panoc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Την revolution χρειάζεσαι. Περιλαμβάνει το base game + όλα τα DLC που έχουν και θα κυκλοφορήσουν @Zaytsev St.Petersburg καλός Server, σε περίπτωση που δεν βρίσκεις official. Όσο για τα προβλήματα, κάποια τα αντιμετώπισα και εγώ σήμερα. Μαλλιστα, και εαν εχω ηδη το base game απο το Εa access πως προσθετω τα υπολοιπα dlc? Αγοραζοντας το premium pass? Σορυ για της μαλλον ηληθιες ερωτησεις αλλα μου φαινεται πολυ μπερδεμενο το origin σε σχεση με το steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μαλλιστα, και εαν εχω ηδη το base game απο το Εa access πως προσθετω τα υπολοιπα dlc? Αγοραζοντας το premium pass? Σορυ για της μαλλον ηληθιες ερωτησεις αλλα μου φαινεται πολυ μπερδεμενο το origin σε σχεση με το steam Αυτό δεν το γνωρίζω ακριβώς. Επικοινώνησε με το support της EA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μαλλιστα, και εαν εχω ηδη το base game απο το Εa access πως προσθετω τα υπολοιπα dlc? Αγοραζοντας το premium pass? Σορυ για της μαλλον ηληθιες ερωτησεις αλλα μου φαινεται πολυ μπερδεμενο το origin σε σχεση με το steam Ναι, θελει το premium pass για ολα τα dlc, και αυτην την στιγμη παιζει και σε καλη τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται για επεξεργασια βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται για επεξεργασια βιντεο? Sony Vegas 13, αλλά δεν υποστηρίζει GPU acceleration. Το ίδιο και ο saxos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οσο και να χτυπιεσαι αν δεν τραβαει η ομαδα βραστα.Για να μην μας λεει ο saxos δηλαδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Που να πας με packet loss...? Τέτοιο σκορ είναι κατόρθωμα με τις συνδέσεις που έχετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Πολλες φορες δεν βλεπω καθολου hit markers.Το accuracy να φανταστεις εχει γονατισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παιδια αλλαξε ο τροπος που κανεις spectate;;; δεν το βρισκω στην επιλογη recent servers. Δεν μου βγαζει κανεναν server εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παιδια αλλαξε ο τροπος που κανεις spectate;;; δεν το βρισκω στην επιλογη recent servers. Δεν μου βγαζει κανεναν server εκει. Κάποια βλακεία έχουν κάνει με αυτό που δεν έχει σχέση με το spectate. Κι εγώ όταν πάω στο recent δε μου δείχνει κανένα server, κι ας έχω μπει σε δύο-τρεις στο συγκεκριμένο session. Προς το παρόν ο τρόπος να βρίσκεις που ήσουν (ώστε να κάνεις spectate) είναι ο εξής: -Πατας ESC μέσα στο παιχνίδι -Server Info -Σημειώνεις κάπου τον αριθμό του server (όλοι οι server έχουν αριθμό στον τίτλο) -Πατάς QUIT -Multiplayer --> Server Browser -Κάνεις search τον αριθμό του server που σημείωσες πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Κάποια βλακεία έχουν κάνει με αυτό που δεν έχει σχέση με το spectate. Κι εγώ όταν πάω στο recent δε μου δείχνει κανένα server, κι ας έχω μπει σε δύο-τρεις στο συγκεκριμένο session. Προς το παρόν ο τρόπος να βρίσκεις που ήσουν (ώστε να κάνεις spectate) είναι ο εξής: -Πατας ESC μέσα στο παιχνίδι -Server Info -Σημειώνεις κάπου τον αριθμό του server (όλοι οι server έχουν αριθμό στον τίτλο) -Πατάς QUIT -Multiplayer --> Server Browser -Κάνεις search τον αριθμό του server που σημείωσες πριν. Μετα πατας κωδικο.Θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε. https://www.youtube.com/watch?v=pfKrKtSFAUc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γενικά κάτι παίζει και με το server browser...ναι μεν έχουν βάλει πλέον και operations μέσα αλλά αν έχω επιλέξει EUROPE παίζει να μη μου δείχνει ούτε ένα server,χωρίς να έχω επιλέξει region μου βγάζει και Ευρωπαϊκούς...περίεργα πράγματα σήμερα..και βέβαια χειρότερο ping τις τελευταίες μέρες (μόνο στο BF1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γενικά κάτι παίζει και με το server browser...ναι μεν έχουν βάλει πλέον και operations μέσα αλλά αν έχω επιλέξει EUROPE παίζει να μη μου δείχνει ούτε ένα server,χωρίς να έχω επιλέξει region μου βγάζει και Ευρωπαϊκούς...περίεργα πράγματα σήμερα..και βέβαια χειρότερο ping τις τελευταίες μέρες (μόνο στο BF1). Πατα reset filter και μετα στο server browser επελεξε operations και τα maps που θελεις.Μου το εκανε και εμενα στην αρχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οφείλω να ομολογήσω ότι με μερικά έχω γελάσει αρκετά... http://www.bfwishlist.com/ Από την άλλη, αν αυτή είναι η κοινότητα που ζητάει πράγματα από τη DICE, ας μην αναρωτιόμαστε γιατί το παιχνίδι έχει καταντήσει έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Τσίμπησα και γω το DLC με την προσφορά, μαζεύεστε σε κανένα discord εσείς? Άλλη φάση να παίζεις σόλο και άλλο game με squad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα