Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικα υπαρχει κανα medal που να θελει να κανουν καμια 20αρια revives μηπως και το δουν σαν assignment για exp? Μπας και δουμε καμια ασπρη μερα (ή εβδομαδα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικα υπαρχει κανα medal που να θελει να κανουν καμια 20αρια revives μηπως και το δουν σαν assignment για exp? Μπας και δουμε καμια ασπρη μερα (ή εβδομαδα)

Assignment είχε για ένα perk/specialization. Για medal έχει αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Αλλά μην ξεχνάμε, μπορεί να μην κάνουν revive ή να μοιράζουν σφαίρες, αλλά έχουμε το πιγκάλ ;) , win-win.

• Like 1

Ρε σεις, έχετε παρατηρήσει πιο πολύ cpu usage τις τελευταίες μέρες ; (κι όταν λέω πιο πολύ εννοώ almost constant 100%), από τότε βασικά που ξεκίνησαν τα operation campaigns.

Ειδικά αν αλλάξεις server (πχ βαρεθείς ένα operation) και πας σε άλλο την έφαγες... (εγώ τεσπα).

δεν ήταν έτσι πριν λίγο καιρό..όσο πάει σαν να χειροτερεύει το πράμα.

Εγώ παρατήρησα frame drops, από εκεί που είμαι min 143, κάνει κάτι βουτιές στα 70.

Μετά το Fall Creator's update είχα, αλλά λίγα. Μετά το δικό τους patch, χειροτέρεψε.

Ωχ ισχύει

Και τωρα που το βλέπω, λέω να το κάνω και με το μαρτίνι 2 σε 1

Εσείς γενικά ποιο χρησιμοποιείτε;

Για κάποιο λόγο εγω έχω κολλήσει με το ρωσικο 1895

Ειναι το animation που κάνει όταν οπλιζει; το sweet spot;

Δεν ξέρω, πάντως με έχει βολέψει πολύ!

Εσείς γενικά ποιο χρησιμοποιείτε;

Για κάποιο λόγο εγω έχω κολλήσει με το ρωσικο 1895

Ειναι το animation που κάνει όταν οπλιζει; το sweet spot;

Δεν ξέρω, πάντως με έχει βολέψει πολύ!

Δεν υπάρχει λόγος να σου πω ποιο βολεύει εμένα ή το Zaytsev (τυχαία--τον αναφέρω επειδή παίζει scout κυρίως και αυτός). Είναι υποκειμενικό, όπως έγραψες και ο ίδιος αυτά τα χαρ/κά σε κάνουν να σου αρέσει το Winchester 1895.

Τώρα αν θες να μάθεις, νομίζω είναι πασιφανές ότι προτιμώ το Springfield M1903 σε κάθε περίπτωση.

• Like 1

Εχω ενα περιεργο θεμα.

Οταν παω να κανω κυκλικη κινηση για καποιο λογο κολλαει και εχει μια καθυστερηση σε σχεση με το ποντικι

Ρε σεις, έχετε παρατηρήσει πιο πολύ cpu usage τις τελευταίες μέρες ; (κι όταν λέω πιο πολύ εννοώ almost constant 100%), από τότε βασικά που ξεκίνησαν τα operation campaigns.

Ειδικά αν αλλάξεις server (πχ βαρεθείς ένα operation) και πας σε άλλο την έφαγες... (εγώ τεσπα).

δεν ήταν έτσι πριν λίγο καιρό..όσο πάει σαν να χειροτερεύει το πράμα.

και εγω με 4690k στα 4.4 το ιδιο θεμα εχω, ειναι ενας απο τους λογους που εχω αφησει στον "παγο" το game, φαινεται και εδω στο βιντεο οτι υπαρχει θεμα στο framepacing  παρολο που δεν εχω καποιο γραφημα  ανοιχτο 

http://www.insomnia.gr/topic/608483-battlefield-1-pc/?view=findpost&p=56050967

το σπαστικο ειναι οτι μπορει να παιξεις στον ιδο server και στο ιδιο map ενα γυρο και να πηγαινουν ολα μια χαρα, ενω αργοτερα οταν το επαναλαβεις να μαμιεται το συμπαν,  την επομενη  θα δοκιμασω 48 παικτες και κατω, δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που  αυτο-μπαναρομαι απο το 64player clusterfuck ......

Εγώ παρατήρησα frame drops, από εκεί που είμαι min 143, κάνει κάτι βουτιές στα 70.

Μετά το Fall Creator's update είχα, αλλά λίγα. Μετά το δικό τους patch, χειροτέρεψε.

για δοκιμασε αυτο το "ματζουνι" https://forums.geforce.com/default/topic/1025593/geforce-drivers/scripted-fix-for-stuttering-with-fps-drop-post-win-10-creators-update-now-with-re-enable-script-by-jaybee/

κατι παρομοια κανανε  αρκετη δουλεια στο creators update, αλλα επειδη σε μερικα games δεν εβλεπα φως οση ωρα και αν σπαταλουσα σε  tweaking  γυρισα στα 7αρια  και ηρεμησα, οταν αλλαξω  πλατφορμα θα αλλαξω παλι και λειτουργικο. 

Εχω ενα περιεργο θεμα.

Οταν παω να κανω κυκλικη κινηση για καποιο λογο κολλαει και εχει μια καθυστερηση σε σχεση με το ποντικι

http://donewmouseaccel.blogspot.gr/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html

το εφτιαξα

Βάζοντας fxaa αντί ΤΑΑ (χάλια μαύρα,πολύ αισχρό aliasing σε 1080p) και ssao αντί hbao (όχι τρελή διαφόρα αλλά halo + ghosting..) είδα μια διαφορά, αλλά και πάλι δεν αξίζει. (ακόμα κ μετά από 1 operations αλλάζει server άρα μαμιέται κι από κει..)

Τόσο καιρό το παιχνίδι ήταν στρωτό χωρίς τρελά θέματα αλλά μετά τα 2 updates τραγικοποιήθηκε,το θέμα είναι χωρίς "ουσιαστικό" λόγο, κρίμα αλλά αν δεν φτιάξει ξενερώνω και μάλλον το αφήνω σιγά σιγά.

• Like 1

μπορουσες απλα να ενεργοποιησεις το  raw input  απο τις ρυθμισεις στο game ..... 

Βάζοντας fxaa αντί ΤΑΑ (χάλια μαύρα,πολύ αισχρό aliasing σε 1080p) και ssao αντί hbao (όχι τρελή διαφόρα αλλά halo + ghosting..) είδα μια διαφορά, αλλά και πάλι δεν αξίζει. (ακόμα κ μετά από 1 operations αλλάζει server άρα μαμιέται κι από κει..)

Τόσο καιρό το παιχνίδι ήταν στρωτό χωρίς τρελά θέματα αλλά μετά τα 2 updates τραγικοποιήθηκε,το θέμα είναι χωρίς "ουσιαστικό" λόγο, κρίμα αλλά αν δεν φτιάξει ξενερώνω και μάλλον το αφήνω σιγά σιγά.

δες τα settings στο τελος του video που εδειξα πιο πριν, ειναι οτι πρεπει και για try hard mode  ( οσο νοημα εχει να try-hardareis σε public  τελοςπαντων ) και εννοειται πως δεν βαζεις AA, το ενα shader based ειναι χειροτερο απο το αλλο ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...