7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά δοκίμασε κανείς να δει αν όλα παν καλά με τους τελευταίους - hot fix - drivers της nvidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 εμένα όλα καλά , έχω την εντύπωση καλύτερα από πριν . Ειδικά σε city maps είχα θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα τον έρωτα που λέγεται Model 10-A Factory. Τι ωραίο ήχο βγάζει αυτή η χράπα-χρούπα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 μετα το update σε μενα εχουν αυξηθει τα loading times. ειδικα οταν τελειωνει το operation και παταω quit για το main menu για να ξαναμπω μπορει να περιμενω και ενα 5λεπτο. υπαρχει περιπτωση να δουμε hardcore σε operation? και τελος υπαρχουν πληροφοριες για το premium? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα τον έρωτα που λέγεται Model 10-A Factory. Τι ωραίο ήχο βγάζει αυτή η χράπα-χρούπα... Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθετε όταν σας σκοτώνουν snipers από το πουθενά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Διαθέσιμος ο driver που διορθώνει το πρόβλημα με τον χρονισμό των μνημών : http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4260/kw/375.95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πεζικάριοι εδώ είστε: https://emblem.battlefield.com/QhMISvxWUx Χρησιμοποιήστε το ελεύθερα. peziko.png (ξέρω, έπρεπε να γράφει ΔΙΩΚΕ ΔΟΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗΝ, αλλά δεν έφτασαν τα layers!) τιποτα για ναυτικο εχουμεν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μια μέρα έπαιξα support, και όλα τα stats έπεσαν κατακόρυφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 add me αν ψήνετε κανά platoon , δεν πολυπαίζω αλλά όταν το κάνω τραβά τουλάχιστον 3-4 maps με το new mode. συνήθως είμαι με ένα φιλαράκι AssVas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Gigabyte GTX 780 OC 3gb. Αν ρωτάς για τα χρώματα που είναι έντονα, αυτό το κάνω στην επεξεργασία του βίντεο για να φαίνεται πιο φωτεινό: (αριστερά το αρχικό βίντεο όπως το κάνει capture το shadowplay, δεξιά μετά την επεξεργασία λίγο πριν γίνει upload) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Από το κακό στο χειρότερο. Ξεκίνησε και σε εμένα το χάλι με τη GPU να βουτάει τόσο σε χρονισμούς (έως και 700MHz!!!) όσο και σε χρήση@DX12. Αυτά, με τις ίδιες ουσιαστικά ρυθμίσεις που έχω day-1 τόσο ingame όσο και σε Crimson/MSI AB. Ότι κι αν είχα αλλάξει κατά καιρούς, από μία εβδομάδα πριν το patch και μετά, μόνο μεταξύ DX11-12 "παίζω". Αυτά, δε, σε δωμάτο με 15 βαθμούς και με την κάρτα να μην περνά τους 63ο. Η CPU δεν ξέρω τί ακριβώς κάνει, αλλά ανάθεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 τιποτα για ναυτικο εχουμεν; Κάτι θα σας ετοιμάσω τώρα το Σ/Κ που βρήκα λίγο χρόνο, γιατί όπως λέει και ο Lt Kendrik: "No, I like all you Navy boys. Everytime we gotta go someplace to fight, you fellas always give us a ride." Soon™: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Έτοιμο Θέλει βελτίωση, αλλά δεν έχω άλλο χρόνο. Χρησιμοποιείστε αυτό όσοι θέλετε και όταν φτιάξω την v2.0 θα κάνω πάλι share. Εδώ το link για να το κάνετε add to gallery: https://emblem.battlefield.com/jyTt7na8qy 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γενικα θελει να παει 200 μοιρες προς τα δεξια. χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα