cpttony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ελα πηρε μπρος το εργαλειο και κατεβαζει !!!!!!!!!!! Kαι εγώ θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μόνο αυτοί που έχουν κάνει Preorder μπορούν να κατεβάσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παρακαλάει ο κόσμος για να κάνει beta testing τζάμπα well played Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μόνο αυτοί που έχουν κάνει Preorder μπορούν να κατεβάσουν; οχι δε εχω κανει !! αλλα παιζω σα παλαβος το 4!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 οχι δε εχω κανει !! αλλα παιζω σα παλαβος το 4!! Αν μπορείς απενεργοποίησε το Crossfire και πες πώς τρέχει με την μια 290. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 οχι δε εχω κανει !! αλλα παιζω σα παλαβος το 4!! Και εγώ έχω λιώσει το 4, δεν λέει κάτι. Στο reddit πάντως μιλάνε για RANDOM επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Θέλω και 'γω ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ας μείνουμε εμείς με την ιδέα, και ας απολαύσουμε artwork http://imgur.com/a/F7VbQ#SdSEw5W Kαι "DO NOT STREAM BATTLEFIELD ONE / UPLOAD VIDEOS OF IT. YOU WILL BE BANNED AND YOU MIGHT BE SUED." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Απλά Battlefield insider γίνεσαι και αν είσαι τυχερός, σου στέλνουν invite, σωστά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Απλά Battlefield insider γίνεσαι και αν είσαι τυχερός, σου στέλνουν invite, σωστά ; Kάτι τέτοιο λένε στο reddit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 δε αρχισαμε καλα θελει του νεους drivers που εχουν εμφανιστει 16.6.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εν τω μεταξύ, δεν έχει έρθει τίποτα :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το είχα κανει το insider εδω και πολυ καιρο αλλα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Το είχα κανει το insider εδω και πολυ καιρο αλλα τίποτα. Όλοι μας από την Ε3 είχαμε κάνει. EDIT: Ανοίγω το mail και βλέπω EA, λέω εγώ "Εδώ είμαστε", τζίφος "Congratulations! You've been promoted to Member.".. Λες να έρχεται? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2016 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στείλτε ρε στους πελάτες που μας έχετε ξεζουμίσει τόσα χρόνια.Ενας είχε πλάκα που έγραφε οτι του ήρθε mail για close beta του NHL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα