Πέτρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ααααααα...χαμπάρι δεν είχα πάρει. Τόσο με έχει "συνεπάρει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ααααααα...χαμπάρι δεν είχα πάρει. Τόσο με έχει "συνεπάρει". Χαχαχαχαχαχα. Γιατί ρε, αφού όταν λιώνεις το παιχνίδι σου δίνει γαμάτες ανταμοιβές. Skins. Skins για τα όπλα φίλε. Μη γίνεσαι ξινός. Περιττό να σου πω ότι κι εγώ που ξέρω πως γίνεται, είναι ζήτημα αν έχω βάλει ένα διαφορετικό skin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί ασχολούμαι ακόμα, δεν ξέρω. Server browser...σκ@τά κι απόσκ@τα. Καμμία δυνατότητα για custom φίλτρα, αφού πολύ απλά κρατάει όποιες ρυθμίσεις γουστάρει. Βάζεις, πχ, μέγεθος=64, βάζεις και 1-5 κενές...και σου βγάζει 24δες, 32δες κλπ servers. Πατάς στο όνομα hard, βγάζει όλα τα hardcore: Rush, CQ, pigeon κλπ, ενώ του έχεις στα φίλτρα CQ μόνο. Με τα χίλια ζόρια βρίσκεις να μπεις...πατάς join, σου λέει πως δεν υπάρχει ο server. Ξαναπατάς, ξεκινά να φορτώνει, σε πετάει. Βρίσκεις άλλον, τα ίδια. Πατάς όνομα "har", δεν βρίσκει κανένα. Πατάς refresh, βρίσκει 50, αλλά όλοι άδειοι! Ξανά refresh, βγάζει έναν (γεμάτο συνήθως), και 49 άδειους, από όλα τα μεγέθη και τα είδη. Κανενα θεμα με το browser εδω. Δουλευει οπως πρεπει. Την 1η μερα εβαλα τα filters που ηθελα και απο τοτε δεν τα ξανα εβαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τί να σου πω. Πραγματικά, δεν...δεν έχω λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τί να σου πω. Πραγματικά, δεν...δεν έχω λόγια. Μηπως απλα δεν εκατσε καλα? Μπορεις να δοκιμασεις να το ξανα κατεβασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ελπίζω να εννοείς repair. Γιατί σβήσιμο και κατέβασμα, ούτε με σφαίρες. Κι αυτό το μπάχαλο, μετά το Patch εμφανίστηκε. Άσε, πάνω που έστρωσα την κατάσταση με το ταρακούνημα (flipqueuesize=1 via RadeonMod + DX11) και τουλάχιστον κράζω μόνο για τα "βασικά" (hit reg, snipers, maps). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ την βρήκα με το όπλο Automatico M1918 Strom αυτό είναι του Assault , εσείς ποιο όπλο χρησιμοποιείτε περισσότερο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ελπίζω να εννοείς repair. Γιατί σβήσιμο και κατέβασμα, ούτε με σφαίρες. Κι αυτό το μπάχαλο, μετά το Patch εμφανίστηκε. Άσε, πάνω που έστρωσα την κατάσταση με το ταρακούνημα (flipqueuesize=1 via RadeonMod + DX11) και τουλάχιστον κράζω μόνο για τα "βασικά" (hit reg, snipers, maps). Δοκιμασε και repair. Ειχα και εγω κατι θεματα που φτιαχτηκαν αφου το εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Το έκανα και η 1η δοκιμή, το απόγευμα, ήταν μία από τα ίδια. Τώρα πάω για τη 2η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 λοιπόν τελικά έλεγα να το πάρο σε dvd να μην το κατεβάζω αλλα έχει 55 και το βρήκα 36 key και το πήρα πιστεύω να μην μετανιώσω που το πήρα xaxaxa το όνομα μου είναι mixalisxalkida οποιος θέλει με καλή για παρέα στο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μια βοήθεια μόλις πάει να ξεκινήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μια βοήθεια μόλις πάει να ξεκινήσει kakos84, να υποθέσω όταν πας στο γιατρό του λες «Γιατρέ πονάω» και μετά κάθεσαι απέναντί του και τον κοιτάς; Στο κάτω κάτω, αν είναι καλός γιατρός ας κάτσει να βρει μόνος του που πονάς, πόσο πονάς και πως πονάς και μετά ας βρει και τι έχεις. Είναι κι αυτό μια προσέγγιση. Λειτουργικό; Κάρτα γραφικών; Έκδοση drivers; Έκδοση DirectX; Δοκίμασε (με αυτή τη σειρά): How to repair an Origin game 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 kakos84, να υποθέσω όταν πας στο γιατρό του λες «Γιατρέ πονάω» και μετά κάθεσαι απέναντί του και τον κοιτάς; Στο κάτω κάτω, αν είναι καλός γιατρός ας κάτσει να βρει μόνος του που πονάς, πόσο πονάς και πως πονάς και μετά ας βρει και τι έχεις. Είναι κι αυτό μια προσέγγιση. Λειτουργικό; Κάρτα γραφικών; Έκδοση drivers; Έκδοση DirectX; Δοκίμασε (με αυτή τη σειρά): How to repair an Origin game ήτανε τόσο απλό eyx το πρώτο βιντεάκι έκανα και μπήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 BF 1 stats http://bf1stats.com Τον πιο λίγο κόσμο από όλα τα φορμάτ έχει το pc και με διαφορά :/ Αλλά και 222k συνολικά δε τα λες και πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 To έχουμε πει ότι "κονσολοποιήθηκε" το παιχνίδι... Θα παίξουμε λιγάκι μέχρι να αντικατασταθεί από κάποιο αξιόλογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα