vassilis018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 http://www.pcgamer.com/blizzard-bans-22865-korean-overwatch-players-for-hacking/?utm_content=bufferb89b1&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb Το σάπιο fairfight ούτε τους μισούς δεν έχει κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Στο BF1 έχουμε τίμιους και σοβαρούς παίκτες, όχι πιτσιρίκα που θέλουν να ανεβάσουν τον εγωισμό τους δείχνοντας στην γκόμενα και τους φίλους, καλά σκορ. #not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IAeukkwyNow 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εσπασε κ αυτο...single player only Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 παει κ το denuvo origin.Πρεπει η denuvo να αναβαθμισει το κλειδωμα της οπως ειχε κανει κ περσι αλλιως τσαμπα το πληρωνουν οι εταιρειες,οχι οτι το battlefield δεν εχει πουλησει απλα λεμε τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σε βασικά online mp τι σκ@τα κάνουν what a waste of time ... Οk το sp campaign είναι καλό αλλά σύντομο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos xaritos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ελιωσα με τον τυπο στο γελιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Περίεργο πρόβλημα, μήπως το αντιμετώπισε κανένας... Άρχισε μετά που έπαιξα δύο γύρους σε "back to basics". Είχαν ενεργοποιήσει δοκιμαστικά κάποιους servers την Παρασκευή το βράδυ και μπήκα να παίξω. Εκεί, παρόλο που έπαιζα iron sights, πήγαινα καλά στο score και K/D Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έκτοτε, μαμήθηκε... Λες και μου χάλασε τις ρυθμίσεις... Κάτι 0-7, 1-5, 2-6, κλπ. Θα πήγαινε και χειρότερα, αλλά έβγαινα. Κάποια μαλακία έχουν κάνει... Μέσα στο παιχνίδι έχω 3 presets για τον scout. Κοντινό, μεσαίο, μακρυνό. Μέχρι την Παρασκευή, έβλεπα τα ίδια στο website (Bf companion https://www.battlefield.com/companion/ ) Πλέον στο site βλέπω ένα, το οποίο είναι αυτό που χρησιμοποίησα όταν έπαιξα το back to basics... Τα άλλα δύο, δε φαίνονται. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο; Δεν ξέρω και τι είναι να το φτιάξω, μήπως χάλασαν την ευαισθησία στο ποντίκι (του παιχνιδιού εννοώ)...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Nα ρωτησω για το Single Player με RX 470 βαζω DX11 ή DX12; FXAA ή TXAA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τελείωσαν οι ΒΕΤΑ και επιστρέψαμε στο BF, αλλά είχα ξεχάσει πόσο δυνατή είναι η Model 10.. Μια και κάτω, και απο μεγάλη απόσταση.. Btw, έπαιξα ένα ωραίο game 1+ ώρας, μου φάνηκε περίεργο στο BF1. Nα ρωτησω για το Single Player με RX 470 βαζω DX11 ή DX12; FXAA ή TXAA; Όπου έχεις καλύτερα fps.. Νομίζω το DX12 το έχουν χαλάσει λίγο μετά τα patches, αλλά ας σου πει κάποιος με AMD κάρτα καλύτερα.. Νομίζω ΤΧΑΑ αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ελιωσα με τον τυπο στο γελιο! nab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Nα ρωτησω για το Single Player με RX 470 βαζω DX11 ή DX12; FXAA ή TXAA; bro TXAA προτιμω εγω και σε dx11 το dx 12 το χω παρατησει μου βγαζει stuttering παντα αλλα δοκιμαζεις και βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Το τελευταίο 3μηνο παιζω μονο bt1. Χθες προσπαθησα να ασχοληθω λιγο με battlefield 4 αλλα με τιποτα.. μου φάνηκε οτι γυρισα 5χρονια πισω. Επισης modern warfare 2 που μέχρι πριν 6 μηνες περνουσα λιγο χρόνο, ουτε για αστείο πλεον. Για μενα εκανε 2 βήματα μπροστά σε ρεαλισμό το bf1. Παλαιοτερα μεταπηδουσα απο φρέσκο σε πιο παλιο τιτλο πολυ πιο ανώδυνα και παιζω συστηματικά fps απο τα χρόνια του cod4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 bt1. Μονο εσυ το λες bt1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Οντως ;-) τι με επιασε.. bf1 ήθελα να πω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα