gildo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο 50 ωρες στο νεο cod, ξαναγυρισα και ειμαι καλα Ασε που εκει περα ειχα γινει χειροτερος απο τον saxo στα report player 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο 50 ωρες στο νεο cod, ξαναγυρισα και ειμαι καλα Ασε που εκει περα ειχα γινει χειροτερος απο τον saxo στα report player Ωχ...Τσιτέρια κάργα ε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδια εγω ειδα αρκετούς μέσα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω γιατι αλλα επαιξα με sniper και δεν μπορουσα να κανω headshot. Ενω στοχευα κεφαλι, εκανα κανα 80+ dmg. Τα εικονιδια και εγω νομιζω εφτιαξαν. Απο plane δεν εχω θεμα πλεον Την αποσταση την αλλαζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδια εγω ειδα αρκετούς μέσα στο παιχνίδι. Τι διάολο. Πρώτα αγοράζουν το hack και μετά το game; Ώρα είναι τα cheat sites μαζί με την αγορά του hack να κάνουν δώρο το game. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Την αποσταση την αλλαζεις; Ναι κανονικα. Παιζει να μην ηταν η μερα μου τοτε. Τωρα ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=aNFI2d5VGpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παρεα με τον killer captain tony 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Η αντίπαλη ομάδα έπαιζε στο Xbox; :p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Η αντίπαλη ομάδα έπαιζε στο Xbox; :P Aν δεν κανω λαθος στο 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 αυτα για σημερα Πως βγαινουν αυτα τα σκορ ρε παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μονο σε operation η frontline μπορει να βγουν τετοια σκορ, αλλα και παλι δυσκολα.. Σε Operation ηταν στην Sinai (και στα αλλα 2 Maps εκανα 50+) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 ~8 λεπτά με headshots και σε 1440p (αν τα δεχτεί το YouTube). https://youtu.be/I18vXzCe0eY Αν και κατέβηκε, ίσως έχουμε ημερομηνία για το (μισό) DLC που έρχεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Τι διάολο. Πρώτα αγοράζουν το hack και μετά το game; Ώρα είναι τα cheat sites μαζί με την αγορά του hack να κάνουν δώρο το game. Καλησπέρα παιδια. Το FairFight τι γίνεται ;; Σταματησε να μπαναρει, εχω να δω καιρο μηνυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οταν στο ιδιο Game ξεκινας και παιρνεις και τα 2 medals. @Tony ευκολακι θα ειναι για εσενα, εχει να κανει με scout (valor & sniper guard) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα