Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 λίγο offtopic αλλά όποιος θέλει ας με κάνει add στο origin να παίζουμε κανένα game μαζί.Με λένε xXxJ0k3rZ71xXx (είμαι noob) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ένα κλειδί του στείλανε. στο They Shall not pass παίζει κανονικά. αν εννοείς αυτό Ας μιλήσει με το support τότε, σε τέτοια θέματα απαντάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 οπότε το revolution είναι ίδιο με το ultimate απλός του αλλάξανε όνομα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αν δεν κανω λαθος οι εγγραφες στο cte ειναι κλειστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Λέω συνέχεια ότι είμαι ενάντια στη τακτική του Premium, αλλά το τσίμπησα. Κάπου διάβασα ότι έβαλαν 3 επιλογές στο quickmatch: base game maps ή DLC maps ή base + DLC maps, αλλά λένε πάλι το rotation γίνεται αποκλειστικά είτε στους DLC ή base. The Battlefield 1 Incursions alpha is PC-only, and you won't need to own the game to play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Τα πέταξες τα λεφτά, καλή τύχη με τους cheaters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αυτούς τους έτρωγα στην μάπα και στο base game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Πολλά τα 30 ευρώ. Ας έβγαζαν και επιλογή για αγορά του expansion μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Και εγώ πολλά έλεγα, αν δεις τις πιο πίσω σελίδες, αλλά εν τέλει το πήρα. 10 ευρώ έχει πέσει το 1ο DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Υπάρχουν ακόμη οι ιπτάμενοι -κυριολεκτικά- cheaters? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Την τελευταία μιάμιση εβδομάδα, έχω συναντήσει μόνο δύο. Ο ένας ήταν one shot και ο άλλος god mode. Έφαγαν report με video proof. Κανένας ιπτάμενος για μένα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2017 από cpttony 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Τις τελευταιες μερες εχω πετυχει αρκετους one shot-ers. Τερμα εκνευριστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 πεφτει κάμποσο aimbot και high bullet dmg αλλά όχι και συνέχεια..πχ τα operations είναι πιο "καθαρά" αλλά να πω ότι έχω παίξει μισή ώρα και να μην έχω συναντήσει ένα π@π@ρ@ με κάποιο cheat θα πω ψέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το operation game που πηγε ρε παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 πεφτει κάμποσο aimbot και high bullet dmg αλλά όχι και συνέχεια..πχ τα operations είναι πιο "καθαρά" αλλά να πω ότι έχω παίξει μισή ώρα και να μην έχω συναντήσει ένα π@π@ρ@ με κάποιο cheat θα πω ψέματα. Ποιος ο λόγος να κάνεις cheat πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα