Προς το περιεχόμενο

Battlefield 1 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

fastpath είμαι φυσικά, εκτός από Europe μπορούμε να επιλέξουμε -με κάποιο τρόπο που ή δε βλέπω ingame ή δεν είναι ingame... - χώρα server..? ή απλά το βλέπεις σε αυτούς που δεν είναι από Dice ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή σκέφτομαι το origin access με ping γύρω στο 90-100 παίζεται η να μη το προσπαθήσω καν;

Δυστυχώς δεν έχω επιλογή για fast path καθώς έχω vdsl από κέντρο.

fastpath είμαι φυσικά, εκτός από Europe μπορούμε να επιλέξουμε -με κάποιο τρόπο που ή δε βλέπω ingame ή δεν είναι ingame... - χώρα server..? ή απλά το βλέπεις σε αυτούς που δεν είναι από Dice ?

Εκτός ΕΕ, πολύ δύσκολα να βρεις με χαμηλό ping. Εγώ, εξωτερικό, βρίσκω από 12 μέχρι 40 στην Ευρώπη, αλλά αν κοιτάξω αλλού, ξεκινάνε από 150.

Όταν ήμουν Ελλάδα, πριν χρόνια όμως, με Forthnet έπαιζα στα ~60, ενώ με ΟΤΕ, στα 40-50 (fastpath). Κάτι δεν πάει καλά με τα 100 που γράφεις. Κάνε καλύτερα κάποιον έλεγχο σε γραμμή και router για χαμένα πακέτα, CRC errors, κλπ.

Επειδή σκέφτομαι το origin access με ping γύρω στο 90-100 παίζεται η να μη το προσπαθήσω καν;

Δυστυχώς δεν έχω επιλογή για fast path καθώς έχω vdsl από κέντρο.

Με 100 παίζεται, αλλά μετά θα έρχεσαι εδώ και θα μας λες ότι ο Τάδε κλέβει, επειδή θα του αδειάζεις μια γεμιστήρα και δε θα πεθαίνει, ή θα σου ρίχνει ενώ είσαι πίσω από τον τοίχο  :lol:

Εντάξει ξέρω πως δουλεύει το σύστημα και το net code αλλά οι σερβερ δε κάνουν matchmaking ανάλογα το ping?

Ναι, εκτός αν είναι γεμάτοι. Εγώ που έχω φίλτρο μόνο για Ευρώπη, υπάρχει πιθανότητα να μη μου βγάλει κανέναν στον browser. Οπότε αν είχα πάει μέσω match making, θα με έβαζε αλλού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιο λόγο οι cheaters κρύβονται ή τουλάχιστον προσπαθούν.

Ο συγκεκριμένος τελείωσε το γύρο με 42-15, σκορ που δε γεμίζει το μάτι για cheater.

Έπαιζε με scout αλλά από το spectate και μετά το γύρισε σε assault.

Έχω πετύχει 3-4 τέτοιους αλλά δεν έχω κάτσει να τους γράψω.

Τώρα κάτι που βαριόμουν να παίξω κι άλλο, κάτι που είχα μόλις τελειώσει ένα φοβερό γύρο Tsaritsyn, είπα να ασχοληθώ.

Μάλλον έχουν φοβηθεί.

EDIT: Πωωωωωωωωωωωωωωω, ξενέρωσα. Στον προηγούμενο γύρο στο Tsaritsyn, τον είχα όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στο Squad μου. Έπαιζε medic/support απ'όσο είδα στα γρήγορα. Βέβαια που να τον καταλάβω εκεί. Έκανε 35-16 και φυσικά δεν παραπονέθηκε κανένας από τους αντίπαλους. Ίσως και να το είχε κλειστό.

Επεξ/σία από saxos55

Γεια σου ρε Καμπότζη.. Είσαι τρισμέγιστος παικτούρας (μόνο cheaters σε σκοτωνουν) και με

επαγγελματική δουλειά στο μοντάζ πλέον, κάνεις την βρώμικη δουλειά να ξεβρωμήσει ο τόπος.

Εγώ δυστηχώς δεν έχω χρόνο για τέτοια. Μόνο λίγα μπινελίκια..

μαλακισμένο cheater είναι σίγουρα, και παίζει με controller να του χέσω...headshots - 1 shot kills...ε ρε κατάρες που τρώνε κάτι τέτοια απόβλητα σου λέω..(όχι στο chat του παιχνιδιού βέβαια).

σιγά μην το είχε κλείσει, απλά συνήθως πολλοί cheaters είναι νουμπάδες(όχι όλοι,υπάρχουν και οι digital γύφτοι..) και πραγματικά ΔΕΝ μπορούν να παίξουν κανονικά.

τον reportαρες ελπίζω.

EDIT: έπεσαν οι servers...ΕΑ is down all over W..άιντε να δούμε, updating something ή server attack....?

Πωωωωωωωωωωωωωωω, ξενέρωσα. Στον προηγούμενο γύρο στο Tsaritsyn, τον είχα όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στο Squad μου. Έπαιζε medic/support απ'όσο είδα στα γρήγορα. Βέβαια που να τον καταλάβω εκεί. Έκανε 35-16 και φυσικά δεν παραπονέθηκε κανένας από τους αντίπαλους. Ίσως και να το είχε κλειστό.

Αυτός δεν το έκρυβε, απλά είναι τόσο noobas, που δε μπορούσε ούτε με το cheat να κάνει καλύτερο σκορ.

Δεν είχε καμία αίσθηση που βρίσκεται, ποιός είναι γύρω του, από που έρχονται οι αντίπαλοι, χαμπάρι.

Οι χειρότεροι είναι αυτοί που κλέβουν λίγο. Όταν είχα δικό μου server, είχα ρίξει αρκετά bans σε ανάλογα άτομα. Όταν είχα αποδείξεις, video, τότε έτρωγαν "επίσημο" ban (dice, metabans, ggc stream, κλπ). Σε μερικούς όμως, που ήταν αδύνατο να το γράψεις, τους έδιωχνα από το server. Ήταν σαφώς καλύτερο να ξέρει ο κόσμος ότι θα μπει σε ένα server που μπορεί να διώξει και κάποιον άδικα, παρά να αλωνίζουν cheateria επειδή δε μπορείς να το αποδείξεις.

έπεσαν οι servers...ΕΑ is down all over W..άιντε να δούμε, updating something ή server attack....?

Εγώ βλέπω πολλούς και με κόσμο, αλλά δε μπορώ να μπω. Κάνει Loading game και μετά γυρνάει στη λίστα...  :huh:

• Like 2

EDIT: έπεσαν οι servers...ΕΑ is down all over W..άιντε να δούμε, updating something ή server attack....?

[...]

Εγώ βλέπω πολλούς και με κόσμο, αλλά δε μπορώ να μπω. Κάνει Loading game και μετά γυρνάει στη λίστα...  :huh:

Τα ίδια, από τον server browser με έβαλε αφού πρώτα πάτησα join καμιά 10αριά φορές. Από το Quick Match όταν γράφει "matching your skill" βγάζει "Unknown error" :P . Ούτε το End of Round εμφανίζει, ούτε τα Battlepacks μπορούν να φορτώσουν...

Ευτυχώς που δεν είναι ΟΡ τα αεροπλάνα... 28:0 πριν φτάσουν 300 τα tickets και δεν παίζει και πολυβολητής ώστε να έχει εμπειρία.

Χώρια που σε ένα σημείο λέει πως κάνει spot σε μια σημαία και τους βγάζει όλους...

O συγκεκριμένος άλλαξε nickname για να μην τον βρίσκουν για report. Αλλά την πάτησε. Είχα ξεχάσει το origin ανοιχτό στη σελίδα του προφίλ του και σήμερα το πρωΐ βλέπω άλλο όνομα. Έφαγε report και στο καινούριο και άλλαξα τίτλο και περιγραφή στο βίντεο ώστε να τον βρίσκουν και να τρώει report κι εκεί. Χεχε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...