saxos55 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Lol. Ο Χριστός κι η Παναγιά. Στο χρόνο που του πήρε να το γράψει αυτό, θα είχε ανέβει 3 level 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αλλάξανε πάλι κάτι στα world icons??? Έπαιξα ένα γύρο τώρα για δοκιμή, έβαλα Fall Creators Update, και κάποιες φορές των αντιπάλων ήταν τεράστια και μου έδειχναν και πόσο health είχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Oρίστε, οι ευχές σας εισακούστηκαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αλλάξανε πάλι κάτι στα world icons??? Έπαιξα ένα γύρο τώρα για δοκιμή, έβαλα Fall Creators Update, και κάποιες φορές των αντιπάλων ήταν τεράστια και μου έδειχναν και πόσο health είχαν Αντε θα μπω για ενα παιχνιδι ,αν και πηγαινα για υπνο, για να δω αν οντως τα αλλαξαν *Βασικα δεν μου βγαζει καποιο update, μονο νωριτερα εκανε το Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αλλάξανε πάλι κάτι στα world icons??? Όχι δεν είδα αλλαγή, αν και δεν έκανα το νέο Windows update. Απ' ότι διάβασα είναι bug και όχι feature. Θα διορθωθεί στο επόμενο update (τι θα χαλάσουν όμως ). Ωστόσο, παρατηρήσατε το παρακάτω? Τελευταίο μήνυμα του chat. Με γρήγορα μαθηματικά, αν παίζουν στο PC 12000 άτομα, τα μισά έγιναν ban? Αφμιβάλλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ίσως πείραξαν το threshold του fairfight και έδωσε ban αναδρομικά (δηλαδή ακόμα και σε παίχτες που έχουν πχ να παίξουν δύο βδομάδες), «σκανάροντας» ξανά τα στατιστικά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αλλάξανε πάλι κάτι στα world icons??? Έπαιξα ένα γύρο τώρα για δοκιμή, έβαλα Fall Creators Update, και κάποιες φορές των αντιπάλων ήταν τεράστια και μου έδειχναν και πόσο health είχαν Το παρατήρησα και εγώ κάποια στιγμή και λέω ιδέα μου θα ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν είδα αλλαγή, αν και δεν έκανα το νέο Windows update. Απ' ότι διάβασα είναι bug και όχι feature. Θα διορθωθεί στο επόμενο update (τι θα χαλάσουν όμως ). Ωστόσο, παρατηρήσατε το παρακάτω? Τελευταίο μήνυμα του chat. Με γρήγορα μαθηματικά, αν παίζουν στο PC 12000 άτομα, τα μισά έγιναν ban? Αφμιβάλλω Αυτο σκεφτηκα και εγω.Παντως το fairfight ειναι απο τα πιο σαπια anticheat.Μπορει να πεταξει εξω παικτες που δεν ειναι cheaters. How it works Fairfight is the anti-cheat software used in many games - also in R6S. It works by continually gathering all data of all play sessions, generating new information with this data e.g. average k/d with a certain rank, min/max kill/death ratio, average shots until the target is dead, average headshots per player per game, and so on. So the more data it gathered the more accurate it gets. If someone always does a headshot with his first shot from a weapon, it can easily compare it to the collected data and see that this person must be cheating, because this almost never happens - in theory. Why it fails In reality though as we all know, it isn't working. The reason is, fairfight first needs data that can be compared to current actions. Let's say the first 10 games played with fairfight had 50% cheaters in it. Now fairfight has collected data that it assumes is normal behavior. All new data will be compared to that seed and since the seed is already plagued with cheaters, new cheaters won't be recognized: "This guy is doing 80% headshots. Is this normal? Let's compare it with the data (that had 50% cheaters): Yes this is normal - go on." So the more cheaters there are that aren't recognized by fairfight the less accurate it gets. Το πιο πιθανο ειναι να εχει πεταξει παικτες που απλα επαιζαν καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Η ομάδα δίνει πόνο σε Operations. (σε αμερικάνικο server, γι αυτό και παραπάνω από τους μισούς έχουν high ping, αλλά είμασταν τόσοι πολλοί με ~130 που ήταν σα να παίζουμε κανονικά). Πλάκα έχει και το Operations αλλά ατελείωτο βρε αδερφέ. Πρέπει για να παίξεις να αφιερώσεις ένα δίωρο στο νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αυτο σκεφτηκα και εγω.