Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιος?

Τώρα ψάχνουμε τον δεύτερο στην Ελλάδα που παίζει Operations.

:P :p :P

(αλλά σοβάρα τώρα, there's your answer. Είναι λίγοι αυτοί που παίζουν Operations οπότε παίζει να μην πάρεις απάντηση)

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια καντε με add στο IToldYouImBetter ( ναι το ξερω ειναι *** name, για να σπαω νευρα το εχω ).

Οποιος ψαχνει teamplayer ειμαι ο ανθρωπος του. Παιζω πιο πολυ conquest αλλα αμα τυχει και κανα operation δεν εχω θεμα. 

Δημοσ.

Τώρα ψάχνουμε τον δεύτερο στην Ελλάδα που παίζει Operations.

:P :P :P

(αλλά σοβάρα τώρα, there's your answer. Είναι λίγοι αυτοί που παίζουν Operations οπότε παίζει να μην πάρεις απάντηση)

Εγω παιζω μονο operations :PΣτα υπολοιπα modes εχω παιξει ελαχιστα.Στο bf1 tracker λεει οτι εχω παιξει 584 match operations :shock:

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και χειρότερα!!!

Δεν ξέρω τι αλλάξανε πάλι, αλλά:

1. Με το που μπαίνω, ανάβει αμέσως πορτοκαλί packet loss & frame sync

2. Δε μπορώ να πετύχω κανέναν

3. Τα icons είναι τα ίδια πριν το patch

4. Δε βρίσκω server με λιγότερο από 35ms, ενώ είχα δεκάδες από 12-30

5. Μετά το 0:5 βγαίνω.

Αυτά στα 4 τελευταία παιχνίδια που έπαιξα μετά το patch.

Πάω για PUGB... 

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια απ' αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις με τους servers, τα έχω και εγώ. Δύσκολα βρίσκω server που να κρατάει 60+ fps, ευτυχώς χωρίς packet loss και υψηλότερο ping. Τα εικονίδια εμένα μου δεν είναι τόσο αχνά όπως πριν.

Δημοσ.

Εγω παιζω μονο operations :PΣτα υπολοιπα modes εχω παιξει ελαχιστα.Στο bf1 tracker λεει οτι εχω παιξει 584 match operations :shock:

Ναι μωρέ, ντάξει. Αστειευόμουν. Κι εγώ θα παίξω Operations αν δω κάποιον από την friend-list μέσα αλλά μέχρι εκεί.

Σήμερα για παράδειγμα μπήκα και έπαιξα με overpower. Βλαστήμησα βέβαια γιατί συνάντησα πάλι το ricochet bug το οποίο επιβεβαιώνεται και από άλλους.

https://youtu.be/xtqYz96QEpY

(στην περιγραφή έχω και τα σημεία που το rocket κάνει ricochet αντί να χτυπήσει)

Δημοσ.

Τώρα βρήκα χρόνο να το δω... 

Εντάξει, αν το κάνουν αυτό, καταστράφηκε το παιχνίδι.

Από εκεί φαίνεται σε ποιούς απευθύνεται. Σε 12χρονα που τους αρέσει το πιου-πιου και δεν ξέρουν/θέλουν να παίξουν ομαδικά.

Και για να μη χάσω τον καλό παίκτη που παρακαλάει για revive/ammo, ας βάλω ένα perk να γίνονται όλα μαγικά.

Σε λίγο θα βγω να πω ότι είναι καλύτερο το CoD...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα επαιξα με sniper και δεν μπορουσα να κανω headshot. Ενω στοχευα κεφαλι, εκανα κανα 80+ dmg. 

Τα εικονιδια και εγω νομιζω εφτιαξαν. Απο plane δεν εχω θεμα πλεον

Δημοσ.

Τώρα βρήκα χρόνο να το δω... 

Εντάξει, αν το κάνουν αυτό, καταστράφηκε το παιχνίδι.

Από εκεί φαίνεται σε ποιούς απευθύνεται. Σε 12χρονα που τους αρέσει το πιου-πιου και δεν ξέρουν/θέλουν να παίξουν ομαδικά.

Και για να μη χάσω τον καλό παίκτη που παρακαλάει για revive/ammo, ας βάλω ένα perk να γίνονται όλα μαγικά.

Σε λίγο θα βγω να πω ότι είναι καλύτερο το CoD...

φίλε εγώ το παράτησα το παιχνίδι.παίζω ελάχιστα πλέον, προτιμώ Fortnite :D

Δημοσ.

Ναι μωρέ, ντάξει. Αστειευόμουν. Κι εγώ θα παίξω Operations αν δω κάποιον από την friend-list μέσα αλλά μέχρι εκεί.

Σήμερα για παράδειγμα μπήκα και έπαιξα με overpower. Βλαστήμησα βέβαια γιατί συνάντησα πάλι το ricochet bug το οποίο επιβεβαιώνεται και από άλλους.

https://youtu.be/xtqYz96QEpY

(στην περιγραφή έχω και τα σημεία που το rocket κάνει ricochet αντί να χτυπήσει)

Μου έτυχε και μένα ενώ έπαιζα operations στη fao fortress. Άδειασα το rocket gun πάνω στο τανκ με συνολικό damage 8... όλες οι βολές στην πίσω πλευρά του.

Όσοι θέλετε κάντε με add --> Prokroustis87

Δημοσ.

Με έχουν κατηγορήσει για wallhack/aimbot/hack.

Με έχουν βρίσει εμένα και τη μάνα μου.

Μου έχουν «ευχηθεί» καρκίνο.

Είναι όμως από τις λίγες φορές που κάποιος με έβρισε και απλά γέλασα δυνατά:

Backstory:

Ήταν ένας τύπος που τον pwnαρα δυνατά και γενικά είχα έναν καλό γύρο. Οπότε προφανώς στο ενδιάμεσο βγήκε και με googλαρε.

Πριν την παρακάτω εικόνα είχε γράψει "kambotzis you greek whore"

post-175401-0-05859000-1510337428_thumb.jpg

Apparently, ευθύνομαι και για τα 4 μνημόνια.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...