρική σου). Δεν υπάρχει λόγος για κάρτα εσωτερικά. Εγώ που έχω μόνο ακουστικά, θα έβαζα την Ε5, αλλά την παίρνω συνέχεια μαζί μου όταν ταξιδεύω και δε θέλω να της σκίσω τη μπαταρία, αφού θα είναι συνέχεια στο USB.

Ανοίξτε όμως ένα θέμα, γιατί θα το χαλάσουμε αυτό και υπάρχουν άτομα με σαφώς περισσότερες γνώσεις και σε μηχανήματα, αλλά και των διαθέσιμων στην αγορά :)

OK. http://www.insomnia.gr/topic/662233-αναζήτηση-καλύτερης-λύσης-για-αναβάθμιση-ήχου/?p=56124263

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...