Παντως το fairfight ειναι απο τα πιο σαπια anticheat.Μπορει να πεταξει εξω παικτες που δεν ειναι cheaters. How it works Fairfight is the anti-cheat software used in many games - also in R6S. It works by continually gathering all data of all play sessions, generating new information with this data e.g. average k/d with a certain rank, min/max kill/death ratio, average shots until the target is dead, average headshots per player per game, and so on. So the more data it gathered the more accurate it gets. If someone always does a headshot with his first shot from a weapon, it can easily compare it to the collected data and see that this person must be cheating, because this almost never happens - in theory. Why it fails In reality though as we all know, it isn't working. The reason is, fairfight first needs data that can be compared to current actions. Let's say the first 10 games played with fairfight had 50% cheaters in it. Now fairfight has collected data that it assumes is normal behavior. All new data will be compared to that seed and since the seed is already plagued with cheaters, new cheaters won't be recognized: "This guy is doing 80% headshots. Is this normal? Let's compare it with the data (that had 50% cheaters): Yes this is normal - go on." So the more cheaters there are that aren't recognized by fairfight the less accurate it gets. Το πιο πιθανο ειναι να εχει πεταξει παικτες που απλα επαιζαν καλα. Όχι, το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ πετάει cheaters, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Η ομάδα δίνει πόνο σε Operations. (σε αμερικάνικο server, γι αυτό και παραπάνω από τους μισούς έχουν high ping, αλλά είμασταν τόσοι πολλοί με ~130 που ήταν σα να παίζουμε κανονικά). operations.jpg Πλάκα έχει και το Operations αλλά ατελείωτο βρε αδερφέ. Πρέπει για να παίξεις να αφιερώσεις ένα δίωρο στο νερό. Τι φαση. Εμενα με εδειχνε στην θεση σου και εσενα στην δικια μου Μαλλον διαφορετικο scoreboard ειχαμε το παιχνιδι ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χαχαχαχααχχαχαχααχ! Αυτός βέβαια, γενικά δεν το γουστάρει το 1, αλλά έχει πλάκα το κράξιμο https://www.youtube.com/watch?v=Erc_oVi5E-8 Edit: Σίγουρα κάτι έκαναν... 1. Μπήκα και δεν έφερνε την αρχική οθόνη 2. Μου λέει έχω battlepack, πάω να το ανοίξω, no unopened battlepacks 3. Δε βρίσκω ούτε έναν official server να μπω 4. Πάγωσαν τα Windows κι έπρεπε να κάνω hard reset όταν έκανα Quit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Η ομάδα δίνει πόνο σε Operations. (σε αμερικάνικο server, γι αυτό και παραπάνω από τους μισούς έχουν high ping, αλλά είμασταν τόσοι πολλοί με ~130 που ήταν σα να παίζουμε κανονικά). operations.jpg Πλάκα έχει και το Operations αλλά ατελείωτο βρε αδερφέ. Πρέπει για να παίξεις να αφιερώσεις ένα δίωρο στο νερό. Ρε Καμπότζη τί σκορ είναι αυτά ρε γαμώτο...Θα μας τρελάνετε ρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να μου εξηγησει με δυο λογακια τι διαφορα εχει το standard edition που παιρνεις με το EA Access και το Revolution ? Εχω μπερδευτεο εντελως.... Τι χρειαζεται να αγορασει καποιος για να εχει ολους τους χαρτες να παιζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να μου εξηγησει με δυο λογακια τι διαφορα εχει το standard edition που παιρνεις με το EA Access και το Revolution ? Εχω μπερδευτεο εντελως.... Τι χρειαζεται να αγορασει καποιος για να εχει ολους τους χαρτες να παιζει ; Την revolution χρειάζεσαι. Περιλαμβάνει το base game + όλα τα DLC που έχουν και θα κυκλοφορήσουν @Zaytsev St.Petersburg καλός Server, σε περίπτωση που δεν βρίσκεις official. Όσο για τα προβλήματα, κάποια τα αντιμετώπισα και εγώ σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα