just getting started Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ αυτές τις μέρες με τα assignments παρατήρησα ότι βρίζω συχνότερα Γενικότερα πιστεύω ότι προσπαθώντας να τα ξεκλειδώσουμε ξεχνάμε τελείως το objective και ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.. επίσης αυτό στην κλάση assault που πρέπει να καταστρέψεις δυο οχήματα με τις μοναδικές δύο μόνο χειροβομβίδες anti tank, όσο κ να προσπαθώ δεν.. Ε ουσιαστικά αυτό εννοεί να κλέψεις το κιλλ άλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ αυτές τις μέρες με τα assignments παρατήρησα ότι βρίζω συχνότερα Γενικότερα πιστεύω ότι προσπαθώντας να τα ξεκλειδώσουμε ξεχνάμε τελείως το objective και ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.. επίσης αυτό στην κλάση assault που πρέπει να καταστρέψεις δυο οχήματα με τις μοναδικές δύο μόνο χειροβομβίδες anti tank, όσο κ να προσπαθώ δεν.. Volga River, κάθεσαι μέσαι στα trenches γύρω από το C και το D. Αν δεν το βγάλεις κι εκεί, δε θα το βγάλεις πουθενά. Στο vanilla: Amiens, κάθεσαι μέσα στο κτίριο που κάνει overlook το C και έχει έναν μεγάλο διάδρομο και βλέπει και το D (από όποιαδήποτε μεριά του τρένου). Monte Grappa, κάθεσαι μέσα στο C και περιμένεις να περάσει tank είτε από το τούνελ είτε από τον πίσω δρόμο. Τα πιο εύκολα που μου έρχονται στο μυαλό, προφανώς υπάρχουν άπειροι άλλοι τρόποι να βγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Volga River, κάθεσαι μέσαι στα trenches γύρω από το C και το D. Αν δεν το βγάλεις κι εκεί, δε θα το βγάλεις πουθενά. Στο vanilla: Amiens, κάθεσαι μέσα στο κτίριο που κάνει overlook το C και έχει έναν μεγάλο διάδρομο και βλέπει και το D (από όποιαδήποτε μεριά του τρένου). Monte Grappa, κάθεσαι μέσα στο C και περιμένεις να περάσει tank είτε από το τούνελ είτε από τον πίσω δρόμο. Τα πιο εύκολα που μου έρχονται στο μυαλό, προφανώς υπάρχουν άπειροι άλλοι τρόποι να βγει. Ευχαριστώ φίλε μου, βρήκα δουλειά για απόψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ως προγραμματιστής, έχω μάθει να διαβάζω καλά τα requirements.Έτσι, θα διαφωνήσω εν μέρει με τους προλαλήσαντες.Το assignment λέει 2 vehicles, ΌΧΙ 2 tanks. Σας μπερδεύει το anti-tank grenade 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ορμάτε στις μοτοσυκλέτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έκανα τα 3 από τα 5 που ήθελε για να ξεκλειδώσω τα παρακάτω κι έχουν πολύ πλάκα #NOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτή *** με έχει κουράσει. Έχω αλλάξει ότι driver υπάρχει, μέχρι και bios άλλαξα στην κάρτα (λολ) αλλά ΔΕΝ λέει να σταματήσει. Έψαξα σε forums κτλ αλλά όσοι είχαν αυτό το θέμα, ήταν πριν αρκετό καιρό. Άλλοι πάθαιναν το ίδιο ακόμα και μετά από φορματ και αυτό κράταγε για μήνες. Από δω δεν το χει πάθει κανείς, ε; 4 φορές έπαιξα σήμερα, τις 3 έφαγα τα error στην μάπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Kambotzis επι το εργον 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Guys μια ερώτηση σε όσους παίζεται με 8GB ram. Αν παίζει κανείς με 8 βασικά. Είχα δοκιμάσει πέρσι το παιχνίδι και ειχα θέματα με stuttering ακομα και σε μαπς με λιγότερα απο 32 ατομα. Μια φορά μέσα Οκτωβρίου και ξανά το Μάρτιο. Ειναι playable πλεον μέχρι 32 άτομα ή αναγκαστικά θες 16gb ram; specs i7 2600K (4.2) gtx 1070 8gb ram 1600Cl9 Οθόνη μια 1080p 23αρα LG -75hz- os Windows 10 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Kambotzis επι το εργον Battlefield 1 Screenshot 2017.10.03 - 20.33.25.80.png Χαχαχαχα. Ωραίος. Παρεμπιπτόντως έπεσες στην σπάνια περίπτωση που δεν κοίταζα cheater. Κάποιες φορές μπαίνω spectate να δω πως παίζει κάποιος καλός (ή τουλάχιστο κάποιον που φαίνεται καλός από τον τρόπο που παίζει και το k/d του) για να «ξεπατικώνω» τεχνικές/καμπεριές/στρατηγικές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μάπα το καρπούζι. Απλά του έφεξε και έκανε κάποια καλά kills σερί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Guys μια ερώτηση σε όσους παίζεται με 8GB ram. Αν παίζει κανείς με 8 βασικά. Είχα δοκιμάσει πέρσι το παιχνίδι και ειχα θέματα με stuttering ακομα και σε μαπς με λιγότερα απο 32 ατομα. Μια φορά μέσα Οκτωβρίου και ξανά το Μάρτιο. Ειναι playable πλεον μέχρι 32 άτομα ή αναγκαστικά θες 16gb ram; Φίλος παίζει με 8GB από Day One, Operations και Conquest 64p, και δεν έχει προβλήματα (εμφανή τουλάχιστον που να του χαλάνε την εμπειρία) απ' ότι μου λέει. Δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποιεί page file από τον SSD. Υπόλοιπο σύστημά του είναι 6700, και 390. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Guys μια ερώτηση σε όσους παίζεται με 8GB ram. Αν παίζει κανείς με 8 βασικά. Είχα δοκιμάσει πέρσι το παιχνίδι και ειχα θέματα με stuttering ακομα και σε μαπς με λιγότερα απο 32 ατομα. Μια φορά μέσα Οκτωβρίου και ξανά το Μάρτιο. Ειναι playable πλεον μέχρι 32 άτομα ή αναγκαστικά θες 16gb ram; specs i7 2600K (4.2) gtx 1070 8gb ram 1600Cl9 Οθόνη μια 1080p 23αρα LG -75hz- os Windows 10 pro Μερικές φορές τρώει κάτι σκαλώματα για λίγα sec, τα fps είναι σταθερά στα 95-100 όμως. Με 8 είμαι κ εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αυτή *** με έχει κουράσει. Έχω αλλάξει ότι driver υπάρχει, μέχρι και bios άλλαξα στην κάρτα (λολ) αλλά ΔΕΝ λέει να σταματήσει. Έψαξα σε forums κτλ αλλά όσοι είχαν αυτό το θέμα, ήταν πριν αρκετό καιρό. Άλλοι πάθαιναν το ίδιο ακόμα και μετά από φορματ και αυτό κράταγε για μήνες. Από δω δεν το χει πάθει κανείς, ε; 4 φορές έπαιξα σήμερα, τις 3 έφαγα τα error στην μάπα. drivers ή...έχεις κάνεις overclocking στην gpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 drivers ή...έχεις κάνεις overclocking στην gpu? Έχω δοκιμάσει 300 drivers με ddu κτλ και όλα είναι stock :/ Μόνο στο bf1 το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 repair το game δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα