cpttony Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οπότε ερώτηση προς snipers. Το ξέρω ότι είναι θέμα προσωπικού στυλ, αλλά τι settings χρησιμοποιείτε για το BF1; Τα default (?) 20% sensivity το έχω τελικά Θυμόμουν το vehicle sensivity Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2017 από cpttony 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ είναι πρώτη φορά που πείραξα τα default (ακόμα και πριν ασχοληθώ με το sniping). Όταν ήταν στο 30 (το default) δε μπορούσα να πετύχω καλά στόχο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είχα ενάμιση χρόνο να παίξω fps ή αν γερνάω, πάντως με το που το χαμήλωσα στο 15 μετά από δοκιμές, βρήκα την υγειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα τελείωσα το campaign.πολύ ωραίο ήταν αλλά πολύ μικρό.το ραδιόφωνο θα περάσω στο multilayer κομμάτι.δεν έχω ξαναπαίξει online.βλέπω να με σφάζουν αλλά δεν με πειράζει.σκοπός είναι η διασκέδαση.ελπίζω να το ευχαριστηθώ το online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 το ραδιόφωνο =τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ ξυλο στο multi αν είσαι πρωταρης. (Εγω ειμαι μονιμος noobas). Παιζουν ολοι σαν μανιασμενοι. Δεν στέκονται σε ενα μερος να τους πετυχεις με την ησυχια σου.. Ουτε μία τζουρα καφε δεν προλαβαινω να πιω. Προχθες δοκίμαζα attack plane σαν τον φιλο kampotzi και εκανα ενα τελειο σερί 0-15.. Παρολα αυτα το ευχαριστήθηκα. Το Martini Henry οντως εχει φοβερο ηχο. Παιζω συχνα με αυτό μονο και μονο για την αίσθηση της τουφεκιας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 [...] εκανα ενα τελειο σερί 0-15.. Παρολα αυτα το ευχαριστήθηκα. Αυτό έχει σημασία σε ένα game. Βέβαια αν αρχίσεις να κάνεις και κανα kill σίγουρα θα το ευχαριστιέται και η ομάδα. Πάντως στο συγκεκριμένο BF ισχύει αυτό που είχα δει/διαβάσει. Τα αεροπλάνα έχουν το πιο εύκολο learning curve σε σχέση με τα προηγούμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εχω και 100% xp boost αν ενδιαφερεται κανεις για να μπουμε μαζι. Βαρεθηκα να μπαινω με ασχετους. *@cpttony σου εστειλα και friend request Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με τα ranks απο το winter update και μετα. Στο customize μενού λέει άλλο.. και στο weapons and gadgets άλλο. Ποιο ισχύει; http://www.imagebam.com/image/e42d1c533468898 http://www.imagebam.com/image/c200c4533468904 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Κανένα... Είναι buggy. Enjoy the game κι αφήστε τα ranks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Για να χαρούμε βέβαια το παιχνίδι, πρέπει να είναι και Online... Μπορεί να μπει κανείς; Εμένα με έχει offline και δε βλέπω κανένα φίλο μου να παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι 17:15 έπαιζα. Μισό να δοκιμάσω. Ναι, μπαίνει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εχετε βρει πουθενα το premium pass σε λογικη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εχετε βρει πουθενα το premium pass σε λογικη τιμη? http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-1-premium-pass-cd-key-compare-prices/ δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα καταστήματα, μια και δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτά. σκέφτομαι να το αγοράσω από το origin κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πριν μερικές μέρες, έδιναν από το Origin, την Deluxe edition μαζί με το Premium Pass στα 45€. Οπότε, τα 44€ που βλέπω στο allkeystore δεν είναι και καμιά τιμή της προκοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα