gildo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε,μηπως εννοει αυτο? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κανουν κατι με το lag πραγματικα δε βλεπω το λογο να συνεχιζω να παιζω. Το time delay kill count μου γαμαει τα νευρα πραγματικα...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μην το παίρνετε προσωπικά ρε.Δεν μιλάω για snipers που ξέρουν τι κάνουν και πως να παίζουν.Μιλάω για την μάζα που παίρνει ένα όπλο με διόπτρα καμπερώνεται και περιμένει από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν κανένα kill.Δυστυχώς αυτή είναι η πλειονότητα όσων παίζουν sniper.Δεν συνεισφέρουν καθόλου μα καθόλου στο teamplay. @gildo ααααακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ετσι ειναι οι sniper στην πραγματικοτητα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ετσι ειναι οι sniper στην πραγματικοτητα Δυστυχώς αυτό δεν το καταλαβαίνουν πολλοί... Νομίζουν ότι επειδή όλοι τρέχουν γύρω γύρω και πυροβολάνε, πρέπει κι ένας sniper που ρίνχει μία σφαίρα κάθε 2-3 δευτερόλεπτα να κάνει το ίδιο. Και εντάξει, είμαστε μερικοί που μας αρέσει το aggressive παιχνίδι, αλλά με το ζόρι να πρέπει όλοι να είναι στο χαμό; Εγώ καμιά φορά πετυχαίνω ολόκληρο squad μπροστά μου και ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να πεθάνω. Στο BF4 αντίθετα, που έπαιζα και με LMGs, ήταν η καλύτερή μου. Κι όπως είχα γράψει πάλι σε αυτό το thread: Camperώνει; Φάτον. Δε μπορείς; Καλά κάνει, αυτός είναι ο σκοπός, να επιβιώσει και να φάει εσένα ώστε να μπορέσει η υπόλοιπη ομάδα να πετύχει το στόχο της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μην το παίρνετε προσωπικά ρε.Δεν μιλάω για snipers που ξέρουν τι κάνουν και πως να παίζουν.Μιλάω για την μάζα που παίρνει ένα όπλο με διόπτρα καμπερώνεται και περιμένει από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν κανένα kill.Δυστυχώς αυτή είναι η πλειονότητα όσων παίζουν sniper.Δεν συνεισφέρουν καθόλου μα καθόλου στο teamplay. Με τέτοιους απορώ και εγώ κάποιες φορές, σκέφτομαι "αφού δεν ξέρεις να παίξεις με sniper τι το παίρνεις?" @Zaytsev Αν μπορούσα θα σου έδινα 1000 likes, ειδικά για το τελευταίο που γράφεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πρωτο μου report! Ο συγκεκριμενος με εφερε στο αμην! Ηταν τοσο προκλητικος που μονο οταν τον κατηγορησα πως "κλεβει", σταματησε. Ευτυχως ειχα φροντισει να τον κανω ηδη record. https://youtu.be/4kSqGHnoi9c ΥΓ: Ειναι επισης η πρωτη μου προσπαθεια editing ενος video συγνωμη για τον ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Not bad, για όπλο που έχω λιγότερο από 1 ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού βρήκα επιτέλους χρόνο, είπα να περάσω απο edit κάποια clips που είχα μαζέψει με το Mosin (και κάποια με πιστόλι). Ελπίζω να είναι ενδιαφέρον το βίντεο... https://youtu.be/Dm2BBz9zr4A 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Επιτέλους φεύγω από τον τόπο που σπουδάζω και σε 2 μέρες θα γίνω πάλι active. Xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού βρήκα επιτέλους χρόνο, είπα να περάσω απο edit κάποια clips που είχα μαζέψει με το Mosin (και κάποια με πιστόλι). Ελπίζω να είναι ενδιαφέρον το βίντεο... Είδες που είχες παράπονο από τα 4Χ ? Μια χαρά το πας και με το iron sights. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Είδες που είχες παράπονο από τα 4Χ ? Μια χαρά το πας και με το iron sights. Στην αρχή μου ήταν περίεργο, ερχόμενος απ' τα 8x, 10x. Μπορεί να το συνήθισα εν μέρει, αλλά πάλι προτιμώ τα "μεγάλα". Το Mosin χρησιμοποιείται σε πίστες όπως Tsaritsyn, Amiens, για τα άλλα το Springfield. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 https://youtu.be/Qkz8FYlbT_U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παίδες άσχετα με το server lag κλπ έχω θέμα με το ping..βρίσκω λίγους σερβερ κάτω από 100 και στην καλύτερη μπαίνω με 91-93, πιο κάτω δεν έχουν δει τα μάτια μου. Έχω forthnet, με ΟΤΕ θα είναι καλύτερα ή μπα (δλδ παίζει ρόλο ο πάροχος; ) επειδή σε κάποια βίντεο εδώ βλέπω ότι κάποιοι έχουν καλό ping αλλά δεν ξέρω αν είναι όλα τα μέλη του φόρουμ στην Ελλάδα ή εξωτερικό. Για δώστε βάσει εμπειρίας σας καμιά συμβουλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 forthnet VS cosmote αμα εχουν και οι 2 fastpath δυσκολα βλεπεις σημαντικες διαφορες, με συμπαικτη μου εγω αθηνα αυτος βορεια ελλαδα μερια ή θα εχουμε ιδιο πινγκ ή 15-20ms διαφορα το πολυ. στο BF4 εβρισκα γερμανικους με 40-45ms , ενω στο BF1 (αυτο το ελαχιστο που εχω παιξει) δεν θυμαμαι να εχω βρει πουθενα κατω απο 53ms στον browser ( cosmote fastpath ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα