Hermes WOL Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Τι έγινε τελικά με αυτό; Θυμάσαι αν ανάβανε και τρια λαμπάκια μπροστά με τα beep;
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 7/5/2016 στις 12:05 ΠΜ, ELLINIKIfeta είπε καλησπερα σε ολους! Εχω στην κατοχη μου ενα λαπτοπ turbo-x . Ειναι της clevo το W253EF με bios AMI. Μετα απο χτυπημα (μπουνια) στο πληκτρολογιο εκλεισε και εκ τοτε οποτε το ανοιγω κανει 22 μπιπ και κλεινει. Το εστειλα σε σερβις και μου ειπε βγαλε βαλε δεν βρηκε κατι και οτι εχει προβλημα η μητρικη. Ο τυπος μου ειπε οτι το εστειλε απο χαλκιδα στην θεσσαλονικη οπου εκει μπορουν να επεμβουν στην μητρικη και να την φτιαξουν. Μετα απο καιρο μαθαινω οτι δεν εγινε τιποτα. Το πηρα παλι πισω. Καμια ιδεα κανεις? Οταν ανοιγει fullarei το fan του οταν ξεκινουν τα μπιπ μεχρι να κλεισει το λαπτοπ και επισης κανει boot ta windows και καπου εκει το τελος. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Δεν βγάζεις το πληκτρολόγιο από πάνω γιατί μάλλον τα περισσότερα μπιπ είναι από κάποιο κολλημένο πλήκτρο.
idefixius Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Πού το ξεθάψατε το θέμα όρε παίδες? 6 χρόνια πριν έγραψε ο ΤS 😃
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 6/4/2022 στις 1:17 ΜΜ, idefixius είπε Πού το ξεθάψατε το θέμα όρε παίδες? 6 χρόνια πριν έγραψε ο ΤS 😃 Εχει και τα κακα του να γραφεις και γενικα να βλεπεις ιντερνετ απο κινητο δεν την ειδα καθολου την ημερομηνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα