gildo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εφτασε να εχει ξανα 40000 παικτες αλλα εχει γινει unplayble.Φτιαξτε κανα σεβερ ρεεεεεεεεεεεεε!!!!! 1
spanian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 3/3 lost connection with server... άιντε να δούμε..... 1
saxos55 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Tsaritsyn 2: Η επιστροφή (περίπου) https://youtu.be/J8QSMyrzHWw 1
vassilis018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως μένει κάποιο παιδί προς Αγγλία μεριά?
cpttony Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως μένει κάποιο παιδί προς Αγγλία μεριά? O Zaytsev (?)
Zaytsev Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως μένει κάποιο παιδί προς Αγγλία μεριά? Πάρτο λίγο πιό αριστερά...
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 3/3 lost connection with server... άιντε να δούμε..... Είπα κι εγώ...τί μλκία έκανα και με πέταξαν? Στα γρήγορα: 1) DX11 >>> DX12 Δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα/οδηγός ή η υλοποίηση από Dice, αλλά μέρα με τη νύχτα. Παραπάνω fps. Πιο στρωτά fps. Πρακτικά απουσία του φαινομένου "εμετός" όταν σε πλησιάζει αντίπαλος με χαμηλότερο ping. Πολύ καλύτερη εμπειρία, συνολικά. 2) Έχει απαυτωθεί ο Ζευς με το Lag. Πίσω από τοίχους, μέσα από τοίχους, γύρω-τριγύρω από εμπόδια, βουνά, κτήρια...νεκρός. 3) Αυτό που είχαν αναφέρει με το όλοι βαράμε μπεκάτσες...νταξ...στη Blitz, που είναι μικρή και δεν μπορεί να κάνει κόλπα ο πιλότος, μία που σηκωνόταν και μία που κατέβαινε... 4) Συνεχίζει η γελοιότητα να τρως κατάμουτρα (κεφαλάκι ξεμπροβάλει από βράχο-τοίχο) σφαίρα από το πολυβόλο άρματος και να ζεις... 5) Ποιός είναι ο iGreekGr ρε παιδιά? Εδώ, του Insomnia είναι. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από Πέτρος
spanian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 έλα ρε, εγώ είμαι,ήσουν μέσα πριν λίγο? βασικά ήμουν κάνα 4ωρο μέχρι τώρα με μερικά brakes (ψιλοσιχάθηκα σήμερα μπορώ να πω..) 1
cpttony Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τι παρατήρησα, όταν μπαίνω σε server στην Ολλανδία το παιχνίδι δεν έχει πολλά-πολλά προβλήματα (μπρος-πίσω, καθυστερήσεις στο kill log κλπ) απεναντίας με server στην Ιρλανδία, που είχα/έχω τα γνωστά κολλήματα. Προς το παρόν έχω ξεχάσει το Quick Match, μόνο απο το server browser.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πάλι 50 ευρώ πήγε το premium, χαχα, έχουν πλάκα εκεί στην DICE/EA.
Zaytsev Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πώς θα μαζέψουν λεφτά να βάλουν κανά server ακόμα πριν χάσουν κι αυτούς που το έχουν ήδη πάρει από το lag...; Τι παρατήρησα, όταν μπαίνω σε server στην Ολλανδία το παιχνίδι δεν έχει πολλά-πολλά προβλήματα (μπρος-πίσω, καθυστερήσεις στο kill log κλπ) απεναντίας με server στην Ιρλανδία, που είχα/έχω τα γνωστά κολλήματα. Προς το παρόν έχω ξεχάσει το Quick Match, μόνο απο το server browser. Μόλις δοκίμασα και στους δύο, τα ίδια. Σε Ιρλανδικούς έχω 10-15ms, ενώ σε Ολλανδικούς 30-35ms. Τα ίδια σ@τα... Πάω να παίξω κάτι άλλο και ξυπνήστε με όταν κι αν το φτιάξουν
cpttony Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις δοκίμασα και στους δύο, τα ίδια. Σε Ιρλανδικούς έχω 10-15ms, ενώ σε Ολλανδικούς 30-35ms. Τα ίδια σ@τα... Κοίτα, εγώ μια διαφορά στους Ολλανδικούς την έχω. Να έτυχε σχεδόν όλες τις φορές, λίγο δύσκολο.
gildo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ηθελα να ξεκλειδωσω το vetterli-vitali m1870/87 carbine.Αυτο το assigment θελει 50 kills με το smle carbine και να καταστρεψεις ενα οχημα με k bullets.Εβλεπα κατι βιντεακια με το smle carbine και ελεγα πως τους βολευει αυτο το πραγμα.Λοιπον,απο σημερα εγινε το αγαπημενο μου οπλο για agressive sniper.Η εμενα μου ταιριαξε τοσο πολυ η ειναι ενα απο τα καλυτερα οπλα στο παιχνιδι.Επρεπε να το βγαλω βιντεακι. 1
Panos1221 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Panos1221GR στο Origin οποιος θελει ας κανει ενα add να μπουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα