7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 It's not a delay. It's a feature. EA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Θα φάμε όλη τη σαπίλα μέχρι να δούμε κάτι της προκοπής. Σε εμένα το stream σούρνεται πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Unboxholics chat: Ο αλλος εσπασε το χερι του παιζοντας madden στο Xbox!χαχαχα κλαιωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Θα φάμε όλη τη σαπίλα μέχρι να δούμε κάτι της προκοπής. Σε εμένα το stream σούρνεται πάντως. αν βλέπεις απο youtube κλείσε το live chat. Εγω βλεπω μια χαρά το 720p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 εγω στο twich με source ειμαι κομπλε παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 respect για το "No Photography / No Videography" ταμπελάκι - 4 men squad... - πυξίδα - battlefront θυμίζει (mod του mod ένα πράμα - no surprise tbh) - αν η παλέτα είναι όπως στη φωτό δλδ 50 Shades of Grey, μας βλέπω με Prozac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το trailer τα ΣΠΑΕΙ . take my money now #rip_cod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 είδα vehicle-boarding animations, ελπίζω να μην είναι καμιά SP σκηνή άλλα να τα κρατήσουν στο MP δεν νομίζω ότι θα αντέξω εν έτει 2016 το "Press E to enter Horse" από αύριο θα έχουμε εκτενείς αναλύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Mια χαρα το ειδα και μου αρεσε οτι θα αλλασουν οι καιρικες συνθηκες!!!Αυτο φαινεται και θυμισει πραγματικο πολεμο,πραγμα που ειχαμε ξεχασει τα τελευταια χρονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αυτα τα rip cod που σπαμαρανε στο τσατ μονο εμενα μου την σπανε? no offense συνονοματε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 καθηστε να δουμε gameplay πραγματικο και τα ξαναλεμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αυτα τα rip cod που σπαμαρανε στο τσατ μονο εμενα μου την σπανε? no offense συνονοματε ΧΑχαχα και γω επίτηδες το έγραψα Εχουμε και λέμε -Βattlefield 1 OPEN beta ( για τους BF insiders ) αργότερα μέσα στο καλοκαίρι -Οι καιρικές συνθήκες θα αλλάζουν οπότε άμα έχει έντονη βροχή ή ομίχλη ή συννεφιά θα αλλάζει κατά πολύ την ορατότητα-στόχευση κλπ -Zepelins ( ετσι λέγονται; ) θα ειναι playable -Αλογα ( ?? ) -64 players multiplayer ( μια χαρά για να μη γινεται της τρελής όχι οτι 64 δεν γινεται αλλά για όσους γκρινιάζουν ότι ειναι λίγα τα άτομα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Θα δείξει τώρα καθόλου gameplay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα