Zaytsev Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ εδώ, έχω 100MBps και το upload είναι στα 20MBps. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν έχει καμία σχέση η αναλογία με τα Ελληνικά δεδομένα. Στην Ελλάδα άμα θέλεις μεγάλο upload είσαι πειρατής κι ανεβάζεις Torrents...
G.TH. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αν ο άλλος είναι ξαπλωτός ή του έρθεις από πίσω, τον σκοτώνει το μαχαίρι, το φτυάρι κτλπ με τη μία ανεξαρτήτως της υγείας του. Και μερικές φορές αυτό γίνεται αν πας και από το πλάι.
vassilis018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, cpttony είπε τον καημένο τον Lenin τι του μελε να πάθει
Zaytsev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 hours ago, cpttony said: 4-5 χρόνια πριν τα έλεγα. Άν κλέβεις έξυπνα, δε σε πιάνουν. Παίζει σημαντικό ρόλο στο σκορ και είσαι εντός "νόμιμου πλαισίου". Χωρίς aim bot, χωρίς αυξημένο dmg απλά και μόνο να βλέπεις τους πάντες στο mini map ή και wall hack ώστε να είσαι προσεκτικός.
black66.gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, cpttony είπε Πολλά "παγώματα" έχεις. Από τον επεξεργαστή είναι;
cpttony Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, black66.gr είπε Πολλά "παγώματα" έχεις. Από τον επεξεργαστή είναι; Λόγω δίσκου (HDD). Αγόρασα για το σκοπό αυτό έναν SSD, και σε μελλοντικά βίντεο δε θα υπάρχουν κολλήματα, αλλά μέχρι να τελειώσουν τα "παλιά" clips, θα βλέπετε κάποια, προσπαθώ όταν κάνω edit να τα ελαττώνω (έχω σβήσει κα αρκετά λόγω "κολλημάτων" σε καλά σημεία), η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μ' αρέσουν όταν τα βλέπω . 30 λεπτά πριν, Zaytsev είπε 4-5 χρόνια πριν τα έλεγα. Άν κλέβεις έξυπνα, δε σε πιάνουν. Παίζει σημαντικό ρόλο στο σκορ και είσαι εντός "νόμιμου πλαισίου". Χωρίς aim bot, χωρίς αυξημένο dmg απλά και μόνο να βλέπεις τους πάντες στο mini map ή και wall hack ώστε να είσαι προσεκτικός. Λες έμμεσα ότι "κλέβω έξυπνα" ? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από cpttony
black66.gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, cpttony είπε Λόγω δίσκου (HDD). Αγόρασα για το σκοπό αυτό έναν SSD, και σε μελλοντικά βίντεο δε θα υπάρχουν κολλήματα, αλλά μέχρι να τελειώσουν τα "παλιά" clips, θα βλέπετε κάποια, προσπαθώ όταν κάνω edit να τα ελαττώνω (έχω σβήσει κα αρκετά λόγω "κολλημάτων" σε καλά σημεία), η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μ' αρέσουν όταν τα βλέπω . Το θέμα είναι να μην τα έχεις in game.
cpttony Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, black66.gr είπε Το θέμα είναι να μην τα έχεις in game. Όχι, in game μόνο τα "κολλήματα" λόγω server. Apocalypse DLC, 10πμ Τρίτη Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από cpttony
Zaytsev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 40 minutes ago, cpttony said: Λες έμμεσα ότι "κλέβω έξυπνα" ? Προφανώς και όχι, αλλά το λέω γιατί κατά καιρούς έχει ειπωθεί ότι "δε θα μπορούσε να φτάσει lvl 100, 150, 200 κλπ, αν έκλεβε, κάποια στιγμή θα τον έπιαναν". 1
spyros007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω πιάστηκαν δηθεν PRO να κλέβουν εδω στο Ελλαντα, τα ξεχασατε αυτα....................φυσικα γιατι επεσε καρφωτη απο τούς αλλους PRO ,γιατι οι αλλοι χαμπαρι δεν ειχαμε παρει ουτε και θα το περναμε ποτε...........και ας φωναζαμε καποιοι τοτε που παίζαμε στο σερβερ τους μαζι οτι κατι βρωμαει....Ποσο μαλλον που τοτε ηταν ποιο ευκολο να πιαστεις οχι τωρα που τα εκαναν @@@ρδελο.Τωρα αν θες με λιγο μυαλο και εμπειρεια και ενα καλο cheat γινεσαι PRO για πλακα και για παντα.Απλα γεγονότα.............. Μονο απο καποιους σαν τον cpttony μπορει να πιαστουν που εχει το κουραγιο να ασχολειτε ακομα και μπραβο του για αυτο............. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από spyros007 3
Zaytsev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 35 minutes ago, spyros007 said: Εδω πιάστηκαν δηθεν PRO να κλέβουν εδω στο Ελλαντα, τα ξεχασατε αυτα... Κι όχι απλά να κλέβουν, αλλά σε αγώνες ESL.
cpttony Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, spyros007 είπε Μονο απο καποιους σαν τον cpttony μπορει να πιαστουν που εχει το κουραγιο να ασχολειτε ακομα και μπραβο του για αυτο............. Ευχαριστώ γι' αυτά που λες, αλλά νομίζω ο @saxos55 κάνει καλύτερη δουλειά σ΄ αυτό το κομμάτι. Εγώ απλώς παίζω, δε δίνω τόση σημασία σ' αυτούς (υπάρχει φορά που έφυγα απλώς από το server χωρίς να ασχοληθώ ξανά με τον cheater).
overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αχ κριμα. Θα προλαβω να παιξω 2 μερες το dlc. Μετα θα ειμαι σε ταξιδι για 10 μερες :/
tetes3e Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αφιερωμένο στον εμπνευστή και δάσκαλο μου Κambotzi. Πριν 1 μήνα δεν μπορούσα ούτε 1 kill να σταυρώσω.. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα