Zaytsev Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ...και το κυριοτερο δεν μου ξεκλιδωσε κανενα οπλο απο αυτα που ηθελα. Τι γινεται ;;;;;; Τα όπλα για να ξεκλειδώσουν, έχουν assignments. Πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα δηλαδή πρώτα για να τα πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Παιδια ερωτηση . Πηρα premium και η αληθεια ειναι οτι εφαγα μια απογοητευση καθως δεν υπηρχε και πολυς κοσμος κατα πρωτο και το κυριοτερο δεν μου ξεκλιδωσε κανενα οπλο απο αυτα που ηθελα. Τι γινεται ;;;;;; Επισης κατι αρχικα που προστεθηκαν στο ονομα μεσα σε παρενθεση τι ειναι ;; Άσε φίλε, εγώ να δεις ξενέρα που έφαγα όταν αγόρασα το DLC, Πάω να παίξω τα νέα Maps και δεν υπάρχει ψυχή και όταν βρω με τα χίλια ζόρια είμαστε με το ζόρι 10 άτομα σε κάθε ομάδα (δεν λέει καθόλου). Όσο για τα όπλα σου λέει από κάτω τι πρέπει να κάνεις για να ξεκλειδώσουν. Μέγα λαλακία βέβαια. Από την στιγμή που πλήρωσε ο άλλος την τιμή του παιχνιδιού (σαν και εσένα) για να πάρει ένα Premium Pass έπρεπε να του ξεκλειδώνουν αμέσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Από την στιγμή που πλήρωσε ο άλλος την τιμή του παιχνιδιού (σαν και εσένα) για να πάρει ένα Premium Pass έπρεπε να του ξεκλειδώνουν αμέσως. λολ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 νεο https://www.youtube.com/watch?v=UgnMTH9KyrA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέι άπντεϊτ και φτάσαμε Τζούν για να το δούμε. (EDIT: Μόλις τέλειωσε το preparing μου το έβγαλε 1.14gb το download) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Έλα, 30 ΜαΊου είναι Κι έχει και 31... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αυτό το ρημαδο-bug στο γέμισμα του springfield που ακούγονται 2 ήχοι γεμίσματος αντί για ένα... ακόμη εκεί... μετά από 2 updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Νομίζω, ότι έκαναν το suppression ακόμα χειρότερο...; Μου έριχνε ένας και το sway ήταν, λες και είχα πιεί 18 κανάτες καμικάζι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ένα ωραίο feature που πρόσεξα είναι πως όταν έχεις ρίξει grenade έχει ένα στρογγυλό timer που γεμίζει δίπλα για να σου δείξει πότε θα μπορέσεις να ρίξεις άλλη (αν γεμίσεις). In other news, να μη θεωρηθεί πολιτικό μήνυμα και διαγραφεί, αλλά μόλις καθάρισα το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ. (πρέπει να έκλαιγα από τα γέλια με το nick για κανα δίλεπτο μετά. Δυστυχώς δεν το έχω σε βίντεο, δεν έγραφα) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rQFrBS6KGsg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ακόμη να βάλουν το ammo 2.0? Κυνηγάω σαν παλαβός support, και πολλές φορές δεν δίδουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παντως το join any operation δουλεύει μια χαρα. Πριν δυσκολευομουν να βρω γεμάτο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pip1908 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 οκ παίδες λίγο βοήθεια... προσπαθησα να άλλαξω emblem εχθές, Κ μέσα στο παιχνίδι όταν τελειώσω ένα map δεν βλέπω τα emblems τον άλλον, ούτε το δικό μου...βλεπω κοινά emblems σε όλους το άλλαξα μέσα από την σελίδα της E.A Έχει πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Και σε 'μένα έτσι είναι. Μάλλον κάποιο bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σε μενα βλεπω σε ολους το δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα