fever25 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Η χρήση cpu με αύξηση των fps βελτιώθηκε καθόλου τελικά με το τελευταίο patch;
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Η χρήση cpu με αύξηση των fps βελτιώθηκε καθόλου τελικά με το τελευταίο patch; Σε 'μένα όχι, πάλι 95-100% παίζει. Η GPU έχει πέσει λίγο.
SoFGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Heya! Thanks for the feedback! We are aware of this and are already working on a few additions for Rent a Server!Admin control.VIP queue.Increasing total maps in the rotationsCustom player countsMore granular weapon restrictionsCustom BannersMap VoteSniper onlyAnd much more... I hope to be able to share more as times goes byRegards Striterax https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/5d3wmj/first_experience_with_renting_a_private_server/da1oxtm/ 2 little 2 late, μου ηρθε και αυτο το mail σημερα θελουν και λεφτα τα τσουτσεκια, black friday και αν !! 4
7nisiotis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Και μένα μου ήρθε το παραπάνω Sof Παίζεις SLI άν ναί κλείστο. Οχι δεν έχω SLI, μία και μοναδική 1070 έχω ( το κάνει αλλά απειροελάχιστα σε γωνία αν κοιτάξεις τον ήλιο, και με FXAA HIGH )
7nisiotis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 καλυτερο alasing fxaa ή taa? Από ότι είδα , για μένα ήταν λίγο καλύτερο το TAA, σε depth αλλά προσθέτει λίγη θολούρα. Ενώ το FXAA είναι sharp η εικόνα, βέβαια εμένα δεν μου αρέσει εντελώς sharp αλλά για να μην έχω αυτό το τρεμόπαιγμα που κάνει στον ουρανο της Argonne το έχω FXAA 1
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ωραοα και κατι last...σε dx12 εχουμε κανενα διαγραμμα για το πως πανε τα πραγματα; αξιζει να το τρεξουμε σε dx12?
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ωραοα και κατι last...σε dx12 εχουμε κανενα διαγραμμα για το πως πανε τα πραγματα; αξιζει να το τρεξουμε σε dx12? ΑΜD δείχνει να τρέχει ελάχιστα καλύτερα, Nvidia τρέχει χειρότερα. Αλλά φίλος με 390 μετά το update "τρώει" crash. Παίδες, παίζει να είναι το μεγαλύτερο bug που έχω δει (λες και κυκλοφορώ πολύ). Sinai, είμαι Τούρκος. Παίζω, πουθενά Άγγλοι, όλοι ήταν Τούρκοι. Μια στιγμή με τρώνε Τούρκοι και βλέποντας το όνομα ήταν Άγγλος με φορεσιά Τούρκου. 2
ShooterX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 ωραοα και κατι last...σε dx12 εχουμε κανενα διαγραμμα για το πως πανε τα πραγματα; αξιζει να το τρεξουμε σε dx12? Nope.. http://www.gamersnexus.net/game-bench/2673-battlefield-1-cpu-benchmark-dx11-vs-dx12-i5-i7-fx/page-2 Δεν ξερω με το patch αν αλλαξε κατι. 1
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δύσκολα πιο μακρινό. Δυστυχώς gif δεν υπάρχει (και θα ήταν το καλύτερο που έχω, είχα σηκώσει το όπλο τόσο που ίσα που φαινόταν στην διόπτρα ο άλλος) μιας και το GFE κατέγραψε το στιγμιότυπο, αλλά το βίντεο δεν δείχνει τίποτα, σαν να είναι corrupted. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να το επαναφέρω, ευχαρίστως ακούω.
Πέτρος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παίδες, παίζει να είναι το μεγαλύτερο bug που έχω δει (λες και κυκλοφορώ πολύ). Sinai, είμαι Τούρκος. Παίζω, πουθενά Άγγλοι, όλοι ήταν Τούρκοι. Μια στιγμή με τρώνε Τούρκοι και βλέποντας το όνομα ήταν Άγγλος με φορεσιά Τούρκου. Α, μπράβο...και στη FAO παίζει να το έκανε κάποια στιγμή χτες. Κι αναρωτιόμουν πόσο γκαβός είμαι στο hc, ξαφνικά. εδιτ: Όσοι έχετε θέμα με το MSI AB (το παιγνίδι δεν ξεκινά σε DX12) και το είχατε απενεργοποιήσει προσωρινά, κατεβάστε το νέο RTSS από εδώ: http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=5359965&postcount=28 Εκτός απρο΄πτου διορθώνει αυτό το θέμα. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 καθε φορα που βγαινω απο το online/singleplayer για να παω στο main menu μενει εκει με τις ωρες στο loading.. bugια? αναγκαζομαι να το κλεινω απο το task manager
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Σε 11 ή 12? Με τους τελευταίους οδηγούς δεν μου το έκανε σε 12, τουλάχιστον.
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 σορρυ.σε 11...ξαναδοκιμασα τωρα και δεν μου το εκανε..ποιος ξερει..κανενα σκαλωμα ισως να εφαγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα