tetes3e Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το multiplayer μαρεσε πολυ. Εντυπωσιακά γραφικά και καλόφτιαγμένες πίστες με πολλά μερη για να κρυφτείς- καλυφθείς. Τα όπλα θελουν συνήθεια, θελουν συνέχεια reload. Απο προχθες που μπηκα ειχε παικτες με 25 lvl (ποτε προλαβαν??) που με θέριζαν. Αλλα ειμαι και καποιας ηλικιας και μαλλον δεν μπορώ να ανταπεξελθω πλέον με τους 18χρονους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 αν εχεις origin access παιζεις εδω και ποσες μερες γιαυτο ειδες 25 Level. και γω 17 ειμαι τωρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetes3e Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Απο αυτο εχω αλλα σε 10 ωρες δεν νομιζω να φτασω τόσο με 4 ωρες ειμαι lvl 3. Θα φταίει που ειμαι γιωτας.. 5k 15d μεσος όρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Όσοι είχατε μια επίθεση φιλίας από Dekaohtoura, εγώ είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 GR_Black66 εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μου αρέσει που έχει και lore με τα Codices. Πρέπει να δω με τα Operations τι λέει. (ναι, τελικά το πήρα κι εγώ, damn) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τόσα χρόνια καμένοι, καμμία αξιοπρέπεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 απο gameplay ειναι classic battlefield ( το 3 ειχα παιξει αρκετα αν και με το ζορι) η εχει αλλαγες (δεν νομιζω αλλα ειπα να ρωτησω) βασικα multiplayer με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τελικα το αγορασα τωρα. Ειναι 5 dvd. Η εγκατασταση θα γινει απο τα dvd οπως στο mirror edge catalyst η θα το κατεβασει ολο απο origin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/109250/en-us ( win 7, 8 , 8.1 ) http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/109253/en-us ( win 10 ) nvidia drivers Game ReadyProvides the optimal experience for Battlefield 1, Civilization VI, and Titanfall 2 Get ready men, get ready lads ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Από τους δίσκους γίνεται η εγκατάσταση. Μετά, έχει και 2.5γίγα patch ή οτιδήποτε extra κατεβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 κλασικα 500 τεραμπαιτ και με το που βγει το παιχνιδι αλλα 500 απντειτ ημαρτον ενα πληρες παιχνιδι δεν βγαζουν .οκ update αλλα αργοτετρα ρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Σοβαρά τώρα παραπονιέσαι για updates?! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 αργησα να το βαλω να κατεβαινει αλλα οκ !! μεχρι το βραδυ εχουμε !!! δε εχει υπνο σημερα !!! το nickname φαινετε ! για add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 1η απόπειρα, ίσα για να το στήσω, με το που το έβαλα fullscreen (alt+tab), DX Error. 2η απόπειρα, πήγα μέσα από τα ingame (ενώ ήμουν σε παράθυρο), έβαλα fullscreen, τα ίδια. Της θειας σας... Να ρωτήσω, το res scale, το διόρθωσαν? 100% η κανονική μας ανάλυση ή πάλι πειράματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα