minim3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα, το τσιμπισα και εγω την προσφορα για το premium. Αξιζει με χιλια για αυτα τα λεφτα. το ειχα παιξει λιγο στην αρχη, οταν βγηκε. Δεν μου πολυαρεσε. πισω στο bf4. τωρα μετα απο κανα χρονο αρχισα να το παιζω ξανα, την εχω καταβρει με τα operations. οποιος θελει με κανει add: Miniim33 , για να κανουμε ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Add me Philip_Chibs Τσίμπησα και εγώ premium. Δεν πολύ έπαιζα αλλά ξαναρχίζω πάλι Πολύ περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Στα 15, εννοείται πως έφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minim3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 συνηθισμενος απο conquest στο bf4, δοκιμασα το ιδιο στο bf1 πριν κανα χρονο και ηταν μεγα αποτυχια. Το ξαναδοκιμασα τελος Οκτωβριου και καταλαβα οτι το bf1 ειναι σχεδιασμενο για operations τελικα. εκει το απολαμβάνεις. Το conquest του bf1 ειναι καμμια σχεση με bf3/4, τελειως χαλια και καθολου balancing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Άσχετο, αλλά μήπως έχει κανείς πρόβλημα με το ping? Το πρωι δεν εβρισκα για κανεναν λογο operation με ατομα μεσα τελειως χαλια και καθολου balancing. Γενικα πασχει το balance system του bf1. Γενικα αν παρατηρησεις, αρκετες φορες ειτε δεν ειναι γεματη μια ομαδα (κατα 6-7 ατομα) ενω η αλλη ειναι φουλ, ή στην μια ΜΟ ρανκ ειναι 50 ενω στην αλλη 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορούν ένα για κλεψιά και γράφει ο συμπαίκτης του "600 hours and I've only seen two" Που'σαι ρε Saxo όταν σε χρειαζόμαστε;;;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γενικα πασχει το balance system του bf1. Γενικα αν παρατηρησεις, αρκετες φορες ειτε δεν ειναι γεματη μια ομαδα (κατα 6-7 ατομα) ενω η αλλη ειναι φουλ, ή στην μια ΜΟ ρανκ ειναι 50 ενω στην αλλη 80 Πάσχει και πολύ μάλιστα, βέβαια η χοντράδα είναι όταν πας στην ομάδα με τους λιγότερους για fairplay και είτε είσαι ο μόνος που το κάνεις είτε σε λίγο θα ανήκεις και πάλι στην ομάδα με τους λιγότερους...έχει θέμα η υπόθεση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κ εκεί που λέγαμε άντε να πάει ξανά στα 20€ ξαφνικά το βλέπω στα 14.99€ ! Εκεί που την έχεις για φραγκοφονιά την ΕΑ κάνει μερικές φορές κάτι αψυχολόγητα ! Το πήρα και εννοείτα ότι αξίζει σε αυτά τα λεφτά! Έπαιξα κάποιους από τους ρωσικούς χάρτες που δεν τους είχα δει και πράγματι είναι πολύ καλοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κ εκεί που λέγαμε άντε να πάει ξανά στα 20€ ξαφνικά το βλέπω στα 14.99€ ! Εκεί που την έχεις για φραγκοφονιά την ΕΑ κάνει μερικές φορές κάτι αψυχολόγητα ! Το πήρα και εννοείτα ότι αξίζει σε αυτά τα λεφτά! Έπαιξα κάποιους από τους ρωσικούς χάρτες που δεν τους είχα δει και πράγματι είναι πολύ καλοί Black Friday ήρθε νωρίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Άσχετο, αλλά μήπως έχει κανείς πρόβλημα με το ping? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος , τι εννοείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minim3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κ εκεί που λέγαμε άντε να πάει ξανά στα 20€ ξαφνικά το βλέπω στα 14.99€ ! Εκεί που την έχεις για φραγκοφονιά την ΕΑ κάνει μερικές φορές κάτι αψυχολόγητα ! Το πήρα και εννοείτα ότι αξίζει σε αυτά τα λεφτά! Έπαιξα κάποιους από τους ρωσικούς χάρτες που δεν τους είχα δει και πράγματι είναι πολύ καλοί Οντως οι ρωσικοι χαρτες μου αρεσαν και μενα παρα πολυ. Operations δαγκωτο για bf1. Το θεμα ειναι οτι δεν επιτρεπουν private servers kai customization/scripts οπως bf3/4. Οποτε το conquest το οποιο σε locker/metro με auto nuke/player balancing δεν υπαρχει. Οποτε το conquest στο bf1 ειναι τελειως ακυρο και 1sided. επισης οι snipers ειναι πολυ πιο δυνατοι στο bf1 σε σχεση με τα προηγουμενα. Σχεδον ποτε δεν παιζω αυτο το class. Παντα ορμαω για το flanking. Απλα τωρα κανω τρελο ζιγκ ζαγκ γιατι βαρανε απο παντου οι ατιμοι. εμπρος στον αγωνα αδερφια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος , τι εννοείς ? Συνήθως βρίσκω servers με ping 67-72, από χθες δεν μπορώ να βρω κάτω από 80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το παιχνίδι. Στα graphic options όταν επιλέγω fullscreen η εικόνα γίνεται θολή σε σημείο που το παιχνίδι να παίζεται δύσκολα. Δοκίμασα να κλείσω κάποιες άλλες ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν επιλέξω borderless fullscreen. Τότε είναι οκ, αλλά από τότε που βάλανε την επιλογή για HDR τα γραφικά μου φαίνονται χειρότερα. Να πω εδώ οτι έχω συνδέσει την οθόνη μέσω HDMI. Το έχει συναντήσει και άλλος αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το παιχνίδι. Στα graphic options όταν επιλέγω fullscreen η εικόνα γίνεται θολή σε σημείο που το παιχνίδι να παίζεται δύσκολα. Δοκίμασα να κλείσω κάποιες άλλες ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν επιλέξω borderless fullscreen. Τότε είναι οκ, αλλά από τότε που βάλανε την επιλογή για HDR τα γραφικά μου φαίνονται χειρότερα. Να πω εδώ οτι έχω συνδέσει την οθόνη μέσω HDMI. Το έχει συναντήσει και άλλος αυτό;; Το'χουν κι άλλοι: https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/129094/battlefield-1-runs-at-1080-interlaced-1080i-instead-of-progressive-scan-1080p-after-last-update "it is being investigated" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Άσχετο, αλλά μήπως έχει κανείς πρόβλημα με το ping? Κι εγώ είδα μια πολύ μικρή αύξηση. Στους server που είχα 55 ping, τώρα έχω 62. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα